Screen Shot 2021 02 19 at 134955

Geert Wilders snoeihard tegen Sigrid Kaag nadat ze Iraanse minister uitnodigt: 'Haar liefde voor terroristen kent geen grenzen'

Politieksep 10 2021, 10:12
Geert Wilders is werkelijk woest dat Sigrid Kaag de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken heeft uitgenodigd in Nederland. Het bewijst, opinieert de PVV-leider, dat haar "liefde voor terroristen" werkelijk "geen grenzen" kent.

Gefeliciteerd ouwe!

De overheid van Iran kondigt heel trots aan dat onze eigen minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag haar Iraanse collega Hossein Amirabdolahian gefeliciteerd heeft met zijn nieuwe functie. Dat is natuurlijk al ziek genoeg, aangezien het hier om een islamofascistisch regime gaat, maar Kaag is nog een stapje verder gegaan. Want zij heeft de Iraanse minister ook uitgenodigd in ons land.
https://twitter.com/Iran_GOV/status/1436045285877239814

Geert Wilders reageert furieus

PVV-leider Geert Wilders heeft woedend gereageerd op deze tweet van de Iraanse regering. "Kaag feliciteert Iraanse islamofascist Amirabdolahain," schrijft Wilders, "en nodigt hem uit. Haar liefde voor terroristen, Palestijns of Iraans en haar haat voor Nederland kent geen grenzen."
Hij sluit zijn tweet vervolgens af met slechts één veelzeggend woord: "Schaamteloos."
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1436218882621063168

Wilders verafschuwt Kaag

Natuurlijk bekritiseert Wilders Kaag vaker vanwege haar softe opstelling ten opzichte van radicale islamisten. Zo nam hij het haar onlangs nog kwalijk dat ze wel heel leuk met de Taliban praat, maar niet met de PVV. Dat zegt inderdaad alles over hoe Kaag in het leven én in de politiek staat.
Deze vrouw is een wolf in schaapskleren. Een terroristenknuffelaar pur sang. Vindt Wilders, tenminste, die haar voor de goede orde dan ook "verachtelijk" noemt. Hij vindt zelfs dat ze "bloed aan haar handen" heeft. En zegt dat hardop ook.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven.
Maar het lijkt geen enkel effect te hebben op de wijze waarop ze ons land vertegenwoordigt. Nu nodigt ze de minister van Buitenlandse Zaken uit van een islamofascistisch regime; een regime dat de eigen burgers hard onderdrukt en vrouwen zelfs publiekelijk mishandelt als ze niet doen wat ze gezegd wordt.
Kaag is een schande voor ons land. Wat een vreselijk mens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten