Dit is dé vlog die je MOET kijken over AD-haatcolumniste Hanina Ajarai en AD-hoofdpooier Hans Nijenhuis

Jan Roos veegt de vloer aan met de haatcolumniste van het Algemeen Dagblad én met haar hoofdredacteur.

Wat is het een zegen voor ons land dat een man als Jan Roos zich niet uit het veld heeft laten slaan door de verkiezingsnederlaag van zijn partij VNL! Nee, hij slaagde er inderdaad niet in om een zetel te bemachtigen, maar dat weten nou wel. De afgelopen weken heeft hij namelijk bewezen dat hij zich ook op een heel andere manier nuttig kan maken voor Nederland: door ongemakkelijke feiten en waarheden te benoemen.

Case in point: zijn vlog over AD-columniste Hanina Ajarai en haar hoofdredacteur Hans Nijenhuis. Zoals iedereen ongetwijfeld al weet schreef Hanina onlangs een column waarin ze vol trots vertelde dat ze totaal geen verdriet kon voelen om de slachtoffers van vlucht MH17. Jawel, er waren 298 mensen gestorven, waarvan bijna 200 Nederlanders, maar dat kon haar eigenlijk niet boeien.

Het enige waar ze zich wel druk om kon maken? De trieste affaire rond Nouri, de voetballer van Ajax die hartproblemen kreeg tijdens een voetbalwedstrijd. Dat is natuurlijk ook vreselijk, maar het zegt alles over Hanina dat ze wel met Nouri kan sympathiseren, maar niet met (vooral autochtone) Nederlandse slachtoffers van een vreselijke aanslag op een vliegtuig.

Mevrouw voelt gewoon geen band met ons land.

In zijn vlog voor LaVieJanRoos.nl gaat DDS-columnist Jan Roos dan ook terecht los op deze dame én op haar werkgever:

“Deze dame,” zegt Jan volkomen terecht, “weet elke week weer te verbazen met haar slecht geschreven, infantiele overpeinzingen, maar wist het deze keer helemaal bont te maken door te melden dat ze geen minuut heeft wakker gelegen van de 298 doden […] bij de MH17-aanslag.”

Vervolgens citeert Jan de knettergekke columniste. Dat citaat laat ik maar even liggen omdat ik er kotsmisselijk van word. Zo misselijkmakend is het wat Hanina geschreven heeft.

“Sommige eigen hersenkronkels kunnen je verbazen,” gaat Jan verder, “maar dan hoef je ze natuurlijk nog niet te delen. Als je op het graf van 200 Nederlanders gaat staan en je schouders ophaalt weet je dat er een shitstorm gaat plaatsvinden.” En ja, dat wist mevrouw zelf ook. In haar column merkt ze namelijk al op dat ze verwacht dat ze behoorlijk bekritiseerd zal worden voor haar vuilspuierij. En toch schreef ze het niet alleen op, maar stuurde ze haar wanverhaal ook nog eens op naar de redactie.

“Toen de shitstorm, nadat Nederland massaal in hun eigen mond moest overgeven van het zieke inkijkje in het hoofd onder het doekje,” stelt Jan vervolgens, “inderdaad losbarstte stond er opeens een boterzacht excuus van Ajarai op de site van het AD.”

Ze had het allemaal niet zo bedoeld, ze wilde niemand grieven. Echt niet.

“Even wachten, dus je plaatst een column waarin je ze geen ene drol om Nederlandse doden te geven, je schrijft er alvast zelf bij dat je veel boze en gekwetste reacties verwacht, en als die dan komen bied je je excuses aan omdat je niemand hebt willen kwetsen? Dat noemen wij nou gewoon lulkoek op zolder,” concludeert Jan. “Een reactie uitlokken, en als die reactie komt ‘sorry’ zeggen.”

Later werd ze uitgenodigd bij RTL Summer Night om te kletsen over alle ophef. En daar viel Jan iets op. “Hanina Arajai is een hele domme vrouw gespeend van elke vorm van intelligentie. Ik had medelijden met haar. Het arme schaap weet niet wat ze zichzelf aandoet. Ze is het slachtoffer van de hoofdredactie van het AD. Je geeft nou eenmaal niet een column aan iemand die niet alleen bijzonder slecht schrijft, maar ook alleen maar infantiele bagger weet op te pennen in het grootste dagblad van het land.”

Hans Nijenhuis, de hoofdredacteur, misbruikt haar. Een goed mens zou haar in bescherming nemen, maar Hans gooit haar wekelijks voor de trein.” En dat is natuurlijk waar Jan een bijzonder goed punt heeft. Ja, het is een haatcolumn van een vreselijke columniste die overduidelijk niets met Nederland of het Nederlandse volk heeft, maar als je naar haar kijkt en luistert begrijp je al snel dat deze vrouw zelf helemaal niet in de gaten heeft wat haar woorden kunnen veroorzaken; welk effect ze kunnen hebben. Het is dan aan haar redacteur, en zeker aan haar hoofdredacteur, om haar tegen zichzelf in bescherming te nemen, en ervoor te zorgen dat ze zich niet tot aan haar nek in de problemen kan werken door haar domme gedachtenkronkels te publiceren.

“Nijenhuis is geen hoofdredacteur,” stelt Jan dan ook, “hij is de pooier van achterlijke allochtonen bij zijn krant. Over de rug van deze types hoereert hij hun domheid. Dan ben je geen slimme commerciële man die graag aandacht voor zijn krantje wil, dan ben je gewoon een intens slecht mens.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. HaZ

  Zoals reeds in een ander bericht vermeld: Stel Nijenhuis (ex NRC) aan als hoofdredacteur
  en je weet bij voorbaat dat de rioolstank hem achtervolgt. En Ajarai is een gewillig en goed betaald slachtoffer gebleken, net zoals het die Turkse mafklapper Illgun zal vergaan.
  Ik heb medelijden met die jongens en meisjes die in de winkelstraten dit vunzige blaadje aan de man proberen te brengen, waarschijnlijk in hun hart kotsen ze er ook op.Proost!

 2. TheGrimReaper

  “En Ajarai is een gewillig en goed betaald slachtoffer gebleken, net zoals het die Turkse mafklapper Illgun zal vergaan.”

  Voorlopig krijgen deze hersenloze inteeltfiguren ruim de kans om hun vuil te spuien, en daarmee te laten zien hoe het merendeel van dit volk over ons denkt. Enig voordeel voor ons (de blanke (WERKELIJKE) Nederlander): ALLE haat jegens ons wordt wederom feilloos bevestigd……

 3. nietzonderverzet

  Krijg ik de pulp ook over mij heen als ik hierbij eerlijk beken dat het mij ook niet echt geraakt heeft?
  Je kon het niet ontgaan want er werd het hele register van volksrouw opengetrokken.
  Een kromme vergelijking misschien maar toen ZKH WA tijdens het Japan-jaar(of zoiets) opperde dat “heel Nederland warme gevoelens heeft bij 300 jaar(of zo) handels-relaties met Japan”, voelde ik mij ook niet aangesproken en maakte mijn hart ook geen hupje……

  1. Top

   Empathie, is gelieerd aan IQ. Blijkbaar is dat van u, gelijk uw schoenmaat.

 4. jonathan

  Ik sta niet te kijken van haar haatpraatjes. Want ze laat juist zien wat de islam inhoudt. Namelijk dat moslims meerderwaardig zijn en de Jood,Christen en de niet-moslim minderwaardig waar ze alles mee mogen doen. Liegen, bedriegen en stelen. Want we zijn maar honden en dan is alles geoorloofd.Zo heeft die zeer perverse psychopaat krijgsheer lul moha.ed zelf geregeld. Hij kickte op macht(kenmerk psychopaat)en zorgde dat eerder genoemden minderwaardig zijn zodat hij ze kon onderdrukken,vernederen en vermoorden. Christenen is de grootste groep wereldwijd (215 miljoen vervolgde christenen waarvan 90.000 verleden jaar zijn vermoord) door islamfascisten/-terroristen wat alles te maken heeft met de islam. Daarom wanen moslims zich superieur. Daarom zijn ze alleen uit op segregatie. Dat heeft alles te maken met hun koran die dat hen opdraagt. Hun oorlogzuchtig boek wat rammelt. Oproept tot haat en geweld tot onderwerping aan angst. Is liefdeloos. Hun boek dat is samengesteld uit 6 sektarische groepen in opdracht van moh. Waar verzen zijn weggelaten, gewijzigd, toegevoegd. Waar in Jemen 2 islamit teksten zijn gevonden. Je denkt overeenkomsten. Er waren maar liefst 15000 verschillen. De hele Bijbel staat transparant op het internet. Maar Jemen houdt deze islamvondst angstvallig verborgen. De moslims zouden zich maar bedrogen voelen. Net als de moslims die de politiek ingaat enkel om alleen de islam(fascisme) te promoten en kijken ze de eigen groep kunnen bevoordelen. Nee deze vrouw laat zien hoe moslims ons niet willen. Alleen verdrijven en ons de wrede sharia opleggen door ons erfgoed en onze vrijheden te ontwrichten. Daarom werp een dam tegen de islamisering. De islam de ellende en kwaad in de wereld. Geef deze allocht. vrouw c.s. geen podium. Ergelijk dat AD geen stappen onderneemt tegen deze zeer zwak schrijvende en hatende columniste.

  1. Antidotum

   @jonathan

   De islam is dan ook ontworpen om het joden- en christendom te verdrijven.
   We merken dagelijks, in de wereld, de qonsequenties daarvan.

 5. nienke

  Goed zo Jan Roos, prima verwoord.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.