[Video] Sietske Bergsma fileert 'Ezeltje Prik' bij Jetten en Baudet-debat

Politieknov 03 2023, 10:00
Gisteravond genoten we natuurlijk van het optreden van Thierry Baudet bij Nieuwsuur. Maar de dag ervoor hebben we ook al heel veel pret gehad. Toen kwam de FVD-leider immers langs bij NPO 3, waar de NPOers in samenwerking met Rob Jetten en een nep-zenuwachtige 'non-binaire' man hem onderuit probeerden te schoffelen... maar daar op ongekende wijze in faalden. Sietske Bergsma heeft daar nu een mooie video-analyse van gemaakt.
Bergsma heeft een mooie extra Bakkie online gezet over de heerlijke confrontatie tussen Baudet enerzijds, en Jetten, de NPO en 'non-binaire' Bram met snor anderzijds. Natuurlijk bleek al snel dat de "zenuwachtige jongere" Bram Wessink feitelijk een "onderzoeksjournalist" bleek te zijn die onder meer gewerkt heeft voor Follow The Money en één of andere radicaal-linkse website. Daarnaast blijkt hij op social media met grote regelmaat mensen als Baudet een "nazi en fascist" te noemen... En, oh ja, meneertje is ook nog eens een keiharde linkse activist die met grote regelmaat actie voert.
Hoe dan ook, Sietske Bergsma wilde voor haar Bakkie met Bergsma even kijken naar het 'debat' en met name de confrontatie rond Brammetje. Haar analyse is bijzonder sterk. Ze toont namelijk aan dat a) Jetten keihard ten onder ging en b) dat die hele Woke-sekte knettergek is.
"Het absurdisme is een onverzadigbaar monster," zei Bergsma terecht. Daarbij legde ze uit dat je ziet de knettergekke Woke ideologie eist dat we steeds verder en verder gaan in het omhelzen van het absurdistische. Of, beter gezegd, van de Leugen. Het begint met iets relatief kleins, maar eindigt er uiteindelijk mee dat we werkelijk alles moeten ontkennen dat evident waar is en een alternatieve werkelijkheid omarmen die volstrekt uit de duim gezogen is van Woke-sekteleden.
Zo is het natuurlijk maar net. En juist daarom is het ook zo belangrijk dat Baudet hier niet in meegaat. Hij zei létterlijk tegen Brammetje dat wat hij zegt te zijn niet bestaat. Dat verduidelijkte hij door te zeggen, "ik kan wel zeggen dat ik een alien ben, en me zo identificeren. Maar dat maakt het niet waar."
Precies. En ja, dit is exact wat de Woke-gekkies doen met hun zieke ideologie. Gelukkig dat Baudet daar niet aan meedoet - en een heel goede analyse van Bergsma die, zoals veel vaker, de vinger precies op de juiste plek legt.
Overigens moet je, als je op X zit, Sietske daar even volgen. Ze post altijd goede content.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten