Screen Shot 2022 09 08 at 174736

Raisa Blommestijn over 'racistische leuzen' op Erasmusbrug: "Wat is nou eigenlijk het probleem?"

Politiekjan 01 2023, 18:00
Raisa Blommestijn heeft gereageerd op het nieuws dat linkse media beweren dat 'vandalen' afgelopen nacht 'racistische leuzen' hebben geprojecteerd op de Erasmusbrug in Rotterdam. Want, zegt Blommestijn, die leuzen zijn eigenlijk helemaal niet racistisch.
Zoals wij eerder vandaag berichtten zijn de kartelmedia helemaal van de leg. Een paar figuren hebben vannacht namelijk 'leuzen' geprojecteerd op de Rotterdamse Erasmusbrug. Nu is dat normaal gesproken prima wat Deugers betreft, maar dan wel alleen als de leuzen in kwestie van een hoog Woke-gehalte zijn. 
En daar zit het probleem. Het ging namelijk om anti-Woke-leuzen. Zoals: 'White Lives Matter' en 'Zwarte Piet heeft niets verkeerd gedaan.' Je zou denken dat het eerste logischerwijze het geval altijd moet zijn - elk mens met welke huidskleur dan ook doet er toe - en dat het tweede niet heel controversieel is omdat Piet inderdaad nooit iets heeft misdaan... maar helaas, we leven tegenwoordig in totaal geschifte Woke-tijden.
Ongehoord Nederland-presentatrice Raisa Blommestijn heeft nu ook gereageerd op dit zogenaamd controversiële nieuws.
"Die zogenaamd 'racistische' leuzen op de brug in Rotterdam geven aan dat blanke levens ertoe doen (wat uiteraard zo is, ieder leven doet ertoe) en dat zwarte piet niets fout heeft gedaan (hetgeen historisch juist is)," vat zij de situatie terecht samen. "Dus wat is nu precies het probleem?"
Natuurlijk heeft ze helemaal gelijk. Elke letter in haar tweet klopt.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar dat doet er niet toe in deze knetterzieke Woke-tijden. Tegenwoordig moeten we allemaal blind accepteren dat alleen zwarte levens ertoe doen, dat alle blanken racistisch tot en met zijn, en dat de traditionele geliefde figuur Zwarte Piet een ranzig product van het koloniale racisme is... of anders.
Enfin. Dapper dat ze voor de waarheid staat en dat ze dit hardop durft te zeggen... zeker in tijden waarin de NPO duidelijk op zoek is naar excuses om haar werkgever, Omroep ON!, uit het bestel te gooien omdat ze daar niet afdoende Deugen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten