[Video] Pepijn van Houwelingen (FVD): 'Mannen kunnen geen vrouwen worden, en vrouwen geen mannen'

Politieksep 28 2022, 12:30
Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen brak bij het Tweede Kamerdebat over de controversiële genderwet van D66 een lans voor de traditionele visie op man-zijn en vrouw-zijn. Want, zei Van Houwelingen, de wet is "een totale ontkenning van de menselijke natuur." Vrouwen zijn vrouwen, en mannen zijn mannen. Punt.
Bij het debat over de Transgenderwet - uit de koker van D66 - nam Pepijn van Houwelingen (FVD) het op voor de natuurlijke visie op gender. En, zei hij, de reden dat dit issue nu zo gepusht wordt is dat dat de globalistische transhumanisten feitelijk gewoon willen dat de mens totaal kneedbaar wordt. Alles moet maakbaar zijn.
Alles. Inclusief gender. Een biologisch feit dat veranderd wordt in een subjectieve 'waarheid.'
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het enige dat verbazingwekkend was aan deze toespraak? Dat Vera Bergkamp hem het woord niet ontnam. Want D66'ers namen er ongetwijfeld aanstoot aan, wat - is de laatste dagen gebleken - genoeg reden is voor het kabinet om op te stappen en voor de Kamervoorzitter om FVD'ers het zwijgen op te leggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten