d34fb8c4 1a62 42dd ac10 00cf911c9a4b

Ondermijning van de democratie - "Matrix attack! Hele team werkt OVERUREN om de aanval af te slaan"

Politiekjun 06, 14:00
De officiële website van Forum voor Democratie ligt nu al enkele uren onder vuur. De website wordt aangevallen door middel van wat een DDOS-attack lijkt te zijn. Bij zo'n aanval wordt er enorm veel nep-traffic op een website afgevuurd; zoveel dat de website het niet aankan en offline gaat. Dit is puur en simpel ondermijning van de democratie.
FVD-leider Thierry Baudet laat weten op X dat er een serieuze "Matrix attack" plaatsvindt op FVD.nl. "Hele team werkt overuren om de aanval af te slaan," gaat hij verder. Vervolgens maakt hij een grap: zouden de Russen erachter zitten?
Natuurlijk is dat niet zo. Maar ja, de bovenonsgestelden geven tegenwoordig Rusland de schuld voor álles dat misgaat in de wereld, dus ach, dan kunnen we de Russen ook best hiervoor verantwoordelijk houden.
Maar de kans is natuurlijk groot dat de aanvallen uit een andere hoek komen. Opmerkelijk genoeg zijn met name Oekraïense hackers heel goed met dit soort dingen. Bepaalde Oekraïne-kritische websites (hallo!) kunnen daarover meepraten.
Ook kunnen de aanvallen uit Nederland zelf komen. Want ja, daar zitten genoeg linkse gekken, woke-malloten met name, die FVD haten... en die helaas kennis van zaken hebben om dit soort aanvallen uit te voeren.
Het lijkt erop dat het in dit geval om het laatste gaat. En dat moet je echt even op je laten inwerken. Er zijn dus democratiehatende linkse engnekken die letterlijk een website van een politieke partij onbereikbaar proberen te maken op verkiezingsdag. Ze willen het stemgedrag van mensen en daarmee de verkiezingsuitslag dus op oneigenlijke wijze beïnvloeden.
Ondemocratischer dan dit wordt het niet. Helaas is dit ook hoe het werkt bij dit soort links Woke-tuig. Het kartel doet er álles aan om échte systeemkritiek te ondermijnen. FVD'ers mogen niet langskomen bij de NPO... en zelfs op verkiezingsdag zelf wordt het onmogelijk gemaakt voor kiezers om de FVD-website te bezoeken om op het laatste moment nog even onderzoek te doen naar de EU-standpunten van de partij.
Schandelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten