Aanbieding! Mondkapjes nu in de aanbieding: 50 stuks voor €39,95

Overal hoort men ineens dat mondkapjes dragen toch wel zo verstandig. Al tijden promoten wij betrouwbare en snel leverbare mondkapjes! Aangezien het vanaf 1 juni VERPLICHT wordt om mondkapjes in het OV te gaan dragen is het wel zo handig om een grote voorraad in te slaan. Ook is het verstandig om de mondkapjes preventief als bescherming te dragen als u naar andere plekken gaat waar het haast onmogelijk is om de anderhalvemetersamenleving te waarborgen. Dus wacht niet! En profiteer van deze top aanbieding!


Deze aanbieding wilt u niet missen: normaal gesproken kosten 50 mondkapjes zo’n 65 euro, maar komende dagen is de prijs verlaagd naar 39,95! Dus wacht niet langer en sla uw slag!

De mondkapjes zijn dus tijdelijk qua prijs verlaagd naar 80 cent per mondkapje. Extreem voordelig, en zeker in tijd waarin de vraag naar mondkapjes alleen maar groter zal worden.

Dus als u gebruik gaat maken van het openbaar vervoer, of toch die kapper afspraak maakt, dan doet u er verstandig aan om dat mondkapje te dragen! Ook kan het geen kwaad om een mondkapje te dragen als u een contactberoep hebt!

Wees verstandig en zet uw gezondheid niet op het spel! Profiteer nu van extreem veel voordeel!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Blitzkrieg

  #DOESNORMAAL

 2. ManusR

  Wacht nog maar met kopen want het btw-tarief gaat vervallen, las ik

  1. Politiek Profeet

   Gisteren voor het eerst een zelfgemaakt mondkap op moeten doen in duitsland.
   Supermarkten verplichten het nu, dus dan moet je wel…maar wat een farce,onzin en totaal nutteloos ding zeg….kom op nou.
   Als een medewerkster aan de kassa zit zonder masker/handschoenen en gewoon handencontact heeft met de klant(en) ….en personeel in de winkel een mondkapje hebben hangen i.p.v. dragen….wat the f*ck heeft het dan voor nut om klanten te verplichten zo,n lap te dragen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.