shutterstock 1331375519

Moedige moeder in Huizen slaat terug tegen de verderfelijke Woke-ziekte op Katholieke school

Politieksep 25 2023, 12:00
In Huizen is een heldhaftige moeder, Jessica Kakiay Yavuz, opgestaan tegen de waanzinnige Woke-ideologie die de katholieke school van haar dochter, De Tweemaster, heeft geïnfecteerd! Ongelooflijk maar waar, de school heeft besloten om een 'transgender-scholier', biologisch een jongen, toegang te geven tot de meisjeskleedkamer. Een schandalige beslissing die de veiligheid van onze kinderen in gevaar brengt... en eens te meer bewijs dat de motie van FVD, waarover morgen gestemd wordt, om de Woke-indoctrinatie van kinderen te stoppen op school, extreem belangwekkend is.
Jessica, die haar dochter naar een KATHOLIEKE SCHOOL stuurde in de verwachting dat de principes van het katholicisme zouden worden gerespecteerd, is woedend. Haar 9-jarige dochter durft nu niet eens meer naar de gymles, bang om zich om te kleden waar een jongen bij is. Wat een nachtmerrie!
Na een confrontatie met de school, kreeg Jessica te horen dat een gesprek "geen meerwaarde zou hebben" en werd haar letterlijk gevraagd de situatie te "accepteren". "Mij werd duidelijk gemaakt dat ik bezig was het beleid inzake ’genderinclusiviteit’ van de school te ondermijnen. Heel vernederend," aldus een strijdbare Kakiay.
Dit is de waanzin waartoe de Woke-ideologie heeft geleid! Zelfs op een katholieke school zijn meisjes niet veilig. e stuurt je kind naar een KATHOLIEKE SCHOOL en zelfs daar zijn meisjes niet veilig omdat de zieke Woke-ideologie belangrijker gevonden wordt dan de uitgangspunten van het katholicisme.

FVD Motie

Morgen wordt er in de Tweede Kamer gestemd over een motie van FVD, ingediend door Thierry Baudet, waarin het kabinet wordt opgeroepen om de Woke-indoctrinatie van onze kinderen te beëindigen... en om allerlei genderbehandelingen voor kinderen illegaal te maken.
Dit verhaal over deze katholieke school en een meisje van 9 dat niet meer gymt omdat een "jongen die vindt dat hij een meisje is" toestemming heeft om de meisjeskleedkamer te gebruiken, bewijst waarom die motie nodig is.
Maar let op! Er wordt hier morgen over gestemd. Hoofdelijk. Waarom? Omdat er bij de PVV verdeeldheid is over dit onderwerp. Er zijn blijkbaar PVV'ers die er helemaal geen probleem mee hebben dat dit soort dingen gebeuren op scholen - die vinden dat Woke-indoctrinatie van onze jeugd helemaal prima is.
Het is daarom belangrijker dan ooit dat er druk wordt gezet op de PVV (en andere rechtse partijen) om zich tegen Woke te verzetten en om de motie van FVD te steunen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS strijden we TEGEN de Woke-ideologie. Elke dag weer. Want wij begrijpen dat Woke een kanker is. Maar dit betekent dat we jouw hulp nodig hebben. Het kartel straft ons hier namelijk dagelijks voor. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en strijd zij aan zij met ons tegen die walgelijke Woke-ziekte!
Het gevaar van de Woke-ideologie kan niet onderschat worden. Deze Woke-agenda is werkelijk een kanker in de maatschappij én het zorgt ervoor dat vrouwen en meisjes gewoon niet veilig zijn. Meisjes kunnen niet meer gymmen omdat er een geestesgestoorde jongen bijstaat in de kleedkamer die zegt dat hij "een meisje" is - een jongen die dit twintig jaar geleden nooit had gedacht, maar die dit idee heeft gekregen door die zieke Woke-indoctrinatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten