shutterstock 2280794201

Schok! Mark Rutte zegt opeens dat hij toch wél een internationale carriere wil: maar alleen als hij macht krijgt

Politieksep 25 2023, 13:00
Daar heb je hem weer, de zogenaamde 'eerlijke' Mark Rutte, die na 13 jaar ons land te hebben gemanipuleerd, nu zijn ware kleuren laat zien. De man die beweerde met een nobele wens het klaslokaal in te willen duiken, flirt nu schaamteloos met het idee van een internationale carrière. Wat een verrassing!
Rutte, die altijd heeft volgehouden dat hij na zijn premierschap voltijd leraar wilde worden, heeft nu toegegeven dat er "ergens een stem in zijn achterhoofd" is die hem naar het internationale podium trekt. Maar let op, het gaat hem niet om het dienen van de wereldgemeenschap, nee, hij aarzelt of zo'n rol niet betekent dat hij "alleen maar speeches houdt". Met andere woorden, Rutte is uit op macht, niet op dienstbaarheid!
Het is nu duidelijk dat zijn praatjes over het leraarschap niets meer waren dan een rookgordijn om zijn ware ambities te verbergen. De man die Nederland 13 jaar lang heeft geleid, is niet tevreden met een simpel leven na zijn premierschap. Nee, hij wil meer, hij wil macht en invloed op internationaal niveau!
Dus, waar zal Rutte zijn manipulatieve spelletjes voortzetten? Bij de Verenigde Naties, de NAVO, of de Europese Unie? Waar hij ook heen gaat, één ding is zeker: Rutte's honger naar macht is nog lang niet gestild. Hij wil meer, meer, meer. Meer macht. Meer invloed. Meer aanzien. Want Rutte heeft de macht 13 jaar lang in handen gehad, in ieder geval in eigen land, en weigert die macht nu te laten gaan.
(Artikel gaat verder onder deze oproep)
Mark Rutte heeft zichzelf weer eens ontmaskerd als de machtsbeluste politicus die hij werkelijk is. Zijn recente uitspraken over een mogelijke internationale carrière tonen aan dat zijn belofte om leraar te worden niets meer was dan een list om zijn ware intenties te verbergen. Het is nu aan ons om kritisch te blijven en niet te vallen voor de charmes van deze sluwe vos.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten