Zure linkse media massaal in klimaatmaffia-modus: 'De wereld vergaat als Trump Parijs opzegt!'

Geen categoriejun 01 2017, 19:30
Nu Donald J. Trump donderdagavond om 21:00 naar alle waarschijnlijkheid het desastreuze klimaatakkoord van Parijs gaat opzeggen, doet het linkse mediakartel alvast haar uiterste best om feitelijk te 'bewijzen' dat de wereld zal vergaan door deze beslissing.
Het is dan eindelijk zover: nadat Barack Obama de economie van de Verenigde Staten in 2015 een harde klap uitdeelde met het ratificeren van het klimaatakkoord van Parijs - waarin landen zichzelf vrijwillig slopen in de wereld 0.0001 graad af te koelen - maakt zijn opvolger daar vanavond zeer waarschijnlijk korte metten mee. Dat Donald Trump, en niet Hillary Clinton, die opvolger is, is vanuit dit thema bezien ook helemaal niet zo gek: na jarenlang te hebben moeten lijden onder een president die liever terrorisme en geweld tegen agenten relativeert dan banen te creëren, legde Amerika haar linkse politici even een stevige time out op door iemand te kiezen die zijn prioriteiten wél op orde heeft.
Toegegeven: op sommige punten is Trump een volstrekte idioot, maar op veel punten heeft hij gewoon keihard gelijk. Zijn visie op het klimaat is daar misschien wel de belangrijkste van: in een tijd waarin je bijna gevierendeeld wordt als je de invloed van de mens op het klimaat in twijfel trekt, smijt hij de kroonjuwelen van de klimaatmaffia gewoon aan diggelen. En dat is maar goed ook, want de enige waarheid hier is dat het klimaat altijd al is veranderd, verandert en zal veranderen, of wij ons nou allemaal in Toyota Prius of een Hummer voortbewegen. Als de invloed van de mens al bestaat is die minimaal en onmerkbaar, en al helemaal niet de moeite waard om onze economie voor te verpesten.
Helaas is het versprijden van die waarheid gewoon not done, en zeker in het linkse Nederland. Hier durft enkel de PVV te zeggen dat dit hele klimaatdebat één grote hoax is, terwijl andere partijen Trump vanalles naar zijn hoofd slingeren. Het is dan ook niet zo gek dat ook het linkse mediakartel eensgezind verkondigt dat Donald de wereld opblaast met zijn besluit. De NOS voorspelt dat dit allemaal gaat leiden "tot steeds extremer weer, met mis-oogsten tot gevolg, het uitsterven van dier- en plantensoorten en een stijgende zeespiegel door het smelten van ijskappen, waardoor steden en landen kunnen overstromen". HPdeTijd noemt het "de grootste bedreiging van onze tijd" en weet RTL Nieuws zelfs te verkondigen dat dit akkoord goéd is voor de economie van de VS. Bizar.
Vanzelfsprekend is er in al die stukken geen enkele ruimte voor deze simpele vraag: is het eigenlijk niet gewoon een prima beslissing? Nee joh, waarom zou je überhaupt zo kritisch doen en een mening die al jaren verboden is nog een podium geven? En laten we wel wezen: als je de miljoenen kiezers van de PVV bij de formatie kunt uitsluiten, dan kun je dat ook best met hun meningen in de media doen, toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten