Koning focust zich op discriminatie terwijl gasrekening onbetaalbaar wordt voor veel mensen

Koning focust zich op discriminatie terwijl gasrekening onbetaalbaar wordt voor veel mensen

Koning Willem-Alexander heeft zijn jaarlijkse kersttoespraak gebruikt om propaganda te verspreiden voor de achterlijke quasi-antiracistische Woke-ideologie van extreemlinks. Velen zijn verbaasd dat de Koning zich zo sterk heeft gefocust op het thema van discriminatie, terwijl er in ons land andere, urgentere problemen spelen waar mensen mee te maken hebben.

De koning begon zelfs een heel verhaal waarin hij het slavernijexcuus van het kabinet verdedigen en promootte. "Voor wat er toen aan onmenselijks is aangericht in de levens van mannen, vrouwen en kinderen, draagt nu niemand de schuld," aldus Alex. "Maar door ons gezamenlijke verleden eerlijk onder ogen te zien en de misdaad tegen de menselijkheid die de slavernij was te erkennen, leggen we wél een fundament onder een gezamenlijke toekomst."

Een van de belangrijkste problemen waar veel mensen mee te maken hebben, is het stijgende energieverbruik en de hoge kosten van gas en elektriciteit. Veel mensen kunnen de gasrekening niet meer betalen en zijn genoodzaakt om de verwarming uit te zetten om geld te besparen. Dit kan leiden tot extreme kou en ongemak in huis, vooral voor oudere mensen of gezinnen met jonge kinderen.

Het lijkt dan ook belachelijk dat de Koning zich zo sterk focust op het thema van discriminatie, terwijl er in ons land zoveel mensen zijn die worstelen met praktische problemen als het betalen van de gasrekening. Het is begrijpelijk dat discriminatie een belangrijk thema is en dat het aandacht verdient, maar het lijkt niet logisch om zich hier zo sterk op te focussen terwijl er andere, urgentere problemen zijn die mensen direct raken.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het is belangrijk dat we ons als samenleving richten op het oplossen van praktische problemen die mensen direct raken, zoals het betalen van de gasrekening en het verminderen van energiekosten. Pas als deze problemen opgelost zijn, kunnen we ons concentreren op het aanpakken van abstractere problemen zoals discriminatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties