Screen Shot 2022 04 21 at 104255

Gideon van Meijeren (FVD) reageert op spioneer-gate: "De NCTV moet volledig gesaneerd worden"

Politiekmei 03 2022, 12:56
FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren vindt het wangedrag van de NCTV - dat heimelijk waarschuwde tegen oppositiepartijen en allerlei leugens verzon over ze - totaal onacceptabel. Tegen De Dagelijkse Standaard zegt hij dat het echter niet als een verrassing komt. Want dit soort dingen zag hij al aankomen.
Vandaag werd bekend dat de NCTV in het geheim allerlei waarschuwingen (in geheime rapporten) deed uitgaan tegen vier politieke oppositiepartijen. De PVV "radicaliseert" kiezers zogenaamd, DENK zou een spreekbuis zijn voor moslimfanaten, FVD zou ook gevaarlijk zijn, en tenslotte zou ook BIJ1 van Sylvana Simons heel fout zijn.
Na Geert Wilders en DENK heeft Gideon van Meijeren van FVD nu ook gereageerd op deze walgelijke praktijken van de NCTV.
“We mogen niet vergeten dat de NCTV geen onafhankelijke organisatie is, maar onder de directe leiding van de Minister van Justitie valt," zegt Van Meijeren tegen DDS. "Dat de bevoegdheden van de NCTV worden ingezet tegen politici van de oppositie, is daarom des te meer volstrekt onacceptabel."
Vreselijk natuurlijk, maar niet verrassend dat dit gebeurt. "Het is inmiddels het zoveelste voorval in een reeks, waaruit blijkt dat de NCTV totaal niet functioneert," legt de FVD'er namelijk uit. "We zagen al eerder dat onschuldige burgers zijn bespioneerd en dat aan de lopende band de wet aan de laars wordt gelapt. Medewerkers spreken bovendien van intimidatie en een onveilige werksfeer. Ik herhaal daarom de oproep die ik vorig jaar al deed: de NCTV moet volledig gesaneerd worden.”
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Dat lijkt geen woord te veel gezegd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten