VVD wil keuzes 'uitleggen' aan achterban

Geen categorienov 29 2014, 10:00
De kiezer is gewoon heel erg dom.
Bij de VVD gaan ze meer en meer op de PvdA lijken. Na het uitvoeren van allerlei linkse plannetjes zoals het verhogen van de belastingen en het wegbezuinigen van Defensie, neemt de VVD nog een ander punt van de sociaal-democraten over.
De VVD gaat twee dingen doen: de eigen achterban meer betrekken bij een volgend regeerakkoord (als de VVD dan nog in een kabinet zit), en bijeenkomsten in het land organiseren om de leden en de kiezers uitleg te geven. Net als de PvdA.
Het is een arrogante houding. Alsof de kiezer niet snapt wat de VVD aan het doen is. De kiezer weet heel goed wat er aan de hand is. Zijn portemonnee wordt gerold door de overheid. Dat is wat er gebeurt en daar is Nederland terecht boos over.
Het partijbestuur van de VVD zal vandaag de voorstellen doen op het partijcongres in Amsterdam:

Volgens partijvoorzitter Henry Keizer heeft de achterban recht op uitleg over de keuzes die in kabinetsformatie worden gemaakt.

Verder hoeven we niet veel te verwachten van het partijcongres van de liberalen. De kandidatenlijst voor de Eerste Kamer zal officieel worden vastgesteld,er zal hier en daar een beetje gemopperd worden over het kabinet, maar dat is het dan ook wel.
Er zal vandaag in de Passenger Terminal in Amsterdam vooral applaus te horen zijn, omdat congressen (van welke partij dan ook, behalve de PvdA) nu eenmaal applausmachines zijn. En premier Mark Rutte zag dat het goed was. Weet hij veel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten