20220125 tweede kamer rob jetten d66 4

Links Nederland compleet in paniek na recente peilingen van Maurice de Hond: "Een nachtmerrie!"

Politieknov 19 2023, 12:00
Recente peilingen van Maurice de Hond houden de gemoederen flink bezig in politiek Den Haag. Links-Nederland is in rep en roer en schiet volledig in paniek bij het nieuws dat de PVV, samen met de VVD, de grootste partij in de peilingen is. Ondertussen proberen alle linkse partijen mensen te waarschuwen voor deze "nachtmerrie".
D66 heeft gereageerd met een paginagrote advertentie in de krant waarin de partij haar zorgen uit over een mogelijk kabinet met VVD en PVV. Niet te vergeten zijn alle politici die met behulp van angst hun linkse kiezers proberen te mobiliseren. "Ik wil donderdag niet wakker worden in een land waar Wilders de leider is van de grootste partij. We hebben nog een paar dagen om alle groene, sociale en progressieve kiezers te verenigen," aldus het X-account van onze Klimaatpaus. Deze beoogde minister-president lijkt echter, gezien de huidige situatie, snel weer te verdwijnen uit de Nederlandse politiek.
Rob Jetten, partijleider van de splinterpartij D66, ziet een kabinet met Wilders ook niet zitten. "De enige manier om een Wilders-kabinet te voorkomen, is door het midden sterk te maken. Stop de chaos. Kies voor progressieven met een ruggengraat." De partij zonder ruggengraat blaast nu hoog van de toren, maar D66 in een kabinet is ook geen succes gebleken. Over chaos gesproken!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
En wat te denken van Jesse Klaver? Jesse Klaver, de beoogde minister van Klimaat namens GL/PVDA, die de sleutel van zijn partij weggaf aan Frans Timmermans. Hij zal zich inmiddels ook wel achter de oren krabben, aangezien een kabinet met GL/PVDA steeds onlogischer lijkt te worden. De voormalige GroenLinks-leider laat weten: "Premier Wilders. Ik moet er niet aan denken. Maar als we nu niet samenkomen, zou dat zomaar eens onze werkelijkheid kunnen worden. Progressieve kiezers, verenig je! Maak GroenLinks-PvdA de grootste. Alleen zo is er nog een kans op een progressief kabinet."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten