Ze dacht dat haar baby dood ter wereld kwam. Nu, 49 jaar later, vindt er een schitterende reünie plaats

Geen categorieapr 10 2015, 21:00
Een vrolijke tranentrekker. Jawel, het is mogelijk.
Zella Jackson-Price is een bekende Amerikaanse Gospel-zangeres. Ze heeft een fantastische stem die ze met zoveel mogelijk mensen deelt.
Gelukkig voor haar heeft ze haar werk van haar hobby kunnen maken: door te zingen verdient ze een mooi bedrag zodat ze voor zichzelf kan zorgen.
Helaas is haar leven niet altijd even mooi geweest. 49 jaar geleden was ze zwanger. Opeens kwam de baby eraan - veel te vroeg. De baby werd geboren, maar haar artsen en verpleegkundigen hadden slecht nieuws voor haar: haar baby, een dochter, was overleden.
Jackson-Price leeft maar liefst 49 jaar met het idee dat haar dochter dood was. Iets erger is niet denkbaar voor een ouder - al helemaal niet voor een moeder.
Gelukkig stond haar een verrassing te wachten: onlangs werd ze via videobeelden herenigd met een vrouw die ze 49 jaar niet had gezien. Haar dochter! Ze leefde niet alleen, maar het ging zelfs prima met d'r (hoewel ze, helaas, op drie jarige leeftijd doof werd door een ernstige ziekte).
Price's dochter, Melanie Diane Gilmore, is opgevoed door andere mensen, maar haar kinderen wilden erachter komen wie haar échte moeder was - en dus hun oma. Na DNA-onderzoek vonden ze Price uiteindelijk; de nu oude vrouw die dacht dat ze haar dochter een halve eeuw geleden verloren had.
Hier is de video. Nogmaals, Gilmore is doof, maar dat maakt de video niet minder mooi. Sterker nog, wat mij betreft maakt dat het alleen maar emotioneler. Dit is waar het om gaat in het leven - familie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten