shutterstock 1075105040

Nachtmerrie! GroenLinks en PvdA gaan met Timmermans de verkiezingen in: 'Een duidelijke visie voor ons land'

Politiekaug 11 2023, 14:00
Goed nieuws voor iedereen die wil dat de PvdA én GroenLinks bij deze verkiezingen roemloos ten onder gaan. De twee linkse partijen laten weten dat ze de arrogante EU-autocraat Frans Timmermans wérkelijk lijsttrekker maken voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen.
Jawel, dat lees je goed. Timmermans moet de kar trekken voor de twee linkse partijen bij de Tweede Kamerverkiezingen 2023. De man die bekend werd vanwege zijn GreenDeal én vanwege zijn botte, arrogante, vervelende houding moet het gaan doen. Natuurlijk kan een ander dat nog verpesten door de 'verkiezingen' te winnen, maar... Nou ja, eigenlijk kan dat helemaal niet. Timmermans is namelijk de enige kandidaat.
Ach ja. Leuk he, dat stalinisme?
Op 22 augustus is de 'uitslag' van de stemming over een lijsttrekkersverkiezing waarbij Timmermans de enige kandidaat is. Een interne commissie kwam hilarisch genoeg ook al met de unanieme beslissing om hem hiervoor in te zetten. Oh ja, zeggen de GroenLinksers én PvdA'ers, hij is de ideale kandidaat "om overtuigend het gezamenlijke groene en sociale gedachtegoed van GroenLinks-PvdA uit te dragen."
Want als er iemand is die de problemen van de Nederlandse arbeidersklasse begrijpt dan is het Timmermans.
LOL. Kuch. Hoest. Proest.

Een lijsttrekker die richting geeft aan een groene & sociale koers voor NL. Die verschillen weet te overbruggen, vertrouwen wil herstellen & een duidelijke visie heeft voor de toekomst van ons land. PvdA & GroenLinks dragen Frans Timmermans voor als gezamenlijke lijsttrekker.

Image
908
Reply
"Hij brengt een schat aan ervaring mee en heeft in zowel in de binnenlandse als in de buitenlandse politiek zijn sporen verdiend. Dat maakt hem bij uitstek geschikt als boegbeeld van de linkse samenwerking en geloofwaardig als beoogd minister-president," gaat de commissie verder in een oordeel dat rechtstreeks uit een ironisch magazine overgenomen is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we beter dan wie ook dat de Tweede Kamerverkiezingen 2023 de belangrijkste verkiezingen OOIT zijn. Frans Timmermans MOET verslagen worden - net als de rest van het kartel. Maar dit betekent dat we jouw steun nodig hebben. Want het mediakartel én Big Tech doen er alles aan om critici van Timmermans te slopen. Doneer aan DDS! Steun ons! En samen pakken we deze man aan.
Aan de ene kant kan je dit natuurlijk toejuichen omdat je weet dat Timmermans eigenlijk een heel zwakke premierskandidaat is die héél veel kiezers gaan haten. Maar aan de andere kant weet je ook dat Nederland zo verdeeld is in links en rechts, dat deze engnek in theorie wel degelijk kans kan maken op een succesvol resultaat. Brr!
Enfin. Natuurlijk is het zo dat het échte verschil tussen Yesilgöz en Timmermans minimaal is. Zolang het tussen die twee gaat maakt het allemaal niet écht uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten