Jongetje kietelt zijn zusje. Dan doet hij een walgelijke ontdekking

Geen categorieaug 12 2016, 10:00
Deze jongen doet een schokkende ontdekking als hij met zijn zusje speelt - en redt zo haar leven.
Kinderen blijven kinderen, en die moet je soms gewoon loslaten zodat ze lekker kunnen spelen. Helaas gaat dat nog wel eens fout, en lopen ze een lichte verwonding op als ze vallen, of gewoon boos op elkaar zijn geworden en op de vuist gingen. Maar soms, heel soms kan dit juist verder leed voorkomen, zoals in het geval van Aaron East en zijn zusje Amy.
De 11- en 7-jarige waren samen aan het spelen, toen Aaron besloot zijn zusje op een klassieke manier beet te nemen: door haar eens flink te kietelen. Wat een kieteldood had moeten worden, zorgde er echter voor dat haar dood juist werd afgewend. Toen Amy het uitschreeuwde van het lachen en haar mond wagenwijd open stond, zag Aaron dat er iets walgelijks in haar mond, vlakbij haar keel zat. Hij lichtte meteen zijn ouders in, die vervolgens onmiddelijk richting het ziekenhuis snelden. Daar kwamen de artsen tot een hartverscheurende conclusie: Amy had last van een zeldzame keeltumor.
De familie was uiteraard geschokt, en Amy heeft op haar jonge leeftijd al meerdere behandelingen moeten ondergaan om de tumor te verwijderen. Ook moet ze maar liefst negen keer een chemokuur ondergaan, waarna het Britse meisje ook nog eens naar de Verenigde Staten zal moeten reizen voor een vervolgbehandeling.
Toch is er redelijk veel hoop dat het uiteindelijk goed komt, omdat de familie er redelijk vroeg bij was. Maar eigenlijk verdient één van de gezinsleden alle eer: Aaron, die door zijn oplettende blik waarschijnlijk het leven van zijn zusje gered heeft. Hij wordt later vast een geweldige chirurg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten