Hilarisch hypocriet Rusland: 'Beleid VS is bedreiging voor onze nationale veiligheid'

Geen categorieokt 09 2016, 19:00
Het Rusland van Vladimir Poetin wordt met de dag gekker.
De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov, heeft vandaag laten weten dat hij zich ernstig zorgen maakt over... het buitenlands beleid van Amerika.
I kid you not.

Rusland ziet het beleid van de Verenigde Staten als een bedreiging voor de nationale veiligheid. Dat zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov zondag in een interview op de staatstelevisie. Hij beschuldigt de VS van een vijandige houding ten opzichte van Rusland.

Zo zei Lavrov onder meer:

"We zijn getuige van een fundamentele verandering van de omstandigheden in het beleid van de VS richting Rusland."

Daarna mopperde hij iets over "russofobie", wat natuurlijk doet denken aan het "islamofobie" gezeur van radicale moslims iedere keer dat zij bekritiseerd worden om hun barbaarse ideeën.
Lavrov blijkt hierdoor natuurlijk een fantastische komiek te zijn. De man is echt hilarisch bezig. Amerika is 'russofobisch' omdat het zich verzet tegen de dictatoriale politiek van Poetin? Is meneer Lavrov dan werkelijk helemaal de weg kwijt?
Het antwoord daarop is natuurlijk een volmondig 'ja.' De heersende kliek in Rusland is tegenwoordig echt knettergek. Deze mensen denken dat het Westen rustig moet toekijken terwijl zij Oost-Europese landen veroveren en de Sovjet-Unie van weleer proberen te herbouwen.
Gek genoeg zie ik dat absoluut niet zitten. Meneer Lavrov kan klagen zoveel hij wil, maar de politiek van Poetin is gewoon volkomen onacceptabel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten