de dagelijkse standaard tweede kamer 43 websize

Pepijn van Houwelingen sloopt partijkartel: 'Miljarden voor een zinloze oorlog, voor gedwongen uitkoop boeren, en klimaatbeleid! Maar armoede neemt toe!'

Politiekaug 17 2023, 13:00
Nederland heeft vandaag heel negatief nieuws te verwerken gekregen - hoewel nieuws dat niemand met ook maar een beetje kennis van de situatie in ons land zal schokken. Het CPB zegt namelijk dat als er verder niets gebeurt de armoede in Nederland nóg verder toeneemt. FVD Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen is woest.
Als het kabinet niet heel snel iets doet komen er de komende maanden nóg meer arme Nederlanders bij. Het zou gaat om "een procentpunt," waardoor we uitkomen op 1 miljoen armen. 1 procentpunt klink misschien niet als heel veel, maar het betekent dat we het over 10.000 mensen hebben.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Doe jezelf een plezier! Schrijf je in voor de GRATIS dagelijkse DDS Nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste échte nieuws!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Ja, dat lees je goed. 10.000 Nederlanders die niet alleen niet lekker uit kunnen, kunnen shoppen, etc.... maar die letterlijk niet meer voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen. Ouders die er een tweede baan of derde baan bij moeten nemen als dat kan. Mannen die een grote tas pakken en een fiets en op zoek gaan naar weggegooide flesjes en blikjes om ze in te ruilen voor statiegeld...
En dat zijn dan nog de gelukkigen. De andere hebben niets meer te makken. Geen cent. Ze kunnen niets kopen voor hun kinderen, geen kleding, laat staan voor zichzelf... hebben geen geld voor vlees, vis of fruit...

Pepijn van Houwelingen fileert het kabinet

FVD Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen vindt dit volstrekt onacceptabel. Want het valt hem op dat, hoewel het kabinet steeds maar weer stelt dat er "geen geld" is voor maatregelen om arme Nederlanders te helpen, er wél geld beschikbaar is voor globalistische hobbyprojecten. Die kosten niet een paar honderd miljoen, maar enkele miljarden. Maar die bedragen kunnen dán elke keer wél gevonden worden.
"Onze regering geeft miljarden aan Oekraïne voor een zinloze oorlog," schrijft Van Houwelingen op Twitter. "Tientallen miljarden aan het uitkopen (=vernietigen) van onze boeren en honderden miljarden aan het absurde klimaatbeleid. Ondertussen neemt de armoede toe."
(Artikel gaat verder) Bij DDS begrijpen we beter dan wie ook dat het partijkartel ronduit kwaardaardig is. Wij strijden daartegen en nemen het op voor gewóne mensen. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig, want het mediakartel en het partijkartel bestraffen ons keihard. Help ons daarom! Doneer aan DDS en help ons het échte nieuws te verspreiden.
Hier valt natuurlijk niets op aan te merken. Dit is precies wat er gebeurt in Nederland (en in de rest van de Westerse wereld!). Er worden steeds weer enorme bedragen "gevonden" voor de globalistische hobbyprojecten. Oekraïne? Maakt niet uit! Hoeveel ze maar nodig hebben! Ze kunnen alles krijgen! Klimaatgekte? Maakt niet uit! We vernietigen de economie wel even om 0,0000036 graden verwarming tegen te gaan (is dat een 0 te veel of te weinig?).
Maar als Nederlanders dan in complete armoede leven, ach. Tja. Dan is de staat blut. Want welke politicus wil dáár nou geld aan uitgeven?! Alleen een gék, toch?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het mediakartel en het partijkartel doen er alles aan om DDS het zwijgen op te leggen. Daarom is het belangrijker dan ooit dat we onze lezers ALTIJD kunnen bereiken. Word lid van onze DDS Nieuwsbrief en zorg ervoor dat je NOOIT iets mist!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Natuurlijk mogen we niet hardop zeggen wat we allemaal weten: dat die verarming van het gewone volk de bedoeling is. Want alleen wappies vinden dat. Toch?
Van Houwelingen heeft overigens wel het enige goede antwoord op deze smerige gang van zaken: "Eindig deze waanzin, stem FVD."
Inderdaad. Dat is het enige dat nog gedaan kan worden om het tij te keren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten