Trump: "Time Magazine wilde me 'waarschijnlijk' Man van het Jaar noemen. Waarschijnlijk is niet goed genoeg!"

Geen categorienov 26 2017, 15:00
Donald Trump geeft het oude magazine publiekelijk een harde tik op de vingers.
Donald Trump heeft laten weten dat de redactie van Time hem benaderde omdat het magazine hem waarschijnlijk voor het tweede opeenvolgende jaar "Man [Persoon] van het Jaar" wil benoemen. De meeste mensen vinden dat fantastisch leuk, zeker omdat er ook nog eens een interview bijkomt en een grote fotoreportage.
Trump niet. Want voor Trump is "waarschijnlijk" niet goed genoeg. En trouwens, Time Magazine is hartstikke links. Het hele jaar Trump afzeiken maar hem nu opeens persoon van het jaar noemen? Nee, bedankt:
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/934189999045693441
Natuurlijk zijn er twee soorten mensen die hier op verschillende manieren op reageren. De eerste is, laten we zeggen, een Trump supporter. Deze recalcitrante houding ten opzichte van de linkse mainstream media wordt door dit soort kiezers toegejuicht. Zij vinden het geweldig om te zien dat Trump Time op zo'n publiekelijke manier vernedert. Hoe meer, hoe beter!
Dan zijn er de Amerikanen die niets met Trump hebben of hem zelfs een vreselijke vent vinden. Voor dit soort types zijn dit soort tweets natuurlijk olie op het vuur: eens te meer bewijs dat Trump een 'walgelijke, arrogante man' is en 'een pestkop.'
Je reactie op dit soort tweets hangt dus helemaal af van je mening over Trump zelf. Maar één ding is zeker: juist deze houding heeft hem vorig jaar de overwinning bezorgd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten