Screen Shot 2022 12 08 at 150610

Sneu hoor! Transextremist Lisa van Ginneken op onverkiesbare plek op de D66-kieslijst

Politieksep 12 2023, 16:30
Er is enorm goed nieuws voor alle mensen die Nederland een warm hart toedragen en die D66'ers dus vreselijk vinden (want het één volgt uit het andere): twee van de ergste D66'ers van allemaal, Tjeerd de Groot en Lisa van Ginneken, staan waarschijnlijk op onverkiesbare plekken op de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023. Yay!
Bij D66 zijn ze zelf heel blij met hun lijst. Niet zo gek, want de lijst bestaat voornamelijk uit witte mannen en vrouwen. Zoals we weten bij D66'ers omringen die zich het liefst met hun eigen kleurgenoten. Andere kleurtjes geven hen immers een ongemakkelijk gevoel. Oké, ja, ze zeggen het voor ze op te nemen. Sure. Maar ze willen er niet naast zitten in de bankjes.
Maar de lijst is ook relatief goed nieuws voor gewone Nederlanders. Want het blijkt dat een paar van de ergste D66'ers van allemaal op een plek staan die te laag voor ze lijkt om nog in de Kamer te komen.
De belangrijkste afvallers zijn Tjeerd de Groot, Wieke Paulusma en Lisa van Ginneken. De Groot staat op de twaalfde plek. Die kan er mogelijk inkomen met of een verrassend goede uitslag óf kabinetsdeelname van D66. Paulusma staat op plek 14. Dat wordt echt heel lastig. En de extremistische Van Ginneken, die de transideologie aan het hele land wil opdringen? Die moet genoegen nemen met plek... 21.
HAHAHA!
Oh, en dan is die radicale Fonda Sahla er ook nog. Zij staat op plek.. 24. Ook zij maakt dus geen enkele kans op een goede positie.
Het slechte nieuws? Jan Paternotte staat op plek 2. Die gaan we dus wel terugzien. Bah. Daarnaast doet Yesim Candan óók mee. Deze "onafhankelijke" (proest!) journalist en opiniemaker gaat dus op de lijst staan van de meest extreme partij van ons land! Haar positie: plek 11. Net buiten de peilingplekken... maar niet onmogelijk om erin te komen.
Het goede nieuws daaraan is dat Candan natuurlijk wel degelijk anders in elkaar zit dan, zeg, zo'n Van Ginneken. Of een Paulusma. Als er dan een D66-vrouw in de Kamer moet, nou ja, dan Candan maar - zéker omdat ze boven De Groot staat en er misschien daarmee wel voor zorgt dat hij niet terugkeert. Dat zou best hilarisch zijn.
Overigens is er nog één gevaar, en dat is dat zo'n Van Ginneken met voorkeursstemmen in de Kamer komt. Wat betreft zo'n De Groot zie je dat niet mee gebeuren, maar het kan natuurlijk best zijn dat alle trans-extremisten op Van Ginneken gaan stemmen, puur om [x] in de Kamer te krijgen. Dan zouden we Van Ginneken toch weer terugzien met [x] persoonlijke hobby's.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten