Haha! Politiek adviseur van Rob Jetten werkte eerst aan idioot Klimaatakkoord, maar gaat nu voor Shell werken

Hilarisch.

Dit is dus echt hilarisch. Tot voor kort was Elise van Zeeland politiek adviseur van Rob Jetten, de D66-leider. In die hoedanigheid werkte ze met hem aan de totstandkoming van het desastreuze Klimaatakkoord; het gestoorde plan dat de Nederlandse economie om zeep helpt terwijl het vrijwel geen positieve impact zal hebben op ‘het klimaat’ of ‘het milieu.’

Maar nu houdt ze het voor gezien in de politiek. Ze is toe aan een nieuwe uitdaging. Waar? Nou, bij Shell natuurlijk. Wat? Ja, echt waar:

Het bevestigt maar weer wat wij van rechts al heel lang roepen: dat de linkse raddraaiers die dit soort klimaatplannen door onze strot duwen er helemaal niets van menen wanneer ze zeggen dat we allemaal HARTSTIKKE DOOD GAAN ALS WE NIET HEEL SNEL IETS DOEN!11!! Het is allemaal flauwekul, en zij weten dat beter dan wie ook.

Het enige vervelende daar aan is dat, terwijl zij zichzelf heerlijk verrijken door bij oliebedrijven aan de slag te gaan, wij letterlijk armer worden omdat we de rekening van hun idiote klimaatplan moeten betalen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Gekko

  Ik snap mevr. van Zeeland wel. Haar baas Rob Jetten wordt binnenkort (na de Europese Verkiezingen) door zijn partij D’66 afgedankt. Dan kun je maar beter op tijd weg wezen!

 2. C.A.Barstow

  De ratten verlaten het zinkende schip.

  Stem ook in mei op FvD!

 3. umhnz

  In de UK is een ware parlements–revolutie aan de gang en DDS komt niet verder dan de carrière switch van iemand.
  Bedroevend.
  Goed dat er nog onbetrouwbare alternatieve nieuwsmedia zijn.

  1. Gekko

   Wat doe je hier dan nog, kokki?

   1. umhnz

    Lachen.

    1. Peter Oudshoorn

     Je reacties zijn anders aardig zuur de laatste tijd.

     1. umhnz

      Humor kan voor anderen als wrang overkomen, dat is waar.

     2. Gekko

      Peter: Kokki stemt D66. En daarmee gaat het rap bergafwaarts (met dank aan Robot). Vandaar die verzuurde toon.

   2. Top

    Dit zijn het soort luitjes, die zich laten inspireren, door een of andere ‘biefstuk socialist’, want let maar op, het zijn altijd de linkse ‘veelverdieners, die Roomser zijn dan de Paus’. Maar hebben zelf nooit en te nimmer iets bijgedragen aan de maatschappij. Zitten thuis kwaad te zijn, op hun eigen onvermogen. Dikwijls met een uitkering en toeslagen. Ze hebben absoluut geen schaamte, dat ze leven van de gemeenschap. Ze hebben niet meer dan zich hier te presenteren als ‘’wereld verbeteraars’’. Ze kunnen alleen nog maar hier terecht, omdat ze voor andere fora moeten betalen en dat geld is er gelukkig niet. Ik geef ze graag de ‘volle laag’, tot het onbeschofte toe. Ze verdienen niet beter.

    1. Zomaar73

     En wat heb jij bijgedragen aan de wereld? Helemaal niets, je bent gewoon een gefrustreerd huisvrouwtje met dertig accounts. Als je ons graag de les leest, dan heb je zelf ook weinig om handen.

     Hahahaha wat een onzin. Je bent zeker boos dat de elektrische melkboer je verlaten hebt.

 4. umhnz

  Quote: Het bevestigt maar weer wat wij van rechts al heel lang roepen:
  .
  Humor lag op straat, nu op DDS.

 5. Pescador

  Lings zijn gewoon profiteurs en te beroerd om te werken, slap lullen is zo ongeveer het enige wat de meeste kunnen, die badgasten die lopen te protesteren zijn gewoon allemaal linkse steun trekkers die bang zijn dat als Baudet te veel te zeggen krijgt zij aan het werk moeten. Dus das wel effie schrikken niks meer huizen kraken en ww of bijstand of ziektegeld beuren, maar werken. Brrrrr.

  1. umhnz

   Quote: Lings zijn gewoon profiteurs en te beroerd om te werken, slap lullen is zo ongeveer het enige wat de meeste kunnen
   .
   Precies en een flutbedrijf als Shell geeft hen onderdak.
   Zal dus eerdaags wel failliet gaan.
   Mensen ter rechter zijde, allemaal niet meer bij Shell tanken, is een links bedrijf geworden.

   1. Henk Albarda

    Nu moet ik even lachen. Shell doet precies wat jullie willen en terloops gaat een D66’er er een vermogen binnen graaien. Nu in jullie optiek Shell zich bij goed links heeft gevoegd, lijkt het me logisch dat jullie Shell beslissingen aan jullie vriendin mevr. van Zeeland over zullen laten. De toekomst zal het leren, jullie onderschatten ons, wij onderschatten jullie. Echter, na 20 – 30 jaar laffe en leugenachtige linkse indoctrinatie is het goed dat wij besloten hebben jullie nu eindelijk tegengas te gaan geven.

  2. Julian

   Zo te lezen ben je ook aardig lings….

   1. Dik

    @Julian: Zo te lezen gaat jouw reactie nergens over…

  3. Henk-Jansen

   Het fvd heeft flink wat kiezers bij pvv en sp gewonnen dus je kan er vergif op innemen dat als fvd in uitkeringen en de zorg gaat snijden die kiezers zo weer weggaan bij het fvd.

   1. Zomaar73

    Henk-Jansen dus jij vertrouwd meer op de SP om jou uitkering te betalen?

    Meeste uitkeringstrekkers zaten bij de pvda, groenlinks en d66.

 6. Ries

  Als een bericht wordt geplaatst dat niet koren op de molen van de linksaffers is dan wordt gewezen op andere berichten die de linksaffers wel bevallen. Het staat er echt. Hilarisch!

  1. umhnz

   Nog 4 dagen Ries en dan zet u uw microfoon hier uit.
   Kan niet wachten.

  2. Satty

   Worden hier berichten geplaatst die koren op de molen van links zijn? Stupide reactie, hilarisch.

   1. Top

    Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen. Niknok!

 7. TD

  Nu kan Jetten niet meer brallen,zijn souffleur is immers weg!
  Met zijn eigen parate klimaatkennis kan hij nog weerbericht analyseren.

 8. Tante Sidonia

  Bij Links draait alles (om met ABBA te spreken):
  “Money, money, money
  Must be funny
  In the rich man’s world
  Money, money, money”

  1. TD

   Tante Sidonia :
   Goed gevonden ++++

 9. Nuts

  Zien jullie…..?

  Deep State….of ook wel genoemd Partij Kartel……illuminatie, Cabal, EU, Bilderberggroup…

 10. Hendrik_Groen

  Wat is daar voor hilarisch aan? Shell is bezig met de grootste transitie in zijn bestaan. Ze willen het grootste electra bedrijf ter wereld worden. De investeringen in windmolen parken zijn gigantisch al meer dan investeringen in klassieke energie. Ik zou me als schrijver van dit artikel maar eens meer verdiepen in de energie transitie in plaats van uitsluitend D66 bashen.

  1. Stanly2000

   Windmolens insectenverdelgers? Leve de natuur?

   1. Dik

    “Windturbines zijn ten onrechte een blinde vlek in de discussie over de achteruitgang van insectenpopulaties. Voor het eerst heeft een Duitse studie berekend hoeveel zwevende beestjes zich te pletter vliegen in windparken. De uitkomsten „zijn zorgwekkend”, concludeert hoofdonderzoeker Franz Trieb. Windmolens doden volgens een Duits onderzoek elk jaar miljarden insecten. Voor het eerst is er een verband gelegd tussen windmolens en de afnemende insectenpopulaties.”

    Bron: Telegraaf vrijdag 22 maart 2019

  2. Jumping

   Voor de leken onder ons, Shell is een wereld speler.
   Stilstand is Achteruitgang.
   Shell en ExxonMobil zijn nog steeds olieboeren.
   Het project Solvent Deasphalter, is olie gerelateerd en de geschatte kosten waren ca
   1 Miljard Euro, de nieuwe fabriek is eind 2018 in productie gegaan.
   ExxonMobil de buurman van Shell, is ook met zo’n fabriek bezig.
   Let op, is gewoon olie gerelateerd.

  3. Top

   het zal mij benieuwen, hoe ‘je vlaggetje’ erbij staat, als je de energie rekening van het komend jaar binnen krijg. Dan zelfs geen plofkip meer, die voor je, nu nog betaalbaar is.
   Benzine duur in NL? Ja, want (Ierland) hier kost een liter maar 131,02 Eurocent per liter en diesel 124,04. Toevallig vorige week een paar dagen naar NL geweest. We vlogen naar Rotterdam en bij de aanvliegroute konden we de tankers tellen, die ‘op stroom’ liggen voor de kust en pas naar binnen varen, als de prijs juist is. Het waren er meer dan honderd. Men heeft stukken zee, er bij moeten ‘vrijmaken’, anders was er geen plaats genoeg om te ‘ankeren’. Dus hou op over SHELL, dat zij de organisaties, die u uw boterham echt niet gunnen. Alleen hun winst is belangrijk.

   1. Dik

    @Top: Bovendien is de belasting op benzine 64%, hoezo rekeningrijden?

 11. Henk Albarda

  Natuurlijk koopt Shell mevr. van Zeeland in. Lees haar titel, voor de D66 buhne kan ze heel sereen zeggen dat ze juist bij Shell de plannen en idealen van D66 nog versterkt kan uitvoeren. Shell heeft immers, in tegenstelling tot minimaal 50 % van de burgers, wel aan de klimaat tafels gezeten en daar zeker gesteld dat er slechts een marginale CO2 heffing voor mutinationals komt. Mevr. van Zeeland zullen we vaak in de media terugzien met uitspraken dat Shell heel hard aan het werk is de klimaat-ontkenners te bewijzen dat ze fout zitten. Dat wij juist degenen zien die heilig in klimaat verandering geloven, zal Shell een biet wezen. Zij mag haar gif blijven rondstrooien. Rutte zou weleens met Shell kunnen hebben gebeld………..

  1. Jumping

   Henk, Shell Pernis verkoopt zijn CO 2 gewoon aan de tuinders in het Westland.
   Dus voor Shell winst en de tuinders tevreden.

 12. FJ

  Jetten is toch zo’n lulletje rozenwater.

  De grootse leider van D66 heeft totaal geen mensenkennis of is nog naïef genoeg om in mensen te geloven, maar ze zijn allemaal met hetzelfde sop overgoten.
  Ze gebruiken de politiek om de grote stap te maken en dan hebben ze hun netwerk in de politiek meteen in orde.

  Ipv zo’n klojo te laten vallen, laat de politiek zich ook maar wat graag gebruiken, want je kunt nooit weten in de toekomst.

 13. Ome Wim

  Vroeger noemden we dat “salon-socialisten”, links lullen, rechts zakken vullen !!!!

 14. Henk-Jansen

  Ter verdediging van mevrouw van Zeeland moet ik wel vermelden dat ze komt te werken bij de afdeling van Shell die zich met duurzame energie bezig houdt.

 15. nienke

  Stelletje hypocrieten, walgelijk.

 16. Tguard

  Ach ja de links georiënteerde kerk heeft vreemde principes. Zakkenvullers als Nieuwkerk, pauw, de leeuw, Beelen, vliegveld jette en natuurlijk BMW klaver Allemaal tolerant en inclusieve mensen die hard schreeuwen over de gewone arbeider maar zelf rijkelijk leven.

 17. Roughwood

  Niet verrassend toch? Is de normaalste zaak van de wereld geworden bij Demagogie66. Alles waar Van Mierlo voor stond schaamteloos verloochenen. De beste man ligt zich heden ten dage non-stop in zijn graf om te draaien…

 18. Shadow1100

  „In het jaar 2018 daalde de gemiddelde zeespiegel langs de Nederlandse kust met 7,2 cm ten opzichte van de gemiddelde stand in 2017″. Dat is de grootste daling sinds 1996.
  Zo, dus ze heeft haar werk goed gedaan en kan nu met een gerust hart overstappen naar de opponent die geen of weinig belasting betaalt en haar linksche steekzakken vullen met rechts geld. Die andere linkse D(DR)66 griet liep over naar het Hitlery Clinton kamp, waar ze overigens wel haar niet verdiende wachtgeld opstreek.
  Waar kun je bij D(emagogen)66 overal schijt aan hebben?
  Oh ja, allemaal nog gefeliciteerd! Penthouse Pechtold is vader geworden van het onecht kindje dat hij wilde laten aborteren bij zijn vriendin waar hij zijn vrouw mee bedroog.
  Tismaardatuhetweet….

  1. Zomaar73

   Pech voor Pechtold, de pechvogel en pechpartij.

  2. Rien Noppen

   Shadow1100 lult maar wat.

   Uit de Telegraaf:

   ‘Zeespiegelstanden kunnen per jaar enorm verschillen. Fedor Baart (kustexpert Deltares):In het jaar 2018 daalde de gemiddelde zeespiegel langs de Nederlandse kust met 7,2 cm ten opzichte van de gemiddelde stand in 2017. Dat is de grootste daling sinds 1996. In 2017 stond de zeespiegel relatief hoog vanwege twee grote noordwesterstormen (half januari en eind oktober), die het zeeniveau opstuwden richting de kust. In 2018 hadden we twee lange periodes met oostenwind, waardoor de waterstand lager werd. Robin Nicolai (senior adviseur HKV): „Onze methode haalt dit verband tussen wind en zeewaterstand feilloos uit de gegevens”.

   Het klimaatpanel van de Verenigde Naties IPCC houdt voor het jaar 2100 rekening met een zeespiegelstand die tot 80 centimeter hoger is dan de huidige zeespiegel. In hun conclusies houden overigens ook Deltares en HKV rekening met een grotere stijging. “

  3. Dik

   @Shadow: Vanochtend, toen ik langs de haven liep, was het water een paar meter lager dan gisteravond.

 19. Rien Noppen

  “Vanaf 1 mei begin ik als Government Relations Advisor New Energies bij Shell.”

  Ze gaat dus in haar nieuwe functie bijdragen aan de ‘New Energies’ bij Shell. Een betere plek om de klimaattransitie bij Shell te bewerkstelligen is er niet.

  Bij Shell is men er lang achter dat de fossiele energie de energiebron van het verleden is en men richt zich op de nieuwe markt van duurzame energie. Het is logisch dat men voor dat doel mensen zoals mevrouw van Zeeland aantrekt.

  1. Zomaar73

   Rien noppen

   Nieuwe energie betekent niet milieuvriendelijke energie. Nieuwe soorten benzine maken ze ook nog.

   Wel opvallend dat Shell veel politici wegkaapt. Wie regeert dit land eigenlijk? Multinationals of wij?

   1. Top

    ”Wel opvallend dat Shell veel politici wegkaapt. Wie regeert dit land eigenlijk? Multinationals of wij?”

    Ach wat lief van u, dat u denkt, dat met uw stem, iets bijdraagt aan de wereld. Maar ik wil u niet uit uw overtuiging halen, want een ieder heeft recht op zijn visie. Maar ik ga er al jaren vanuit, dat politiek slechts een graadmeter is, voor hoe de bevolking, gestuurd kan worde,n door het grote geld. Let maar op, in de komende maanden, welk een flauwekul er weer verkocht gaat worden door ‘de betere mens’.

    1. Zomaar73

     Al weer zo een vage opmerking van iemand die niet weet of ik überhaupt wel stem of als ik het wel doe, dan op wie?

     Zelfde persoon als TD?

    2. Rien Noppen

     Weer zo’n nare jeuk, Top?

   2. Rien Noppen

    Nee, Zomaar, je weet nergens van. De New Energy van Shell gaat uitsluitend over wind- en zonne-energie.

    Google er maar even op.

    1. Zomaar73

     Is slecht voor vogels in ieder geval. Productie van die zaken kost gigantisch veel energie en grondstoffen.

 20. Fritsie

  Als die glibber Jetten nu ook opstapt wordt de lucht wat schoner!

  1. Dik

   @Fritsie: +1

   Ik verwacht dat D66 zal fuseren met GroenLinks.

 21. koeiepoep

  Verkoopt shell warmtepompen?

  1. Rien Noppen

   Nee, maar men wil zich wel fanatiek gaan richten op zonne-energie en windenergie.

   1. koeiepoep

    Mooi. Verdienen aan de klimaatmaffia dus. De lijntjes zijn kort.

  2. Dik

   @Koeie: Shell verkoopt alles, zelfs jouw schoonmoeder, als je die hebt.

 22. Vliegenvanger

  Dit is nu een hele grote dram voor de drampartij 66. Hier blijkt dus hoe onbetrouwbaar drampartij 66 is. Eigen mensen die opstappen naar de grootste vervuiler aller tijden. Goed bezig drampartij.
  Hoop dat deze hele affaire jullie nog meer zetels gaan kosten. Drampartij66 onbetrouwbaar, geldverslindend, onmenselijk.

 23. Niet L niet R

  Die trekpop van een Jette is zijn adviseur van het klimaatbeleid kwijt!
  Zij is overgestapt naar de Shell!
  Waar wacht Jette op om ook van het Binnenhof te verdwijnen!
  Zou een verademing zijn!

 24. Punt50

  Deze dame volgt een bekend patroon; Wim Kok, Wouter Bos, Dick Benschop, en de lijst zal nog wel veel langer zijn. Maar bijv. Wiebes heeft ook bij Shell gewerkt, Kaag ook, en Hoekstra. Je ziet dus dat Shell een belangrijke factor is in de Nederlandse politiek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.