shutterstock 2051271275

PVV'er Harm Beertema pakt ouders aan die kinderen inzetten om abortus te promoten

Politiekmei 07 2022, 18:08
PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema vindt het "walgelijk" dat er ouders zijn die minderjarige kinderen inzetten om hun visie op abortus te promoten. Dat zegt hij op Twitter.
Toen bekend werd via een uitgelekte notitie dat het Amerikaanse Hooggerechtshof overweegt om het 'recht' op abortus af te schaffen - oftewel: om het recht op léven serieus te nemen - werd links Amerika he-le-maal gek. Er werden geschifte demonstraties gehouden en er werd zelfs met geweld gedreigd. Je zou lachen als het niet zo intens verdrietig was.
Maar niet alleen in Amerika ging radicaal-linkse babykillers los. Ook in Nederland vond dit soort volk het belangrijk om van zich te doen spreken. Natuurlijk hebben dat soort maniakken het recht om hun mening te delen. Maar gelukkig zijn er óók nog mensen als PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema die deze figuren erop aanspreken als ze te ver gaan en zelfs kinderen inzetten om hun radicale denkbeelden te verspreiden.
Beertema zag namelijk een foto van een geflipte moeder die haar kids mee had genomen naar een pro-abortusdemonstratie. De kids hielden een bord in de lucht met de tekst "baas in eigen buik... ook als ik later groot ben." Het ging echt om kleine kinderen. Jonge kinderen. Van minder dan 12 jaar oud.
"Mag ik zeggen dat het inzetten van je eigen onwetende kinderen voor welk politiek doel dan ook - en zeker voor dit doel - walgelijk is?" vroeg Beertema zich hardop af op Twitter. "Ja hoor, dat mag ik zeggen."

Mag ik zeggen dat het inzetten van je eigen onwetende kinderen voor welk politiek doel dan ook - en zeker voor dit doel - walgelijk is? Ja hoor, dat mag ik zeggen.

Britta Sanders
Britta Sanders
@BrittaRTLNieuws

Demonstratie voor recht op #abortus in #Amsterdam. Ook voor de volgende generatie

Image
1.6K
Reply
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Dat is inderdaad dieptriest en wij normale mensen moeten dat ook hardop durven zeggen. Want die baby-vermoordende linkse gekken hebben dit debat veel te lang gedomineerd met hun drogredenen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten