shutterstock 2239585781

Ranzige klimaatpropaganda slaat door: 'D66 is beste partij voor de toekomst'

Politieknov 06 2023, 16:00
Bij D66 zijn ze vandaag heel blij. Uit de "stemwijzer voor toekomstige generaties" blijkt namelijk dat D66 "de beste partij" is voor "toekomstige generaties." Ja, dat lees je goed. Die achterlijke nepstemwijzer doet net alsof D66 het beste is voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen... en D66'ers gaan daar vervolgens mee aan de haal om zieltjes te winnen.
Deze stemwijzer is blijkbaar een initiatief van "Lab Toekomstige Generaties." Als je dan denkt dat dit een objectieve waarnemer is kom je bedrogen uit. Alle standpunten die volgens deze organisatie goed zijn voor volgende generaties zijn namelijk gewoon extreemlinks. En ja, dan komt D66 trots bovenaan te staan natuurlijk:
De vragen die gesteld worden zijn:
1. Worden Toekomstige Generaties genoemd in het programma?
2. Benoemt het programma hoe het rekening houdt met toekomstige generaties?
Vervolgens worden de partijen beoordeeld op basis van vijf oordelen variërend van "heel goed" tot "slecht."
En kijk! Bij D66 noemen ze "toekomstige generaties" het vaakst van allemaal. Nou, dan weet je dus: die partij is de grote winnaar! Jawel, D66 staat pal voor volgende generaties! Waarom? Nou. Omdat de partij dat zelf zegt. En politici liegen nooit, toch?
Wat. De. Jeweetwel.

D66 is een nachtmerrie voor jongeren

Zoals ik op X (voorheen Twitter) schrijf is dit natuurlijk ranzige onzin. Het is een wanstaltig propagandamiddel. D66 is namelijk niet goed voor volgende generaties, maar slecht. Sterker nog, slechter dan D66 worden ze niet, wat dat betreft.

Een wanstaltig propagandamiddel. D66 is voor Woke, dat gezinnen vernielt, dat kinderen in een identiteitscrisis stort, en de bevolking uiteindelijk halveert. D66 is voor extreme immigratie wat er voor zorgt dat Nederland extreem veranderd, een Arabisch land wordt. D66 is voor…

Joost Sneller
Joost Sneller
@Sneller

Stemt u ook met de toekomst van uw (klein)kinderen en hun (klein)kinderen in gedachten? D66 komt als beste uit deze stemwijzer voor toekomstige generaties. #toekomstbewakers labtoekomstigegeneraties.nl/stem/

Image
36
Reply
D66 is voor Woke, dat gezinnen vernielt, dat kinderen in een identiteitscrisis stort, en de bevolking uiteindelijk halveert. D66 is voor extreme immigratie wat er voor zorgt dat Nederland extreem veranderd, een Arabisch land wordt.
D66 is voor stikstof- en klimaatgekte, wat inhoudt dat de toekomstige economie wordt opgeofferd aan het klimaatevangelie. Volgende generaties worden aan de bedelstaf gebracht door D66. Letterlijk.
D66 wil alle Nederlandse tradities afschaffen, wat inhoudt dat er geen bindmiddel meer is om de maatschappij bij elkaar te houden. Onder D66 worden de belastingen steeds verder verhoogd zodat het MKB uiteindelijk ophoudt te bestaan en onze kinderen en kleinkinderen straks alleen nog aan het werk kunnen (áls ze al kunnen werken) voor extreem grote bedrijven die lak hebben aan de mensen én zelfs aan hun eigen werknemers.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS doen we er ALLES aan om D66 kapot te maken. Deze partij is werkelijk demonisch. D66 móét kapotgemaakt worden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons D66 te slópen!
D66 is een politieke arm van het WEF. De partij steunt de doelstellingen van het WEF in alle mogelijke opzichten. Die doelstellingen veranderen Nederlanders uiteindelijk in weinig meer dan slaven van multinationals én de staat.
D66 heeft een hékel aan de meningsvrijheid. Deze partij wil letterlijk het Internet totaal aan banden leggen. Als D66 het voor het zeggen krijgt dan hebben onze kinderen en kleinkinderen gewoon een vrijheid van meningsuiting meer. 
Deze partij is wanstaltig voor de toekomst. D66 is niet goed voor volgende generaties, maar desastreus. Deze partij gaat Nederland totaal en compleet slopen. En dan komen ze met zo'n belachelijke infographic aanzetten waarin wordt gedaan alsof juist D66 goed is voor volgende generaties. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten