screenshot 2024 03 19 at 195649

-Interview- Oprichter Alternatief voor Zweden komt spreken bij FVD Congres: 'De elites willen ons minderheid in eigen land maken'

Politiekmrt 19, 17:55
Gustav Kasselstrand is de leider van Alternativ för Sverige (Alternatief voor Zweden), een uitgesproken conservatieve, traditionalistische en rechtse politieke partij in dat land. Daarvoor was hij betrokken bij de opkomst van de Zweden Democraten. Kasselstrand staat erom bekend dat hij geen blad voor de mond neemt en zegt waar het op staat. Ook tegen ons doet hij dat niet. "Er zijn een aantal belangrijke kwesties waarbij de gevestigde orde ons Europeanen in een ramp sleept. Ze vervangen de inheemse volkeren van Europa met migranten," zegt hij bijvoorbeeld over het beleid van de elites.
Aankomende zaterdag is Kasselstrand bij het Partijcongres van Forum voor Democratie. Hij zal daar net als Pearl Davis en Candace Owen een toespraak geven ter verdediging van de echte Europese culturen en tegen omvolking en Woke.
In aanloop naar dat partijcongres sprak De Dagelijkse Standaard met hem. We kregen de gelegenheid om hem een paar mooie vragen te stellen - die hij met graagte beantwoordde. Lees hier ons gesprek met hem.
We zijn enthousiast om u later deze week te horen spreken op het Partijcongres van FVD. Wat heeft u doen besluiten om dit te doen en kunt u ons iets vertellen over waar u het over gaat hebben?
Ik volg Thierry Baudet al vele jaren, lang voordat Alternatief voor Zweden zelfs maar was opgericht. Vorig jaar besloten Alternatief voor Zweden, Forum voor Democratie en gelijkgestemde patriottische partijen om een samenwerking te vormen in Boedapest, wat natuurlijk een belangrijke mijlpaal was in onze internationale samenwerking. Het was slechts het begin, dus nu versterken we deze samenwerking verder, en daarom woon ik het congres van FVD bij. Ik zal de noodzaak bespreken om het idee van Europa te heroveren.
De EU vertegenwoordigt niets van wat echt Europees is, maar toch gebruiken ze Europa als handelsmerk om hun verschrikkelijke unie te merken. EU en Europa zijn in feite tegenpolen: de EU staat voor centrale planning, one size fits all, bekrompenheid. Het behoort toe aan politici, bureaucraten en lobbyisten. Europa is iets heel anders: de essentie is de verscheidenheid van naties, culturen, staten en ideeën die dit continent zo uniek en succesvol maken!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vinden we het van het GROOTSTE belang om te praten met patriottische organisaties, partijen en politici in andere Europese landen. Vind jij dat ook belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het Echte Patriottische Geluid te laten horen - elke dag weer!
Wat is op dit moment het belangrijkste probleem in Europa en kan het worden opgelost?
Er zijn een aantal belangrijke kwesties waarbij de gevestigde orde ons Europeanen in een ramp sleept. Ze vervangen de inheemse volkeren van Europa met migranten, wat resulteert in dat wij de minderheid in onze eigen landen worden. Ze roepen op tot een voortzetting en escalatie van de oorlog in Oekraïne. En ze zijn bezig met het creëren van een Europese staat waar de vroeger vrije naties allesbehalve onafhankelijk zijn: onze rol is slechts om te fungeren als marionetten voor onze Europese en wereldwijde heren.
Gelukkig kunnen al deze problemen worden opgelost. Stop de immigratie en start een massaal repatriëringsprogramma. Roep op tot een staakt-het-vuren en stel vredesonderhandelingen in voor de oorlog in Oekraïne. Stop de machtsoverdracht aan de EU door op te roepen tot een terugtrekking uit de unie: we hebben Nexit en Swexit nodig - en veel meer landen die ons volgen!
U bent zeer actief geweest in een poging om een internationale coalitie van wat traditionele of patriottische partijen genoemd kan worden te bouwen. Ik denk bijvoorbeeld dat u heeft ontmoet met de Beweging Ons Vaderland uit Hongarije, Alternatief voor Duitsland, en natuurlijk ons eigen FVD. Hoe gaat het met het bouwen van dit soort coalitie? Kan het werken?
Het zal zeker werken. Al toen ik voorzitter was van de Zweedse Democratische Jeugd, was ik gretig om samenwerkingen te vormen met gelijkgestemde bewegingen in Europa, en ik ben zowel trots als blij dat ik deze inspanningen sindsdien heb voortgezet. Ik heb door de jaren heen geleerd dat samenwerking het beste werkt als we veel gemeen hebben, terwijl we natuurlijk nog steeds onze verschillen respecteren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vinden we het van het GROOTSTE belang om te praten met patriottische organisaties, partijen en politici in andere Europese landen. Vind jij dat ook belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het Echte Patriottische Geluid te laten horen - elke dag weer!
Met de samenwerking die we nu hebben gevormd, delen we niet alleen vergelijkbare ideeën, maar ook een vergelijkbare geschiedenis: we komen allemaal van grotere partijen die corrupt zijn geworden, politiek correct zijn geworden of op andere manieren negatief zijn veranderd. Dit is dus een nieuwe golf van opkomende partijen. Alternatief voor Zweden is nog klein, maar het succes van onze vrienden in Europa toont het potentieel.
Alternatief voor Zweden is niet alleen strikt op het gebied van immigratie, maar ook anti-woke. Godzijdank. U bent tegen adoptie van kinderen door paren van hetzelfde geslacht, omdat dit een onnatuurlijke situatie voor de kinderen zou zijn, en ook tegen het homohuwelijk. Dit zouden in Nederland zeer controversiële standpunten zijn. Hoe zit dat in Zweden?
Het is inderdaad controversieel, aangezien het hele establishment volledig gek is op LGBTQ. We zijn echter overtuigd dat er veel Zweden zijn die deze agenda afwijzen. Bijvoorbeeld, ons grootste succes tot nu toe als partij was toen we met drie leden in de nationale kerkraad werden gekozen. Natuurlijk is de Kerk van Zweden net zo politiek correct als de grote partijen en maken ze openlijk propaganda voor LGBTQ, en natuurlijk was het kerkbestuur geschokt dat een anti-woke partij zoals Alternatief voor Zweden werd gekozen met een duidelijke conservatieve en christelijke agenda.
Recentelijk hebben we enkele zeer verontrustende video's uit Zweden gezien waarin bendes elkaar en zelfs onschuldige burgers doden, terwijl de Zweedse autoriteiten schijnbaar machteloos staan om iets te doen. Wat is er in hemelsnaam aan de hand?
Wat u ziet is het effect van 50 jaar ongecontroleerde immigratie. De politie heeft onlangs een rapport uitgebracht waarin stond dat 62.000 personen actief zijn in, of verbonden zijn aan, criminele bendes in Zweden. Van deze mensen is bijna 90 procent Zweeds burger. Dit betekent niet dat ze Zweden zijn – maar het zijn immigranten die het burgerschap hebben gekregen of die in Zweden zijn geboren met een Zweeds burgerschap. Onze partij roept op om hun burgerschap in te trekken, ook voor de tweede generatie immigranten, en zij zouden daarna teruggestuurd moeten worden naar hun natuurlijke thuislanden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vinden we het van het GROOTSTE belang om te praten met patriottische organisaties, partijen en politici in andere Europese landen. Vind jij dat ook belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het Echte Patriottische Geluid te laten horen - elke dag weer!
U bent zeer kritisch over de NAVO, wat is het probleem met deze Amerikaanse hegemonische organisatie?
Al 200 jaar is Zweden een neutraal land. Wij zijn ook toevallig het land in de wereld met de langste aaneengesloten periode van vrede (samen met Zwitserland, dat ook een neutraal land is). De afgelopen 10 jaar heeft onze politieke elite hard gewerkt om ons de NAVO in te slepen, eerst met een partnerschap en daarna met het lidmaatschap. Dit alles is in stilte gedaan, zonder enig referendum of publiek debat.
Het NAVO-lidmaatschap betekent dat Zweden Amerikaanse oorlogen over de hele wereld zal vechten en een nog pathetischere marionet van Washington zal worden dan we eerder zijn geweest. Momenteel is onze politieke klasse van plan om een zogenaamde "Defensie Samenwerkingsovereenkomst" goed te keuren, die Amerikaanse troepen in ons land en op onze eigen militaire bases zal toelaten. Het is in feite een bezetting van ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten