Folders drukken was nog nooit zo eenvoudig, goedkoop én mooi

Geen categorienov 16 2015, 18:00
Folders drukken
Ook in onze digitale wereld kun je niet zonder papier. Een effectieve en goedkope manier om je boodschap aan de man te brengen is door het verspreiden van folders. Bij Reclameland.be kun je snel en goedkoop folders laten drukken, helemaal volgens je eigen ontwerp. Hoe gaat het in z'n werk?
Gevouwen folders
Het kenmerk van folders is dat deze gevouwen zijn. Bij Reclameland kun je kiezen uit verschillende vouwwijzen voor je folders, zowel staand als liggend. Daarnaast zijn er nog speciale, opvallende vouwen als de wikkelvouw, de zigzagvouw en de luikvouw. Met de staande, enkele vouw en met de wikkelvouw kun je tot wel 16- zijdige folders laten drukken! Het mooie is dat de gedrukte folders altijd gevouwen geleverd worden, dus je hoeft niet meer zelf aan de slag en je kunt je folders gelijk verspreiden.
Ontwerp
Je wilt je folders natuurlijk precies goed hebben, en daarom kun je bij Reclameland je eigen ontwerp uploaden. Ook kun je met een online tool ter plekke een ontwerp maken en je eigen logo toevoegen. Op deze manier krijg je precies de lay out die jij wilt! Natuurlijk is ook de kwaliteit van het papier heel belangrijk. Er is keuze uit verschillende diktes (van 90 tot 300 grans papier) en verschillende soorten afwerking. Je kunt je folders drukken op glad of gestreken papier, glans of mat, extra luxe met hoogglans of mat-folie, en zelfs ook op FSC of gerecycled papier. Ook het drukproces is milieuvriendelijk, doordat Reclameland werkt met inkt die minder of zelfs geen oplosmiddelen bevat.
Oplage
Bij Reclameland werken ze met twee drukmethodes. Al het drukwerk is eigen productie, en daarom is de kwaliteit zo hoog. Voor de grote oplages gebruikt Reclameland een offset press die zowel full colour als PMS kan drukken. De kleine oplages worden gedrukt op een digitale drukpers met vloeibare inkt, die vergelijkbare kwaliteit geeft tegen een veel lagere prijs. Verzending is bij Reclameland altijd gratis!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten