‘Tolerante’ jongerenbeweging DENK zet blanke Nederlanders te kakken op Facebook

DENK en Oppositie zijn helemaal voor toleratie, maar dan alleen als het om allochtonen gaat. Blanke Nederlandse kaaskoppen kunnen verrekken.

Op hun officiële Facebook-pagina steekt Oppositie de draak met blanke, autochtone inwoners van Rotterdam. De jongerenbeweging van DENK vindt dat blijkbaar gerechtvaardigd om de ‘kaaskoppen’ in kwestie de euvele moed hebben om zich te verzetten tegen de komst van een asielzoekerscentrum. Zoals we allemaal weten is dat in de ogen van DENK-ers de grootst mogelijke doodzonde.

En dus krijg je dit soort Facebook-posts:

screen-shot-2016-11-19-at-15-35-15

De video in kwestie is gemaakt door PowNed. Kijk maar mee:

Dat PowNed deze mensen te kakken zet — het zijn overigens gewone blanke arbeiders; ooit had iedereen nog respect voor dit soort mensen, maar tegenwoordig moeten we ze blijkbaar alleen maar keihard uitlachen — is niet zo verrassend. Dat doen ze immers met iedereen. Nee, wat mij verrast is dat de dames en heren van Opposite en DENK — lieden die zich elke keer hard zeggen te maken voor tolerantie en ‘respect’ — er keihard aan meedoen. Stel je eens voor dat dit filmpje niet over blanke arbeiders ging, maar over Marokkaanse en Turkse immigranten? Dat ze voor de camera stonden en nauwelijks uit hun woorden kwamen omdat ze het Nederlands bijna niet beheersten. Is er ook maar iemand die denkt dat Oppositie die mensen dan ook nog eens extra voor paal had gezet? Of hadden de jongerenbeweging van, voor en door Turks-nationalisten dan eerder een klacht ingediend bij de NPO vanwege ‘racisme en discriminatie’?

De antwoorden op die vragen zijn iedereen met ook maar een onsje verstand natuurlijk duidelijk.

Zo zie je maar weer dat DENK en Oppositie de mond weliswaar vol hebben met termen als ‘respect’ en ‘tolerantie,’ maar dat ze feitelijk gewoon allochtone Nederlandershaters zijn. Alles dat ‘kaaskop’ is moet het ontgelden, alleen autochtonen zijn netjes, goed opgeleid, en respectabel (ha-ha!).


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. zomaar

  ” Stel je eens voor dat dit filmpje niet over blanke arbeiders ging, maar over Marokkaanse en Turkse immigranten? Dat ze voor de camera stonden en nauwelijks uit hun woorden kwamen omdat ze het Nederlands bijna niet beheersten. “.

  dan vonden zij alle begrip , bij de @beukmannetjes , de @Normatietjes , enz , die vol hulden zijn over de moslims .

 2. Peter Selie

  Europa op de rand van een asielzoekers crash

  Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen – Roemenen in Engeland vallen moslims aan nadat die gehoorzaamheid aan Sharia eisten. Verkrachtingen in opvang voor Asielzoekers, diefstal en helling
  Iedere week komen met actieve hulp van de EU en de NAVO duizenden nieuwe Afrikaanse migranten in Italië aan, dit jaar al zo’n 102.000. De autoriteiten in Rome zijn volledig overbelast, en hebben geen idee meer waar men al die nieuwkomelingen moet onderbrengen. In Como, boven Milaan, is net als in Calais –dat dankzij migranten een poel van totale chaos en gewelddadige anarchie is geworden- een groot kamp voor (illegale) asielzoekers ontstaan, en in Milaan zelf is het tot de eerste ernstige ongeregeldheden gekomen tussen migranten en Italianen. Oostenrijk en Zwitserland vrezen een stormloop op hun grenzen, en hebben voorbereidingen getroffen om deze af te sluiten. Terwijl de focus van de Europese immigratiecrisis vooral ligt op Duitsland, lijkt het in Italië nog eerder helemaal mis te gaan.

  Lees meer op:

  http://www.stopdebankiers.com/europa-op-rand-asielzoekers-crash/

 3. Ni28

  En onze linkse dromers hebben de positieve discriminatie ingevoerd wat deze idioten alleen maar sterkt. Overigens positieve discriminatie bestaat niet alleen discriminatie. Links discrimineert met haar standpunten de autochtonen.

  1. Peter Selie

   Elke vorm van discriminatie is discriminatie, positieve discriminatie kan men op het conto van de liberale Amerikaanse, policoristen bijschrijven, wanneer het regent in Amerika dan druppelt het bij “ons” in Nederland.

 4. Ali Yas

  Het gebruik van de (on-) juiste woorden is belangrijk, zo zie je maar weer. “Tolerant” betekent in het geval van DENK namelijk eerder “haatdragend”.

 5. Gustaafff

  “Dat PowNed deze mensen te kakken zet — het zijn overigens gewone blanke arbeiders; ooit had iedereen nog respect voor dit soort mensen, maar tegenwoordig moeten we ze blijkbaar alleen maar keihard uitlachen”

  Powned zet een paar tokkies achter de camera die geen flauw benul hebben waar het precies over gaat (“st-ts-st-aa-aats-mannen”); één man maakt zelfs een buitengewoon vulgaire opmerking over vrouwen. Dat is pas onrespectvol.

  Neemt niet weg dat de jongerenbeweging (lees: tuig) van DENK al even onrespectvol is.

 6. Harrie T.

  Blanke Nederlanders zetten al eeuwen zwarte Nederlanders te kakken. Ze doen wat terug. Het zou verboden moeten worden!

  1. Gustaafff

   Dat is natuurlijk flauwe kul. Dat we de hand hebben gehad in de slavernij, dat er discriminatie is, is duidelijk. Maar dit gaat om de tuigvloggers; de volgelingen van Tunahan Kuzu.

   1. Harrie T.

    Zwarte Piet is het symbool van het nationale respect voor roetmoppen.

    1. Gustaafff

     @harrie t.,

     Schei uit.

     1. tq1991

      Oh jawel gustaaf hier heb je je bewijs
      http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/633079/zwarte-piet-in-stadskanaal-spreekt-met-gespeeld-surinaams-accent.html
      racistischer dan dat kan het niet, en kom niet aanzetten met schoorstenen of dat t niet zo gemeend is.

   2. Sniper666

    @ tq1991

    U begrijpt het niet hè? Dat noemen ze nu “een koekje van eigen deeg”. Daaaaaggg hoor zou de Sint zeggen. HAhahahaha…

  2. Anna

   Harrie T. Blanke Nederlanders hebben in alle opzichten zich uit de naad gelopen om “zwarte Nederlanders” het naar de zin te maken en sociaal en financieel bij te staan. Feit blijkt te zijn dat Nederlanders het nooit goed kunnen doen. Kennelijk zijn ze te afhankelijk van Nederlanders geworden. Dat zint nu niet meer.

 7. Peter Selie

  Zweden is dood. Sta niet toe dat jouw land hetzelfde lot wordt toebedeeld!

  https://youtu.be/vZ-nw0ijTpQ

 8. Sandra

  Geweldig filmpje van Powned, en bedroevend dat dat niveau in Nederland woont.

 9. Beukman

  Wat een wonderlijk stukkie weer.
  Powned maakt een paar roomblanke Rotterdammers belachelijk (hoewel, ze maken zichzelf belachelijk), DENK deelt het filmpje van Powned op Facebook, en wie is nu de grote boosdoener? Niet Powned, want die zet immers iedereen te kakken. Nee, DENK krijgt de schuld.

  Enfin, de beelden spreken voor zich. Waar maken die mensen zich druk over? Als ik het zo bekijk, zullen die twaalf statushouders een aanwinst gaan vormen voor deze deelgemeente van Rotterdam.

  1. Sniper666

   @ Beukie

   Hoogvliet kampt al lang met overlast van getriefel, hetgeen we niet zo mogen noemen omdat de één- of andere idioot de vage term statushouder heeft verzonnen. Die mensen in Hoogvliet balen er gewoon van dat ze weer opgezadeld worden met nog meer tuig. Weet u wat? Neemt u ze lekker in huis.. U bent toch zo dol op moezelmensen?

 10. NederNederlander

  Ach geeft niet die zorgen een monsterzegen voor de PVV laat ze alstublieft er niet mee stoppen!!

 11. zomaar

  “De video in kwestie is gemaakt door PowNed. Kijk maar mee:”.

  ik heb de video bekeken en geluisterd, 12 zogenoemde statushouders komen daar de buurt opvrolijken !.

  tja de rotterdammer de tokkie in de ogen der elite , is daar op tegen en onder het oog van de camera komen zij wat moeilijk , en onbeschoft over .

  kan niet heel Nederland is rapper of artiest die gewend zijn voor de camera te staan !.

  afin het moge duidelijk zin voor @Beukman en consorten , dat de echte Nederlanders (de gewone arbeiders), niet blij worden van de onbezonnen plannen der elite !!.

  1. Beukman

   Wat een geneuzel weer van @zomaar. Ik hoor niet tot de elite, maar ook ik word niet blij van deze Rotjeknorder xenofoben. Slapjanussen zijn het, slechtgemanierd bovendien.

   1. Harrie T.

    Allemachtig wat ik ben ik blij dat ik geen Rotterdammer ben. Je schaamt je toch kapot voor dit soort debiele tokkies?

   2. zomaar

    @Beukman , met dit schrijven van jou , laat jij lezen dat je nog minder bent in mijn ogen dan de door jou genoemde xenofoben !!.

    als je het nieuws volgt ?, kan je zondermeer de angst voor bepaalde vreemde niet naast je neerleggen !, ik en jij moet het zeker weten !, dat de hier in Europa geïmporteerde moslims angsten oproepen bij de mensen!, middels hun grote en kleine aanslagen die zij gepleegd hebben , of nog plegen gaan !.

    of je moet echt onnozel zijn, en naar de dood verlangen (of 72 maagden je kiest maar ) .

    1. Beukman

     Die knakkerds stellen zich aan @zomaar, zoals jij dat ook doet. Er komen twaalf mensen van over de grens tijdelijk in hun buurt komen. Hoe reageren ze? Alsof ze gaan worden overspoeld door de Hunnen en de Moffen tegelijk. Alsof het twaalf barbaren met lange messen zijn, die hun vrouwen komen verkrachten en hun koekoeksklokken komen stelen.
     Gelukkig weet ik uit eigen ervaring dat er ook Rotterdammers zijn die stevig in hun schoenen staan, en niet alleen aan zichzelf denken.

     1. zomaar

      @Beukman , hoe kom jij aan deze onzin ?, “Er komen twaalf mensen van over de grens tijdelijk in hun buurt komen. Hoe reageren ze? Alsof ze gaan worden overspoeld door de Hunnen en de Moffen tegelijk”

      wat blijkt dat eenieder die hier in een azc komt algelijk N-taalles krijgt !, toch niet met de bedoeling om weer terug te gaan denk ik ?.

      en nee wij (die wijk) wordt niet overspoeld met moffen of Hunnen, gewoon met moslims !!.

     2. Beukman

      Het is geen onzin, @zomaar. Er komen 12 mensen in die buurt wonen. Gottegottegot. De ene autochtoon kan alleen maar denken aan “wippen”, de ander bazelt wat over vuurwerk, een derde meent dat het om “staatsmannen” gaat.

      En jij, bange man? Jij bazelt nu over taalles. Als ze vasthouden aan hun eigen cultuur, is het niet goed. Krijgen ze taalles, is het ook niet goed.

     3. Harrie T.

      wat blijkt dat eenieder die hier in een azc komt algelijk N-taalles krijgt !, toch niet met de bedoeling om weer terug te gaan denk ik ?.

      Taalles is om de dooie dood geen overbodige luxe.

 12. Mar

  “Dat PowNed deze mensen te kakken zet — het zijn overigens gewone blanke arbeiders; ooit had iedereen nog respect voor dit soort mensen, maar tegenwoordig moeten we ze blijkbaar alleen maar keihard uitlachen — is niet zo verrassend.”

  “Nee, wat mij verrast is dat de dames en heren van Opposite en DENK — lieden die zich elke keer hard zeggen te maken voor tolerantie en ‘respect’ — er keihard aan meedoen.”

  Meten met twee maten dus.
  Powned mag het doen, maar DENK mag het filmpje niet delen met commentaar. Die moeten roomser dan de paus zijn.

  Raar dat DENK volgens Michael het voorbeeld van tolerantie en respect zou moeten zijn en Powned niet.

 13. Dam

  Waarom noemt men deze Partij nog eigenlijk DENK? Het is ontsproten uit de PvdA, dus voortaan heet deze partij in de volksmond PvdI, Partij v.d.Idioten

 14. Sjonnie

  Als dit de gewone Rotterdamse arbeidersklasse is dan snap ik wel waarom de werkloosheid in Hoogvliet zo groot is. Dit zijn doodnormale autochtone steuntrekkers die school sowieso maar niks vonden en nu overal op afgeven. Ikzelf kom uit een hardwerkend arbeidersgezin maar zo dom hebben ook wij ze niet in de familie Michael. Het is duidelijk dat u nog nooit een arbeidersgezin heeft ontmoet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.