geert wilders 9o1a6642 63ff99efcb31c 647af605ddafc

Geert Wilders vernielt Frans Timmermans: 'Hij is het ergste dat Nederland kan overkomen'

Politiekjul 20 2023, 18:00
PVV-leider Geert Wilders is zich, net als ieder weldenkend mens, rot geschrokken dat Frans Timmermans dé premierskandidaat wordt van PvdA/GroenLinks. Want, zegt Wilders, eigenlijk is Timmermans "Kaag met een baard" maar dan nóg erger.
Vandaag werd bekend dat Eurocommissaris Frans Timmermans een gooi naar de macht doet in eigen land. Hij wil graag lijsttrekker worden van PvdA/GroenLinks en daarmee dus één van de favorieten voor het premierschap. Inhoudelijk gezien maakt het niet zoveel uit of er een VVD-premier zit aan het roer van een kabinet met onder meer PvdA/GroenLinks, of een PvdA-premier in een kabinet waar ook de VVD aan meedoet, maar toch. Het is voor velen desalniettemin een schrikbeeld.
Geert Wilders heeft dan ook geschrokken gereageerd op dit onverkwikkelijke nieuws.
"Frans Timmermans is het ergste dat Nederland kan overkomen," schrijft de PVV-leider op Twitter. "Een Sigrid Kaag met baard en dan nog erger. Voor maximale klimaat- en stikstofwaanzin, voor meer EU, voor meer diversiteit, woke en asiel. De totale ondergang van Nederland."
Als Frans Timmermans het voor het zeggen krijgt in Nederland is het definitief game over voor ons land én volk. De verkiezingen van 22 november gaan daarom ergens over. We moeten Timmermans bestrijden door de waarheid over hem en zijn zieke ideeën bekend te maken. Maar dat kunnen we alleen doen met jouw steun. Doneer daarom aan DDS en help ons deze strijd hard aan te gaan!
Timmermans staat bekend als een ultralinkse PvdA'er die verslaafd is aan macht. Toen hij nog in de Nederlandse politiek zat was dat op zekere hoogte al zo, maar in Brussel is Timmermans pas écht opgeblazen tot een machtskikker. Daarnaast is hij zich daar ook harder dan ooit gaan inzetten voor 'klimaat' en andersoortig beleid dat eigenlijk gewoon een stiekeme ingang is voor de almachtige staat om de eigen macht verder uit te breiden. Klimaat als socialistisch paard van Troje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten