geert wilders berg karikatuur

The day after: PVV grote winnaar van politiek jaar 2023-2024, nu PVV kiezer politiek bewust maken

Politiekjun 07, 9:00
Voor Geert Wilders kan het politieke jaar 2023-2024 niet meer stuk. De PVV-leider heeft in een reeks verkiezingen overweldigende successen behaald, en dat laat hij zijn achterban luid en duidelijk weten op X: "Zo trots op de resultaten van het afgelopen jaar. We hebben de landelijke verkiezingen een half jaar geleden gewonnen. We gaan binnenkort deel uitmaken van de Nederlandse regering. En de PVV had het beste resultaat en de grootste winst ooit bij de EU-verkiezingen. Dank aan miljoenen van onze kiezers voor hun fantastische steun!"

Zo trots op de resultaten van het afgelopen jaar. We hebben de landelijke verkiezingen een half jaar geleden gewonnen. We gaan binnenkort deel uitmaken van de Nederlandse regering. En de PVV had het beste resultaat en de grootste winst ooit bij de EU-verkiezingen. Dank aan…

5.7K
Reply
Dit is het moment waarop Nederland wakker wordt en inziet dat de koers van Wilders de enige juiste is. De PVV heeft bewezen dat het de partij is die opkomt voor de belangen van de gewone Nederlander, die strijdt tegen de bureaucratische wurggreep van Brussel en de massa-immigratie die ons land dreigt te overspoelen.
Maar laten we niet te vroeg juichen. Hoewel de verkiezingsresultaten fenomenaal zijn, ligt er een enorme taak voor de PVV. De opkomst onder de PVV-aanhang bij de EU-verkiezingen was 2,5 keer lager dan die van GroenLinks-PvdA. Dit is onacceptabel! Het is aan Wilders en zijn team om ervoor te zorgen dat de politieke bewustwording onder zijn aanhangers toeneemt. Elke stem telt, en ze kunnen het niet veroorloven dat deze stemmen ongehoord blijven.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.''
De politieke triomfen van Geert Wilders en de PVV in 2023-2024 zijn indrukwekkend, maar de strijd is nog niet gestreden. Het is essentieel om de politieke bewustwording onder PVV-aanhangers te vergroten om toekomstige verkiezingen met nog grotere overmacht te winnen. Vooral op het vlak van de Europese Parlementsverkiezingen moet Wilders en zijn ploeg nog veel werk verrichten.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten