Brandweerman heeft een gezicht vol mee-eters. Wat er dan uitkomt is te smerig voor woorden

Schermafbeelding 2016-06-29 om 20.38.05
Foto: Youtube / Dr. Sandra Lee

Het is vies én fascinerend om te zien. 

Dr. Sandra Lee is dermatologe, en krijgt regelmatig patiënten met de vreemdste huidklachten. Zoals deze brandweerman. Hij kwam bij de dermatoloog vanwege een mogelijk kankerverwekkende plek op zijn borst, die volledig moet worden verwijderd. Maar tijdens de behandeling kwam Dr. Lee erachter dat het gezicht van de man vol met mee-eters en andere vreemde plekken zat.

Ze bood aan om deze te verwijderen, zodat de man niet alleen verlost zou zijn van zijn kanker, maar ook zijn gezicht er een stuk frisser zou uitzien. De man was dolblij met het aanbod – hij had de plekken omdat hij veel in de zon was geweest voor zijn werk als brandweerman. Niets hielp tegen de vieze mee-eters, maar Sandra Lee brengt daar verandering in!

De medische procedure is smerig maar op een vreemde manier fascinerend om naar te kijken – deze video is inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken! Wat vind jij? Goor of interessant om naar te kijken?

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

1 reactie

  1.   

    Dit soort filmpjes worden voortdurend gedeeld op social media. Uiteindelijk vinden veel mensen het fascinerend iets gruwelijks, of iets heel smerigs of iets wonderbaarlijks te zien.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!