jetten halenhemweg

Haha! Politiek adviseur van Rob Jetten werkte eerst aan idioot Klimaatakkoord, maar gaat nu voor Shell werken

Geen categoriemrt 26 2019, 9:00
Hilarisch.
Dit is dus echt hilarisch. Tot voor kort was Elise van Zeeland politiek adviseur van Rob Jetten, de D66-leider. In die hoedanigheid werkte ze met hem aan de totstandkoming van het desastreuze Klimaatakkoord; het gestoorde plan dat de Nederlandse economie om zeep helpt terwijl het vrijwel geen positieve impact zal hebben op 'het klimaat' of 'het milieu.'
Maar nu houdt ze het voor gezien in de politiek. Ze is toe aan een nieuwe uitdaging. Waar? Nou, bij Shell natuurlijk. Wat? Ja, echt waar:
Het bevestigt maar weer wat wij van rechts al heel lang roepen: dat de linkse raddraaiers die dit soort klimaatplannen door onze strot duwen er helemaal niets van menen wanneer ze zeggen dat we allemaal HARTSTIKKE DOOD GAAN ALS WE NIET HEEL SNEL IETS DOEN!11!! Het is allemaal flauwekul, en zij weten dat beter dan wie ook.
Het enige vervelende daar aan is dat, terwijl zij zichzelf heerlijk verrijken door bij oliebedrijven aan de slag te gaan, wij letterlijk armer worden omdat we de rekening van hun idiote klimaatplan moeten betalen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten