VIDEO! Thierry Baudet afgezeikt door Jetten (D66) en Marijnissen (SP) om doorgang FVD-bijeenkomst!

Terwijl de meeste Tweede Kamerleden, uitgezonderd Geert Wilders (PVV), de herdenking van de aanslagen in Utrecht en Christchurch waardig vormgaven waren er ook een aantal politieke kopstukken die het als een kans zagen om politieke tegenstanders zwart te maken. Namelijk Rob Jetten (D66) en Lilian Marijnissen (SP), die beiden vol op het orgel gingen vanwege het feit dat Forum voor Democratie haar campagnebijeenkomst door liet gaan. 

Ja, ja, lekker anderen de maat nemen over hoe zij het gebeuren verwerkten…

Dat de campagnebijeenkomst van Forum voor Democratie in het Kurhaus te Scheveningen doorging achtte Lilian Marijnissen als onwaardig. De sneer die ze, tussen neus en lippen door, richting Baudet afvuurde had vooral een tekort aan inhoud. Het was weer lekker makkelijk scoren.

Zo stelde de SP-leider dat de partij zich had moeten weerhouden van ‘speculaties over het gebeuren’. Tja, iedereen speculeert toch? Dat krijg je bij een tekort aan informatie. Het hoort erbij. Ook Rob Jetten sprak met walging over de FvD-bijeenkomst: ‘schandalig dat de partij haar bijeenkomst door liet gaan’. Dat terwijl Jetten nog op zijn Twitter probeert te scoren met het onderwerp.

Maar wat had Baudet dan moeten doen? De bijeenkomst afzeggen? En had Baudet niet mogen spreken over het gebeuren? Het gebeuren in Utrecht en Christchurch krijgt van de pers álle aandacht. En van Kamerleden evenzo. Maar een campagnebijeenkomst bezoeken is ‘niet respectvol’?

Theo Hiddema over het gebeuren in Utrecht

Het lijkt vooral selectieve verontwaardiging tegenover de partij van Baudet. Blijkbaar mag FvD niet spreken over het gebeuren maar anderen wel. Verder kwam Theo Hiddema tijdens de avond met een analyse van het gebeuren zoals u op de bovenstaande en onderstaande beelden kunt zien.

Het houdt de mensen bezig. Voldoende aanleiding lijkt mij zo om in gesprek te gaan over het gebeuren. En wat er gebeurde was verschrikkelijk, maar vergeet niet dat terreur dagelijks plaatsvindt. Dit keer jammer genoeg in Nederland.

Als lieden FvD beschuldigen dat zij het gebeuren naar hun hand zetten vergeten ze waar ze zelf mee bezig zijn. De criticasters waren namelijk muisstil bij tal van andere aanslagen overal ter wereld. Toen hing de vlag evenmin halfstok.

Volgens hoogleraar terrorisme Edwin Bakker in Trouw is het goed dat iedereen ‘de draad weer oppakt’ en verder gaat met het leven. Ook Mark Rutte (VVD) stelde dit tijdens zijn woordvoering in de Tweede Kamer. Immers is het doel van terreur om de samenleving te ontwrichten. Het maatschappelijke leven stilleggen is precies wat terroristen beogen. Geef dus niet in aan angst. Woede, boosheid, verslagenheid. Dat is wat terroristen willen.

Geef ze dat niet!

Campagnebijeenkomsten afzeggen zoals RTV Noord in Groningen deed speelt terroristen in de kaart. Jammerlijk dus dat politici als Rob Jetten (D66), zelf niet vies van een video over Utrecht, en Lilian Marijnissen weer moeten afgeven op hoe anderen omgaan met de gebeurtenis en deze verwerken. Ze plaatsen zichzelf daarmee in dezelfde hoek als Wilders.

Met ezelskap op het hoofd, uiteraard.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

94 reacties

 1. van Urk

  Niet gaan buigen voor terreur en gewoon doorgaan met ons leven. Ik heb mijn werk ook niet stil gelegd, net als de politie en de ambtenaren van de gemeente van Utrecht trouwens. Dat andere partijen hun werk hebben stilgelegd is een vorm van schijnheilige verontwaardiging van deze hypocriete politici die onze veiligheid al jaren heeft uitgekleed omdat het klimaat en ons land voller maken met niet nuttige nieuwkomers belangrijker voor hen is.

  1. Siemien

   Precies Urk

  2. B. Pascal

   Inderdaad, is zijn geen dagen van nationale rouw afgekondigd.
   Men had verwacht dat een ieder zo denkt als het kartel.

   Men had kunnen verwachten dat FvD het anders zou behandelen.
   En terecht, wanneer in botsing komt, stap je niet uit de auto, maar schakel je eerst om situatie te begrijpen.

  3. Rosasolis

   @van Urk. Ik hoop dat je nooit ervaart wat voor pijnlijke gevoelens je krijgt als je een familie lid, of goede vriend verliest. Dat voelen niet alleen de bevolking van Utrecht, maar ons hele land. Jaren geleden was ik wel een “nuttige nieuwkomer” uit Canada,
   als uitwisseling student. Ik kwam hier om meer te leren over het grote oratorium
   concert traditie van Nederland. Ik heb aan vele concerten deelgenomen als solist.
   Ik weet dat de meeste Nederlanders heel gevoelig zijn, of zij wel of niet gelovig zijn,
   en ik weet ook dat kei-harde extreem-rechts niet geliefd is door de meeste Nederlanders. Helaas hebben wij moslims die geboren in Nederland zijn. En daardoor
   zijn ze staatsburgers. Wij moeten zorgen voor een nieuwe wet tegen dubbele paspoorten. Het gaat steeds slechter met onze klimaat problemen; ieder partij moet er aandacht hieraan besteden, en niet de problemen zomaar negeren.
   U bent een zeer onsympathieke mens. Ik denk dat ik als waardevolle immigrant musicus mijn talent aan de bevolking van Nederland heb gegeven. Hoe zou u voelen
   als u naar de grote Canada zou komen, en als domme Nederlander zou zijn?
   Gelukkig is de mentaliteit van Canada heel anders dan de mentaliteit van de nieuwe
   FvD partij van Thierry & Theo. Wat willen die kerels: een muur bouwen langs de grenzen van Belgie en Duitsland. Moeten wij AOW ers ook gaan betalen voor een
   Nederlandse “Trump Muur”?
   Het feit dat andere partijen hun werk hebben stilgelegd is NIET “een vorm van schijnheilige verontwaardiging”. Het is respect tonen aan de overledenen en hun familie en vrienden, die nu in rouw zijn.
   Ik heb een paar dagen geleden mij lieve zuster verloren, die een belangrijke ziekenhuis sociaal werker in Toronto was. Voor alle mensen, vooral vrouwen. Ik krijg nu dagelikjse berichten van zoveel mensen uit Toronto, die mij en mijn verlies willen steunen. Heb je ooit een geliefde verloren, heb je ooit rouw meegemaakt?
   Of is het nieuwe corrupte FvD partij belangrijker dat de NATIONALE ROUW
   die nu onze hele land meemaakt?

 2. Vit

  Het heet afgezeken niet afgezeikt, verder niet iets om je druk over te maken, Thierry mijn held is wel wat gewend.

  1. Fortiori

   Het kan allebei;
   Hebt u hart voor taal? Word dan lid van het Genootschap Onze Taal en sluit u aan bij dé vereniging van taalliefhebbers in het Nederlandse taalgebied.

   Leden van Onze Taal profiteren van de volgende voordelen:
   10 x per jaar het tijdschrift Onze Taal taalvragen stellen per e-mail korting op bijeenkomsten en uitgaven van Onze Taal
   Ik had er ook even over nagedacht, afzeiken/vervoeging – WikiWoordenboek

   https://nl.wiktionary.org

   toekomend, afgezeikt/ afgezeken zullen hebben, afgezeikt/ afgezeken te zullen hebben. onvoltooid deelwoord · voltooid deelwoord · gebiedende wijs · aanvoegende wijs · afzeikend · afgezeikt/ afgezeken, ev. zeik af, mv.

   Leuk die taal…

   1. Adriaan

    +++

   2. Mart

    De zeikerd zeikt.

  2. m.van.rosmalen

   Je held om je dood te lachen
   Volgens ruk je je er nog op af ook
   Vast toen ie naakt in z’n zwembad lag

   1. Siemien

    Wat hou jij er toch tegennatuurlijke gedachtes op na Rosmalen

    1. m.van.rosmalen

     Je gaat als kerel toch niet een andere kerel als held noemen

   2. Vit

    @m.van.rosmalen

    “Volgens ruk je je er nog op af ook”

    Volgens wie?

    1. m.van.rosmalen

     Vlgns mij

     1. Vit

      Ahh op die fiets.

     2. Vit

      Btw, ik zie hem liever naakt dan jou in bikini en dan ben ik hetero.

     3. biggeorge

      m .v. rosmalen = allochtonen pijper!

   3. biggeorge

    hoe de waard is ……

    1. m.van.rosmalen

     Nou big george
     Wie pijp jij graag.
     Laat me raden homo bodet

 3. biggeorge

  Alle linkse partijen incl VVD hebben bloed aan hun handen!! En ook de mensen die op deze partijen stemmen. Die halen deze duivels in huis!!!

  1. Satty

   Wat een schandalige onzin.

   1. Vit

    @Satty

    Wat klopt er precies niet aan?

    1. m.van.rosmalen

     Wat zit je die @satty hieronder nou allemaal wijs te maken pak je vit nog maar een x
     Dat GEDVER DERRIE beschaafder is dan Wilders mbt tot migranten
     Wat een dom gelul
     Ik zou zeggen verdiep je eerst eens wat meer in de PVV
     Wilders heeft altijd gezegd dat het over criminele allochtonen gaat die hier over de schreef gaan
     Die wil hij idd het land uitknikkeren en terecht.
     wb de migranten
     Hij wil niet meer migranten omdat het voor het groitste deel allemaal economische profiteurs zijn en als je wilt deislamiseren moet je ze dus ook niet meer toelaten
     Heel verhelderend toch?
     En ook heeeeel beschaafd zeker naar je eigen bevolking toe lijkt me zo
     Daar kan die zgn held van jou nog een puntje aan zuigen

    2. m.van.rosmalen

     Nou vit
     Mij in bikini?
     Je weet niet wat je mist

   2. Vit

    @Satty

    Moppie ik wou dat ik jou kon overtuigen morgen op het FvD te stemmen, je bent er intelligent genoeg voor als je je maar openstelt.

    1. Satty

     Dat zal niet gebeuren. Ik ben economisch erg rechts maar ik ga niet onschuldige mensen ergens de schuld van geven die niets misdaan hebben.

     1. Vit

      @Satty

      Het gaat het FvD niet om alle migranten maar de criminele en die zijn moeilijk uit elkaar te houden dus meer controle, hetzelfde wat Wilders zegt maar dan beschaafd.

   3. Top

    Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten, Niknok.

 4. Jumping

  Morgen stemt de kiezer, laten we daar maar gewoon op wachten.
  Stem weg deze Rutteclan.
  Stem PVV / FvD of 50+

  1. m.van.rosmalen

   Heeft weinig zin hoor Jumping
   Dat een dozijn PVV /FvD of op die seniele homo gaat stemmen
   Zo blijft Trutte nog de grootste dus wat lul je nou?

   1. biggeorge

    voor homo’s moet je toch echt bij D66 zijn

  2. m.van.rosmalen

   50 +
   My god wat erg een partij die er alleen voor een paar zelfingenomen oude klagers is
   De rest van de generaties die zich kapot werken en geen huis voor 150 gulden hebben kunnen kopen mogen verrekken
   Klagers

 5. Satty

  ‘Als lieden FvD beschuldigen dat zij het gebeuren naar hun hand zetten vergeten ze waar ze zelf mee bezig zijn.’

  Wat een onzin.

  Baudet heeft gisteren weer alle migranten de schuld in de schoenen geschoven. Dit wordt op DDS uiteraard verdedigd. Baudet is een lijkenpikker die uit een gruwelijke gebeurtenis een slag wil slaan. Het demoniseren van migranten.

  1. TD

   Satty:

   _ _ _ _ _

  2. Vit

   @Satty

   “Baudet heeft gisteren weer alle migranten de schuld in de schoenen geschoven.”

   Voor een groot deel ligt daar ook het cruciale probleem, hoe je het ook wend of keert.

   1. Satty

    Vit

    Natuurlijk niet. Wil je je eigen geschiedenis van de afgelopen tijd even beter bestuderen? Binnenland en buitenland. Op dit moment voert Nederland terreur in Mali uit. Er waren in 2017 nogal wat blanke mannen betrokken bij ernstig geweld tegen vrouwen. Het is verschrikkelijk wat er gebeurt is maar wat wilders en baudet doen gaat erg fout aflopen, ook daarvoor hoef je niet zo ver terug in de geschiedenis. Bv de verkiezingen in Kenia.

    1. Vit

     @Satty

     Moeten we dat hier oplossen?

     1. Stanly2000

      Vit eerder schreef je:
      “je bent er intelligent genoeg voor als je je maar openstelt.”
      Dit kun je toch niet menen?

     2. Vit

      Jazeker wel.

    2. ZiggyStardust

     Satya, Jij noemt een VN missie terreur. Ok..

     1. Satty

      Ja. Ik weet niet of je het weet maar het westen gebruikt propaganda. Google het maar, Mali Niger uranium. Dat moet genoeg zeggen.

     2. Siemien

      Maar Satty Afrika is helemaal niet belangrijk integendeel zelfs…

    3. Sprookjesfiguur

     Bron?

     Wederom een jij-bak. Maar gelukkig dan voor jou gaan die blanke mannen weer naar huis. De allochtonen hier mogen gewoontjes blijven.

     1. Satty

      Bron van Mali? Uranium die op de markt wordt gebracht dat alle kenmerken van Mali en Niger heeft. De moslims willen niet dat het uit de grond wordt gehaald. Google het maar.

      Dat geweld tegen vrouwen is algemeen bekend.

      Dat blanken alleen maar goed en betrouwbaar zijn is een sprookje, ook daar zit tuig tussen.

     2. Siemien

      Maar Satty jij bent een beetje simpel natuurlijk..

    4. van Urk

     Nederland voert terreur uit in Mali. De Malinezen waren anders blij dat onze militairen de terroristen uit hun dorpen houden. Dat zou u ook zijn als u nog in Afrika woonde. Dat zou hier ook moeten gebeuren i.p.v. terroristen binnen te laten omdat Links denkt dat zij die mensen wel eventjes kunnen bekeren tot brave burgers.

     1. Satty

      Van urk
      Lang niet alle Malinezen zijn blij, laat het uranium nou net in moslim gebied zitten die het zelf wilden verkopen. Welke terreur groep zou hier uit ontstaan.

     2. Siemien

      Maar Afrika is helemaal niet belangrijk, sterker nog, onbelangrijk..

    5. TD

     Satty:
     Verdomme alweer Afrika,bah

    6. biggeorge

     @Satty deze keer helemaal eens!!! zo snel mogelijk weg uit die kansloze zandbak Mail . Onze legervoertuigen en troepen verspillen aan zo’n kansloze missie .

     1. van Urk

      biggeorge, Groot gelijk. Er zijn hier in ons land ook Noord Afrikanen die in de gaten gehouden moeten gaan worden.

    7. Siemien

     Wat heeft Mali hiermee te maken? niets! en je liegt dat je barst als je zegt dat Nederland een terreur bewind voert in Mali.
     Je zuigt wat uit je duim en speelt wat op je neusfluit om de intense haat die jij koestert naar Nederland toe te ventileren.
     Structureel in een slachtofferrol hangen, zielig doen over Afrika, verkiezingen linken aan Nederlandse ministers, jij bent echt helemaal van de pot getrokken en ook vreselijk ziek in je islamitische hoofd met doekje..

    8. DeBruijn

     @ Satty

     Als wij niet helpen dat zijn wij de schuldigen, helpen we wel zijn we ook de schuldigen.

     Ik heb geen idee waar jij je op baseert, maar kloppen doet het niet. Maar ja, de tv-zenders uit Marokko en Tu.rkije die verkondigen meer onzin, dan de zenders hier.

     In Mali helpen wij, op gevaar van eigen leven. Ik ken mensen uit het leger en leg wel eens voor wat jij en ook andere mensen roepen en hij zegt: ONZIN.

     Die mensen zitten daar niet voor de lol.

     Jij bent bang voor de FvD, ik ben veel banger dat veel mensen van allochtone komaf naar zenders kijken uit hun vaders- of grootvaders land, waar de hele boel aan elkaar gelogen worden en wij als fascisten afgeschilderd worden, terwijl zij zelf tienduizenden journalisten opsluiten. Zelfs onze geschiedenis wordt misvormt weergegeven, terwijl hun regimes nooit iets fout gedaan hebben.

     Twee woorden: Armeniërs en Koerden.

     Misschien eens een punt om over na te denken.

     Geen land heeft schone handen, Nederland niet, maar zeker Marokko en anderen landen ook niet. Hier ben je vrij om te geloven of niet, daar wordt je weggepest of als je geloof afvalt in een gekkenhuis gestopt.

    9. Siemien

     “Er waren in 2017 nogal wat blanke mannen betrokken bij ernstig geweld tegen vrouwen.”

     Weet je wat zwarten doen in Zuid-Afrika met blanke boeren? onteigeningen zonder genoegdoening, blanke boeren worden afgeslacht…

  3. van Urk

   Beste Satty, De misdaadcijfers onder de bevolkingsgroepen zijn natuurlijk volgens u ook weer gepolariseerd zeker. En ons land is volgens u ook niet vol dat voor de nodige maastchappelijke botsingen zorgt. Dat zijn de problemen waar het uiteindelijk wel om draait en onze regering niks aan wil doen.

 6. Ritter

  In plaats van Wilders en Baudet aan te vallen kunnen de politici zich beter richtten op het echte probleem. Een probleem waar Wilders en Baudet verschillende keren de aandacht op proberen te vestigen maar wat door de andere partijen word genegeerd.
  ———————-

  Gökmen T. schreef in briefje uit naam van Allah te handelen

  In het briefje dat in de vluchtauto van Gökmen T. werd gevonden staat dat hij bij de aanslag in een Utrechtse tram in naam van Allah heeft gehandeld. Ook groet hij in het briefje zijn ‘moslimbroeders’.

  Op grond hiervan, gecombineerd met de banden van T.’s broer en vader met salafistische moslimbewegingen, denken politie en Openbaar Ministerie nog steeds aan een terreuraanslag.

  Dat schrijft de Telegraaf. Het briefje werd gevonden in de rode Renault Clio die hoofdverdachte T. na de aanslag gebruikte.

  1. ZiggyStardust

   Ritter, de deugers blijven deugen, net zo lang tot ze verdrinken in het bloed van hun eigen opengesneden kelen.

 7. Fortiori

  Terughoudendheid was op haar plaats geweest. Altijd beter dan later achteraf e.e.a te moeten corrigeren.

 8. ikweetwatikwil

  En zo is het Ritter. Dat briefje moet onder het tapijt. De burger is dat al vergeten . Nee dus.

 9. Adriaan

  Nederland beleeft zijn eerste, echte terroristische aanslag en we zijn danig de kluts kwijt. Zo danig dat het verdeeldheid teweeg brengt en dat is precies wat terroristen beogen. Ik mag hopen dat na het onderzoek duidelijk wordt dat deze dader met een crimineel verleden nooit vrij rond had mogen lopen en dat vanaf dan al dit tuig achter slot en grendel gaan. En als de wet dat niet toelaat, dan onmiddellijk er voor zorgen dat het wel mogelijk is.

  1. Adriaan

   nooit vrij had mogen rondlopen

  2. C.A.Barstow

   Het vrij rondlopen van deze misdadigers hebben wij te danken aan een door links volledig verpest justitieel apparaat.
   Overigens voor media en het onderwijs geldt hetzelfde.

   STEM FVD!!!

 10. Kees

  We moesten toch niet buigen voor terreur, nou FvD boog niet. Maar Jetten is de enige die hier echt misbruik maakt van de situatie, een min mannetje.

  1. m.van.rosmalen

   Pffffft
   lulletje buigt niet voor de Pislam
   Schei toch uit
   Dit is gewoon een stunt voor eigen gewin
   Dat is het.
   Onze nudist die zo op zichzelf kickt heeft totaal niks tegen de Islam
   Blijkt wel uit alle moties van Wilders die hij niet heeft gesteund.
   Voor deislamisering moet je toch echt bij Wilders zijn en niet bij deze schijtluis

 11. m.van.rosmalen

  En terecht.
  Lulletje voelt nattigheid en wil nog gauw wat zieltjes liefst van de PVV die alles op eigen kracht moeten doen en al het voorwerk voor deze joker gedaan hebben.
  Wilders heeft de NPO niet nodig
  Boder Kroket wist niet hoe gauw hij overal aan moest schuiven
  Maarre ja daar is deze huichelpartij ook voor opgericht he
  De PVV om zeep helpen
  Hij is niet voor niks zo welkom overal
  En bij Maurice heeft ie zgn al 30 zetels of zo
  Ook al zo raar dat ie overal opgehemeld word

  1. Vit

   Die monologen van jou ruiken naar zoute haring.

   1. m.van.rosmalen

    Dan weet je wat je te wachten staat

   2. m.van.rosmalen

    Heeft je grote held ook voor de motie van Wilders gestemd voor het aftreden van Min van Justitie?
    Was verdacht stil bij het Forum voor Debielen.
    De enige die oppositie voert is de PVV

   3. Top

    Je hebt het dan ook over een ‘hoofddoekjes vrouwtje’, die, omdat ze anders in de keuken had gestaan en dan waarschijnlijk met de bips omhoog, die terecht is gekomen op een VMBootje in een grote stad. Denkt beter te zijn dan u en ik. Komt met flauwekul aanzetten, die een normaal mens niet eens denkt, al zou hij, met zijn geest, nog steeds in Woodstock of het Kralingen popfestival zijn blijven steken. Is altijd vervelend en betweterig. En geen discussie mogelijk altijd gelijk dat vingertje

 12. C.A.Barstow

  Natuurlijk wordt dit uitgebreid door smerig links aangegrepen om Baudet en Wilders de grond in te boren, nog snel even over de ruggen van de slachtoffers proberen punten te scoren en stemmen binnen te halen, smerig verachtelijk ratten volk is het.

  Baudet en Wilders hebben het uitstekend gedaan, waarschuwen, waarschuwen en steeds weer waarschuwen tegen degene die een middeleeuwse moordlustige ideologie en een daarbij behorende woestijn cultuur ons land binnen brengen.

  Stem tegen de islamisering van ons land!

  STEM FVD!!!

  1. van Urk

   ”Een gewaarschuwd schizofreen telt voor vier” Fons Jansen

  2. m.van.rosmalen

   Och heeft Wilders het goed gedaan!!!
   Wat een overloper ben je dan toch met je Forum voor Debielen

   1. Siemien

    Ook ven roesmalen mag een mening hebben hier..

    1. m.van.rosmalen

     Jazeker
     Dat heet Democratie
     Moet jij toch weten

     1. Siemien

      Ik ben van mening dar ven roesmalen niet helemaal goed bij zijn hoofd is

    2. Vit

     Nou vooruit dan maar.

    3. m.van.rosmalen

     Oeh
     Misschien toch een keertje teruggaan naar school om opnieuw Nederlands te leren.
     Of heb je een hoofddoekje?

  3. Lugar

   STEM FVD!!!

   +1

 13. nienke

  Stelletje fariezeers dat linkse tuig eerst zorgen voor een chaotische rotzooi en nu gaan huilen.
  En zouden ze het echt menen, natuurlijk niet hun eigen hachie en het pluce dat is belangrijk uiterlijk vertoon van deze fariezeeers!!!!
  Pak maar eerst de rechters en de minister van justitie aan dat ze deze crimineel met zo’n strafblad vrij hebben laten rond lopen.
  Die zijn er verantwoordelijk voor dat deze crimineel deze moorden heeft gepleegd.
  Dus ga nu niet zeiken over Wilders en Baudet maar steek je hand in eigen boezem.

  1. van Urk

   nienke, Ze gaan geen ambtenaren aanpakken die op het partijkartel stemmen en voor het partijkartel werken.

   1. m.van.rosmalen

    Bodet Kroket = het partijkartel

 14. Blank en niet Wit

  Jetten slaat wild om zich heen, want dreigende stemmenverlies. Zijn grote vriend Rutte heeft notabene geopperd om niet te buigen en door te gaan met het leven. Dat heeft FVD ook gedaan op een nette manier. Veroordelen om het veroordelen, zal wel in Jetten’s algoritme zitten.

 15. Tante Sidonia

  De huichelaars huilen met de wolven: t.w. “de alles verwoestende” Gutmenschen!
  “O,oooo wat zijn wij toch goed!”
  Dat bijna 100% terrorisme, wereldwijd, van Moslims afkomstig is; vergeten we even!
  Rapalje is het!!!

 16. Politiek Profeet

  Heerlijk om de ratten het zinkende schip van staat te zien verlaten.
  De afrekening van decennia leugens en bedrog, van landverraad en volksverlakkerij, het komt nu wel heel dicht bij een eindafrekening.
  Natuurlijk gaan de deugmenschen en wegkijkers, de linksaffertjes nu door het lint, hun einde is nabij.
  De SP van Lilian moet eens kleur gaan bekennen,er is daar zoveel tweestrijd binnen de gelederen……(inside info)teveel neuzen die allemaal een andere kant opkijken.
  Over die kliek dombo,s 666 ,daar spendeer je toch geen letter meer aan?

 17. Pescador

  Ik vraag me af of het terreur is in denk die die lijpo gewoon gestoort was en is, en als er dan 3 doden zijn om een schietpartij is dat zeer zeker te betreuren, maar als er 3 doden met een auto ongeluk waren geweest en de bestuurder het overleeft had , dan had niemand iets gezegt want in het verkeer is het blijkbaar normaal dat er mensen sterven, maaaar dit kwam mooi uit voor die badgasten die er slecht voor staan even alles los laten dan lopen er mischien minder mensen naar de tegenpartij dus ik denk eerder dat rutte jessen en klaver,buma en die christelijke leugenaar probeerde punten te schooren door de campagne even stil te leggen, want wat zijn ze medelevend. Ik zou zeggen doe eens iets aan de armoei in groningen domme eikels

 18. Tante Sidonia

  Beste reageerders

  Het beste is nooit te reageren op Noppen: zielige figuur en haatzaaier. Krijgt te weinig aandacht van zijn vrouw. Als die, inmiddels, niet is weggelopen!
  van Rosmalen is ook Noppen! Doet precies het t.o. gestelde van zijn andere nick.

  1. Vliegenvanger

   Noppen is een alias van Rutte.

  2. Lugar

   “Het beste is nooit te reageren op Noppen: zielige figuur en haatzaaier.”

   +1

   #negeren

 19. Vliegenvanger

  Al die partijen die de verkiezingscampagne gestopt hebben geven zich over aan terroristen. FVD wij laten ons niet kisten door terroristen, wij gaan door. En gelijk hebben ze. Triest dat de andere partijen ze hier op afzeiken, het geeft blijk van bange leiders van
  Regerings partijen die niet deugen.
  Stem zeker FvD en PVV.

  1. Lugar

   “Stem zeker FvD en PVV.”

   +1

   Mooi van FvD dat ze hun campagne hebben doorgezet, de discussie over dit soort imbecielen die mensen afschieten in trams moet natuurlijk altijd doorgang vinden.

   Stem FVD!

   #stemzeweg

 20. Tante Sidonia

  Net op Radio I, Leo Lucassen: ( de Linkse pro-Moslim professor)
  “het mechanisme van uitsluiting moeten we tegen gaan!”
  En…………. wat bedoelt deze LL: Nederlanders moeten zich gaan gedragen als “nieuwkomers!” M.a.w. Een blonde dame uit b.v. Friesland moet met hoofddoek lopen en terug naar het aanrecht!
  Helaas,…ook dit is Nederland!
  PS
  Deze Leo Lucassen verkrijgt zijn inkomen via …….belastinggeld!

 21. Michael M

  Jetten partij (D)66 probeert net als alle andere partijen zoals CDA, Groenlinks, PvdA dat op hun manier te doen hier dus de FVD de grond in te boren. Ook proberen ze enkele partijen over 1 kam te scheren. Als je wilt stemmen en je gaat naar de website van de partij en volgt jarenlang de live debatten dan is het beeld in het hoofd duidelijk en zie je ook hoe dat jarenlange vastgeroeste kartelvorming zich in stand proberen te houden en om nieuwe partijen blijvend te demoniseren.

 22. Rosasolis

  Fijn is het dat de buurman van de overleden meisje van 19 uit Vianen, een actie heeft begonnen om haar vader geld te geven voor haar uitvaart. Binnen enkele uren is er meer dan 10,000 euro verzameld voor haar uitvaart. Blijkbaar weten nog steeds velen hoe rouw voelt. Ik ben een ook een van die velen, want enkele dagen geleden is mijn zuster overleden. Maar helaas zijn er anderen, zoals Baudet en zijn partij leden, die vinden dat HUN politiek belangrijker is dan zelfs Een dag rustig te zijn, om respect voor de overledenen, en gewonden te tonen. Terwijl gisteren overal de vlaggen half-stok hingen, en duizenden naar de plek van die vreselijke aanslag kwamen om bloemen te leggen, ging die sensatie zoeker Baudet gewoon door in een zaal met zijn preek.
  Zoals we allemaal weten, er is een tijd van komen en gaan…maar de schok is en was hevig, en er is nog steeds veel verdriet.
  Ik kan herinneren dat jaren geleden als iemand overleden was, familie en vrienden voor een aantal dagen een zwarte rouwband op een arm droegen. Omdat zij de leegte voelde die er plotseling was, en wat steun en begrip van hun vrienden en collega’s zochten. Hoe keihard kan een partij leider en zijn schapen zijn…terwijl de hele land rouwt?
  Net gehoord op de radio 4 nieuwsdienst van 3 uur: de buurvrouw van de overleden meisje van 19 jaar, heeft zoveel donaties gekregen, dat zij net een vereniging heeft
  opgericht, dat zorgt dat alle donaties gaan voor de uitvaart van alle 3 slachtoffers van de aanslag in Utrecht.

 23. DidiMadloba

  Het is “afgezeken” niet “afgezijkt”.
  Als het zo doorgaat begin ik me ook zorgen te maken over het verval van onze cultuur. Sterke werkwoorden zwak maken is een, eh zwaktebod

 24. rchvo

  Mag ik als Vlaming (Nederlander van de zuidelijke provinciën) die werkwoordsvorm, of het nu als afgezeikt of afgezeken wordt gespeld, als vulgaire taal bestempelen, beschaafde Nederlanders onwaardig? Moest mij even van het hart…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.