screenshot 2023 03 12 at 084451

[Video] Gideon van Meijeren bij boerenprotest: 'We laten ons niet bangmaken!'

Politiekmrt 12 2023, 9:11
FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren maakte gisteren bij het boerenprotest heel duidelijk dat de boeren én FVD niet bang zijn voor het partijkartel dat hen het zwijgen wil opleggen. "We laten ons niet bangmaken!" zei de FVD'er.
FVD'ers én boeren worden de laatste tijd steevast ontmoedigd door het partijkartel en hun vrienden in het mediakartel, aldus Van Meijeren. Ze doen er van alles aan om ze bang te maken. Werk je niet mee dan word je gewoon verplicht onteigend. Spreek je je te hard uit in de Tweede Kamer, dan word je gewoon verboden. Het kartel is continu bezig om de échte oppositie angst aan te jagen.
Maar daar is hij niet van onder de indruk. En wilde hij duidelijk maken aan de aanwezige demonstranten, dat zouden zij ook niet moeten zijn:
Vandaag (of gisteren dus eigenlijk) is het moment dat de aanwezigen laten zien aan Den Haag "dat we ons niet laten demotiveren, dat we ons niet laten ontmoedigen, dat we niet bang zijn en dat we ons tot de laatste snik zullen verzetten tegen de afbraak van Nederland!"
Deze woorden werden met gejuich ontvangen door de aanwezige boeren en andere demonstranten. Het was heel duidelijk voor ze: Nederland staat voor een kruispunt. Het is tijd om de goede weg te kiezen. Want de verkeerde afslag - die het kartel wil nemen - leidt tot het einde van de vrijheid én tot het einde van de boerenstand in ons land.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het protest was volgens alle aanwezigen een mooi evenement met veel bezoekers. BBB, JA21 en de SGP trokken zich echter op het laatste moment terug. BBB volgens de partij zelf vanwege veiligheidsissues. De SGP heeft geen uitleg gegeven. Maar bij JA21 was het zo dat, aldus informatie die rondgaat en ook hardop werd uitgesproken door protestorganisator Mark van den Oever, er interne onrust was. MEP Rob Roos wilde wel bij het protest zijn zou maar zou te horen hebben gekregen van partijleider Joost Eerdmans dat hij uit de partij gegooid zou worden als hij dat doorzette.
Abonneer je op mijn Substack-nieuwsbrief en ontvang extra artikelen, columns, video's én podcasts.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten