Broer komt thuis van een partijtje. Dan zegt z’n zusje hem naar z’n kamer te gaan voor een verrassing…

Broers en zussen hebben vaak een bijzondere band, en dit verhaal van een jongen en z’n kleine zusje is daar zeker een mooi en ontroerend voorbeeld van.

Iemand die als geen ander kan vertellen over de band die haar jonge kinderen Abby en Daniel hebben met elkaar, is hun moeder Rachel. Ze schrijft op Facebook:

 

“Sinds Abby een hamster heeft, is Daniel keihard aan het werk gegaan en extra klusjes aan het doen. Hij zet zich enorm in om geld te verdienen om zelf ook een hamster te kopen.

We hebben toen Abby’s verjaardagsgeld en gift cards bij elkaar opgeteld, en ze had in totaal €50. Ik vroeg haar wat ze wilde doen met het geld en ze zegt: “Ik wil Daniel verrassen en een hamster voor hem kopen. Hij heeft zooooo hard gewerkt!” Ik heb haar heel vaak gevraagd of dat écht was wat ze wilde doen met haar geld, maar ze week nooit van haar plan af.”

kinderhelzin

“Daniel ging op een dag naar het huis van een vriendje voor een logeerpartijtje, en we namen Abby mee naar de dierenwinkel waar ze vroeg om de precieze hamster die Daniel wilde. Ze hield ‘m vast om te verifiëren dat-ie goed was en vertelde de verkoopster heel blij hoe ze haar broer daarmee ging verrassen. We kwamen thuis, zij zette de verrassing klaar en we konden niet wachten tot dat hij thuis zou komen en verrast z’n hamster kon ontmoeten, die hij ook nog een naam mocht geven.

Dit is de video waarin hij ‘Cubby’ ontmoet.”

Echt enorm schattig en ontroerend!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.