screen shot 2023 03 28 at 121348

Woke-tijden en klimaatobsessies: de perfecte ingrediënten voor een generatie blije kinderen

Politiekmrt 28 2023, 15:00
In deze prachtige tijden van Woke-cultuur en ongebreidelde klimaatobsessie, is het natuurlijk volstrekt ondenkbaar dat onze jongeren zouden lijden onder mentale gezondheidsproblemen. Toch lijkt Koepelorganisatie GGD GHOR Nederland zich onterecht zorgen te maken over de mentale gezondheid van jongvolwassenen, die in hun enquête aangeven lichte psychische klachten zoals angst en depressieve gevoelens te ervaren. Maar hé, wie kan er nou écht klagen in een wereld die zo sterk gericht is op het welzijn van onze aarde?
De enquête, die werd ingevuld door bijna 70.000 jongvolwassenen, toonde aan dat meer dan de helft van hen last had van psychische klachten. Maar geen paniek, de klachten waren in de meeste gevallen slechts licht. Wat een opluchting, toch?
Daarnaast voelde een groot deel van de deelnemers zich eenzaam, waarvan een kwart zelfs "sterk eenzaam". Maar laten we eerlijk zijn, eenzaamheid is maar een klein offer voor het hogere doel van het redden van onze planeet, nietwaar?
Ton Coenen, directeur van GGD GHOR, maakt zich zorgen over de mentale gezondheid van jongvolwassenen. Maar misschien moeten we ons juist verheugen over het feit dat we deze tere kinderzieltjes al van jongs af aan onderdompelen in de prachtige wereld van Woke en klimaatbewustzijn. Zo worden zij ware ambassadeurs van deze prachtige idealen!
Hoewel de koepelorganisatie niet kan zeggen in welke mate de psychische klachten een gevolg zijn van de coronacrisis, is het duidelijk dat de pandemie "zeker impact" had. Maar ach, we moeten het grote plaatje niet uit het oog verliezen: wat zijn een paar psychische klachten in vergelijking met het redden van het klimaat?
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dus laten we vooral doorgaan met het indoctrineren van onze jeugd met Woke en klimaatobsessies. Wie weet, misschien zullen zij op een dag de wereld verbeteren en zichzelf daarbij op magische wijze verlossen van hun angst en depressie. In de tussentijd, blijven we gewoon genieten van onze gestoorde Woke-tijden, met een knipoog naar de ongelukkige jeugd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten