Forum voor Democratie sluit vanavond campagnetour af met verkiezingsrally in Lelystad

Forum voor Democratie sluit vanavond campagnetour af met verkiezingsrally in Lelystad

Op deze voorlaatste avond voor de verkiezingen van de Provinciale Staten van 15 maart, zal Forum voor Democratie (FVD) haar Campagne Tour afsluiten in Lelystad. Het belooft een interessante avond te worden waarbij FVD haar standpunten zal presenteren en vragen van het publiek zal beantwoorden.

De avond zal om 19:30 van start gaan en iedereen is welkom om deel te nemen aan het gesprek met de volksvertegenwoordigers van FVD. Het is een uitgelezen kans voor kiezers om meer te weten te komen over de standpunten van de partij en te ontdekken wat FVD voor hen kan betekenen na 15 maart.

FVD heeft de afgelopen weken hard gewerkt om haar boodschap over te brengen aan kiezers in de provincies. De partij heeft een aantal belangrijke thema's naar voren gebracht, waaronder immigratie, stikstof, klimaat en de geopolitieke situatie in Oekraïne. FVD is van mening dat deze onderwerpen van groot belang zijn voor de toekomst van Nederland en wil zich inzetten om deze zaken te verbeteren.

Tijdens de Campagne Tour heeft FVD verschillende steden in het land bezocht om haar boodschap te verspreiden en kiezers te ontmoeten. Het doel van de tour was om mensen bewust te maken van de standpunten van FVD en om een dialoog aan te gaan met de kiezers.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

FVD hoopt dat veel mensen vanavond naar Lelystad zullen komen om deel te nemen aan het gesprek. Het is een unieke kans om vragen te stellen aan de (kandidaat)volksvertegenwoordigers van FVD en om meer te weten te komen over hun plannen voor de toekomst. Het belooft een interessante avond te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties