Linkse indoctrinatie: Thierry Baudet vs. Paul Rosenmöller

Groenlo was gisteren het strijdtoneel voor Paul Rosenmöller en een hoop linkse locals versus Thierry Baudet. Het fragment gaat heel het land door en mag ook u niet ontgaan!

Baudet begint zijn tirade, noemt z’n publiek links en wordt al snel op z’n vingers getikt door een stereotype bakfietsmoeder die de toon ‘niet plezierig’ vindt. Rosenmöller doet ook een duit in het zakje door ‘advies’ te geven en een verwijt dat Thierry niet op z’n punt in zou gaan. Rosenmöller gebruikte ook nog een goedkope ‘cop-out’ door onderscheid te maken in ‘wetenschappelijk onderzoek’ en journalistiek werk omtrent het thema van linkse indoctrinatie.

Volgens Rosenmöller zou er geen sprake zijn van linkse indoctrinatie terwijl Baudet beweert bewijs te hebben. Beide heren hebben natuurlijk niet de rapporten bij zich liggen waardoor het alleen maar uitmondt in een ‘welles-nietes’ spelletje of definitie-neuken over wat nou precies ‘links’, ‘indoctrinatie’ en ‘linkse indoctrinatie’ is.

Baudet stelt Rosenmöller sowieso niet te vertrouwen vanwege zijn openlijke sympathie voor Pol Pot en Mao Zedong in de jaren ’70, terwijl al lang en breed duidelijk was dat de beide heren massa-moordenaars waren. Tegen het einde van het filmpje blijkt ook dat de jongeren in het begin van het filmpje (die er niet bij mochten zijn) gewoon plaats hadden kunnen nemen en de zaal opzettelijk leeg te zijn gehouden.

Het einde van het filmpje geeft de sfeer en de houding van de beide heren naar elkaar perféct weer. Wat je ook van FVD, Thierry Baudet en Paul Rosenmöller vindt, een bron van hilariteit en frustratie is dit filmpje wel!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Ni28

  Tekenend voor de linkse indoctrinatie die als een muur geworpen wordt aan een rechtse spreker. Zwijgen, ontkennen en dreigen tekenen de linkse demagogie sprekend in dit voorbeeld.

  1. B. Pascal

   Nederland stierf toen onze koningin Wilhelmina stierf. De laatste oprecht en enkel God dienende Vorst! Zij heeft gezien dat er na de oorlog niets was veranderd! Links nam de democratie weer over! De NSB kwam als PvdA in de Kamer.
   Het avondland trad in! Recht: wij zijn de laatste generatie die nog wat kunnen.
   Anders dwing je kinderen te emigreren!

   1. Blue monday

    Wilhelmina… Haha.
    Uit welk ei komt u?

    1. lugar

     @Maandag: Ik weet wel uit welk ei jij komt: 1968

   2. wheelboy

    B Pascal
    Was dat die Wilhelmina die toen er paar meter Brabantse grond vrij was haar troon weer claimde ? Die vrouw waar jaren de geschiedenis van verdraaid was maar bleek later dat het heel anders in mekaar zat Lees maar eens .Zij had al ea jaren ervoor aan het VK gevragen of ze als er een oorlog uitbrak naar London kon vluchten . Even wat copieren en plakken .
    Koningin Wilhelmina gedroeg zich tijdens de Tweede Wereldoorlog lang niet zo manmoedig en standvastig als vaak wordt beweerd.

    ‘Voor argumentatie is Zij niet vatbaar meer en haar optreden overschrijdt de grenzen der welgevoeglijkheid meer en meer.’De Britse overheid had een schurft aan het mens .

    Dan heeft ze niets van de bezetting geleerd . Toen Indonesië onafhankelijk van Nederland wilde worden was haar uitspraak Indië verloren rampspoed geboren . Maw we doen hetzelfde als wat de Nazi met Nederland gedaan hebben . Ze was dus geen haar beter .

   3. Robert Leiden

    Links zat voor de oorlog in de oppositie.

 2. Ritter

  Paul Rosenmöller heeft ook meegedaan aan de demonisering van Pim Fortuyn.

  Kennelijk is er niets veranderd…………………Paul Rosenmöller richt zijn pijlen nu op Baudet.

  1. palko

   @Ritter, klopt helemaal. Deze linksche actiefascist heeft er ook voor gezorgd dat Leefbaar Rotterdam, met afstand de grootste partij in Rotterdam, ordinair buitenspel gezet is bij het vormen van een nieuw college in de Maasstad.

   1. lugar

    @Palko: Let even op wat herr Beuk zegt: “Overigens werd ze later vermoord, net zoals “pim” vermoord werd.”

    Sneaky leugentje, zoals je dat van een linkse patjakker mag verwachten. De moord op Fortuyn was het rechtstreekse gevolg van de politiek demonisering, de moord op mevrouw Borst was het werk van een eenzame religieuze fanaat, van demonisering was geen sprake dan van de dader alleen.

  2. Beukman

   Ritter rittert:
   Paul Rosenmöller heeft ook meegedaan aan de demonisering van Pim Fortuyn.

   Die op zijn beurt weer Els Borst demoniseerde, door haar te vergelijken met Pol Pot.
   Overigens werd ze later vermoord, net zoals “pim” vermoord werd.

   1. Beukman

    Moet zijn: Bin Laden.

 3. Ernst Quispel

  Het filmpje (er is nogal in geknipt door de FvD-censuur) maakt nochtans goed duidelijk waarom het met Baudet nooit wat zal worden in de politiek.
  Dit arrogante en rellerige gedrag zal slechts door een heel klein percentage van het electoraat worden gewaardeerd.

  1. B. Pascal

   Aldus de Links verdwaasde Ernst Islam! We gaan het beleven!
   Ik ben blij met deze jonge stem! Hij spreekt nog lange tijd, Paul niet lang meer!
   Paul Pot kan hem niet bijhouden ook.
   Wanneer er weer stilte valt …. de kogel komt van Links!

  2. Arie B

   We zullen het zien. Voorlopig staat hij in de peilingen als 2e of 3e partij. Deze avond had er alle schijn van dat hij eens goed aangepakt ging worden door die lelijke linkse rakkers.

 4. RobertMarsman

  Foto: Paul Rosenmöller geïnfecteerd door rechtse bacteriën.

  Sorry hoor dat ik zeg maar probeer je nu de zelfde suggestie te wekken als het Forum probeert op Twitter? Dat Paul Rosenmöller zijn hand afveegt omdat hij de hand door Baudet werd geschut?

  Dat is natuurlijk grote onzin want als je goed naar dat filmpje kijkt dan zie je dus dat Baudet de hand schudt met de zelfde hand waar hij eerst de bloemen mee aangepakt heeft. Zijn hand was gewoon vochtig omdat die bloemen natuurlijk in een bak met water hebben gestaan.

  Paul Rosenmöller veegt zijn hand niet schoon omdat hij geïnfecteerd zou zijn door rechtse bacteriën. Maar omdat zijn hand vochtig was geworden door de handdruk van Baudet.

  Dus deze suggestie die hier gewekt wordt is grote flauwekul.

 5. EU kok

  Ik snap de foto wel.
  Paul heeft zojuist Thierry een hand gegeven.
  Snel kijken of hij zijn ring en alle 5 zijn vingers nog heeft.
  Gelukkig, alles is er nog.

 6. Jetske

  Het gedrag van Baudet vond ik ronduit onbeschoft, iedereen moest maar even zijn mond houden want hij was aan het woord.
  Ben het voor het eerst met Ernst Quispel eens!

  1. netwat

   @jetske. Ik ben het niet met u eens. Links laat Baudet vaak niet uit praten en dat zie je vooral bij witteman of bij jinek. Hij werd door de rector ook al onderbroken. Dat je dan wat meer je stem gaat verheffen om alsnog je verhaal af te kunnen maken begrijp ik totaal. Als mensen elkaar eens uit lieten praten?, dan heb je deze stem verheffingen ook niet meer. Maar dat blijkt voor links nogal lastig te zijn dat uit laten praten.

 7. hans-e-pans

  De persoon Paul Rosenmöller heeft waarschijnlijk zijn rechterhand driemaal met ontsmettingsmiddel willen ontsmetten, zeker als je zijn reactie zag nadat hij met tegenzin
  Thierry Baudet een hand heeft gegeven.

  1. EU kok

   Precies.
   Was Paul lid geweest van het CDA, had hij zijn handen in onschuldig wijwater gewassen.

   1. B. Pascal

    Nee…. zulke landverraders zijn niet lid van het CDA. Maar van Groen-NSB!
    Stelletje Himmler types!

 8. B. Pascal

  Paul is zo’n lafaard, maak je handen dan ”schoon” recht voor de ogen van Baudet.
  Kun je daarna een flinke tik verwachten.

  Nee….. Links zeggen: bedankt tot ziens …. en dan je handen ”schoon” maken.

  Mes in je rug: Puur NSB!!!

 9. denk eens na

  wAs dat niet die (linkse) paul die de salarissen wilde verhogen van de top ??

 10. Jetske

  Ritter kom op, dat gedrag van Baudet was ronduit onbeschoft en kinderlijk!

  1. Floris

   Helemaal niet.

   1. Ernst Quispel

    Het verbaast niet dat Floris het gedrag van Baudet prima vindt. Hij manifesteert zich hier ook nagenoeg uitsluitend met hysterisch schelden en tieren. Ik snap dat hij in Baudet een geestverwant ziet,

    1. lugar

     Aldus de Links verdwaasde Ernst Islam!

 11. Floris

  Dat het onderwijs, van lagere school tot aan universiteit zo links als de neten is, is algemeen bekend. Het gif kwam er in de jaren 70 in en heeft zich sindsdien vermenigvuldigd. Het is één van de belangrijkste redenen dat Nederland zo’n links land is geworden. In andere West-Europese landen speelt hetzelfde.

  En wat doet links? In dit geval bij monde van RosenLULLER?

  Gewoon ontkennen.

  Het feit dat deze vieze, vuile linkse lamlul voorzitter is van de Raad Voortgezet Onderwijs spreekt trouwens ook al boekdelen.

  1. palko

   @Floris, als ik naast Paul Rosenmöller zou zitten dan zou het mij best moeite kosten om mezelf te beheersen. Goed dat Thierry Baudet onomwonden duidelijk maakte wat hij van deze Pol Pot-aanhanger en Pim Fortuyn hater vond. Per slot van rekening kom je niet helemaal naar het landelijke Groenlo toe om braaf handjes te schudden en vriendelijk beleefdheidswoordjes uit te wisselen. Die zijn aan deze extreem linkse actiefascist niet besteed.

   1. Floris

    Baudet zat in een zaal vol linkse leraren en zei waar het op stond.

    Het onderwijs is totaal verrot.

    Die linkse rector met haar belachelijke broek probeerde hem nog te intimideren, maar dat lukte haar niet.

    1. Ernst Quispel

     “met haar belachelijke broek”

     Floris richt zich op de inhoudelijk relevante zaken.

     🙂

 12. Pescador

  Rosenmöler is een idioot die alleen maar als een kleinkind aandacht vraagt maar zoals de meeste linksen niet normaal kan debadteren

 13. lugar

  Hup Thierry!

  🙂

 14. Floris

  Op 4:00 beweert de extreemlinkse paljas RosenLULLER dat er door wetenschappelijk onderzoek nog nooit “een splinter” van bewijs is geleverd dat het onderwijs een links bolwerk is.

  Dat zal, want die “onderzoekers” zijn bijna allemaal ook links.

  Dat weet RosenLULLER heel goed want hij studeerde 4 jaar sociologie aan de UvA (niet afgemaakt).

  Het frappante is dat links de ambtenarij, het onderwijs, justitie, de media en nog veel meer volkomen domineert maar dat niet toe wil geven.

 15. Frits Jansen

  Baudet en Rosenmöller hebben wel wat van elkaar weg, qua arrogantie en de rest.

 16. Blue monday

  Wat een idioot die Baudet.

  Vroeger zeiden we nog huilie huilie….

 17. wheelboy

  Herr Rosenmuller . De grootste oplichter van Nl .De zgn harde havenarbeider . Das wat de meeste van Herr Paul weten . Maar wat ze niet weten is dat pappie stinkend rijk was en toen die overleed Paultje miljoenen kreeg . Want pappa was groot aandeel houder van het destijds V&D concern (samen met nog 2 pvda ers naam is me even ontschoten) en had bergen met aandelen .Meneer vond dat we onze kinderen maar op een zgn zwarte school moesten zetten desnoods verplicht als dat de dichtstbijzijnde school was . Wat meneer er vergat bij te zeggen was . Dat hij zelf in ene dikke villa op de Utrechtse heuvelrug woonde waar in nog geen 10km afstand een allochtoon te bekennen was .Maar tja das echt GL lieg en bedrieg als je de tax maar binnen krijgt en zn eigen kinderen maar geen leerachterstand krijgen omdat de leraar teveel aandacht moet besteden aan allochtone kinderen die half NL spreken .

 18. Willem Bever

  Links laat je nooit uitpraten; ze weten het altijd beter!

 19. Adriaan

  Ik lees nu pas dit bericht en mijn oliedruk valt volkomen weg. Ze nodigen Thierry uit en dan mag hij niet zeggen wat hij wil/moet zeggen. Ik noem dat nogal onbeschoft. Uiteraard heeft Thierry gelijk wat betreft het linkse onderwijs. Google maar en het wordt aan alle kanten bevestigd blijkens onderzoeken. En dan dat er een groep leerlingen de toegang werd geweigerd in verband met ruimtegebrek. Dit is dus de werkwijze van het linkse onderwijs. Vooral vermijden dat er anders denkenden deel kunnen nemen aan een discussie. Te walgelijk voor woorden. Overigens had Lulletje Rozenwater geen weerwoord toen Thierry begon over Pol Pot. Dat die Rozenwater deze functie mag bekleden, zegt genoeg over hoe links opereert. Links tuig dat aan de macht is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.