LOL! Rob Jetten (D66) 'waarschuwt' gestoorde klimaatactivisten: 'Wees niet te extreem!'

LOL! Rob Jetten (D66) 'waarschuwt' gestoorde klimaatactivisten: 'Wees niet te extreem!'

De totaal doorgeslagen D66-klimaatminister Rob Jetten heeft enkele heel vriendelijke dingen te zeggen over klimaatactivisten. Hij begrijpt hun "woede" en "urgentie" namelijk volkomen. Alleen zegt hij dat ze zich bij hun protesten toch enigszins aan de wet moeten houden; niet omdat de wet met voeten treden immoreel is, maar omdat ze anders mogelijk anderen "afschrikken."

"Ik snap de woede en urgentie die veel klimaatactivisten voelen," aldus Jetten vandaag in het tv-programma Buitenhof. En ja, hij vindt het prima te begrijpen dat de acties van de klimaatgestoorden steeds extremer worden, inclusief het blokkeren van privéjets op Schiphol en het met soep besmeuren van wereldberoemde kunstwerken.

"Dat komt simpelweg doordat grote vervuilende sectoren - de industrie, de luchtvaart - de afgelopen jaren te weinig hebben gedaan," zei hij.

Maar dat is misschien toch niet zo heel handig, zeker niet als de klimaatpsychopaten "aan spullen van anderen komen." Dan ontstaat er mogelijk "een spanningsveld."

"Het is belangrijk dat we de hele samenleving meekrijgen en niet mensen afschrikken omdat acties als te extreem worden weggezet," legt Jetten uit.

Volg mij op Twitter!

Je moet die zin even goed lezen. Het gaat deze man dus niet om het feit dat ze de wet met voeten treden, mensen in gevaar brengen en/of kunst vernielen. Nee. Dat vindt hij allemaal prima. Want ze mogen best 'boos' zijn.

Nee. Het gaat hem erom dat ze met dit soort tactieken mogelijk wat te veel mensen tegen zich in het harnas jagen waardoor het draagvlak voor klimaatbeleid in het algemeen minder wordt. Dáárom moeten ze niet al te ver gaan.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Dit is de ware aard van deze mensen. Niet alleen van de activisten - dat zijn gewoon enorme sukkels die zich laten mis- en gebruiken door de globalistische elites - maar vooral ook van het partijkartel, en dan zeker van partijen als D66 (en GroenLinks, trouwens). Ze vinden het helemaal prima dat kunstwerken vernield worden, dat mensen in onveilige situaties gebracht worden... het interesseert ze niet. Sterker nog, stiekem kicken ze daar wel een beetje op. Het enige wat ze dwarszit aan illegale acties is: 'Misschien schrik je mensen ermee af.' That's it.

Overigens is het aparte hieraan dat deze zelfde psychopaten enkele maanden geleden nog helemaal gek werden toen wij van rechts zeiden dat het tijd werd voor burgerlijke ongehoorzaamheid inzake de tirannieke coronamaatregelen. Zo gek, he? Je gaat bijna denken dat ze verrot, hypocriet én opportunistisch tot op het bot zijn. Maar dat zal toch niet?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties