Video! Amerikaanse BuZa-minister Mike Pompeo: ‘Rimpelloze transitie naar nieuwe regering Trump’

De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, spreekt met een lach van een ‘rimpelloze transitie naar een nieuwe regering onder Trump’. Hij wijst er nogmaals op dat het verkiezingsproces loopt zoals het hoort te lopen en dat niemand op de zaken vooruit hoort te lopen. En terecht!

Hier het videofragment:

Minister Pompeo pakt het heel degelijk aan. Hij laat blijken dat er wat hem betreft wel degelijk iets aan de hand zou kunnen zijn met de Amerikaanse verkiezingsuitslag. Maar bovenal geeft hij blijk van vertrouwen in de procedures zoals die zijn uitgestippeld in de Amerikaanse (grond-)wetgeving.

Tot nu toe is het namelijk alleen de Amerikaanse media die Biden hebben uitgeroepen tot de winnaar. Trump claimt dat er is gefraudeerd en het enige wat er nu wordt geroepen is dat hij daar geen bewijs voor heeft. Maar Trump en zijn team zijn dat bewijs momenteel aan het vergaren en maken van iedere juridische mogelijkheid gebruik om hun claims uiteindelijk te laten toetsen door de rechter.

De Democraten en de media kunnen hoog en laag springen wat ze willen, feit blijft dat Trump volledig in zijn recht staat om dit aan te vechten. Het enige wat we vanuit hun kant horen is dat Trump een slechte verliezer is, dat hij niet zo zielig moet doen en dat hij maar beter op kan geven. Het bederft namelijk een beetje de (vroegtijdige) overwinningssfeer voor de Democraten. En het ergste van allemaal: Trump zou het vertrouwen in de democratie schaden door dit volledig uit te willen zoeken!

En het frappante hieraan is dat juist wanneer Trump álle mogelijke middelen in heeft gezet en uit heeft geput, dat dán pas onomstotelijk kan worden vastgesteld dat de verkiezingen al dan niet eerlijk zijn verlopen. De Democraten zouden er dus juist alle baat bij moeten hebben om Trump dit helemaal uit te laten vechten, want dan kan hij zich ook nergens anders meer op beroepen en dan is het spel écht uit.

Maar nee, in plaats daarvan zien we niets anders dan ‘geen bewijs’ en ‘kom op man’. En de kans dat Trump grootschalige fraude constateert is natuurlijk ook ontzettend klein. Maar goed, we kopen ook allemaal loten op Oudjaarsdag!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

104 reacties

 1. Jack Flash

  Vroegtijdige vreugde geldt hier bij meerdere reaguurders.Waaronder MB.
  😎

 2. halo1

  Ik vind dit erg spannend..prima dat Trump dit zo agendeert, ofschoon hij al in de peilingen vanaf januari constant 8 punt op Biden achter stond. Maar de pijn zit hem natuurlijk in het feit dat 70 % van de blanken Trump stemden…

  1. Nostradamus

   Er is een reden waarom ze er zo ver naast zitten. Ik zei het eerder, om de verliezenden te ontmoedigen om te gaan stemmen. Laat deze meneer het uitleggen: h**ps://video.foxnews.com/v/video-embed.html?video_id=6208509509001
   Hij kan het beter dan ik in dit tekstblok.

   1. Thant Dolph

    Jammer (voor jou) dat dat effect 4 jaar geleden precies de andere kant op ging..

    1. Nostradamus

     Waarom voor mij?
     Ik zie het meer als slappe pogingen van de MSM om kiezers te beïnvloeden wat helaas (voor hun) alweer niet gelukt is.
     Maar misschien is het ook wel gelukt want ik vermoed ergens dat als de MSM objectief zou zijn geweest, Trump met grote overmacht zou hebben gewonnen.
     Buiten het feit dat ik liever beide kandidaten niet als President van de VS zie, vind ik dat de botte boer Trump het helemaal niet zo slecht heeft gedaan. Maar voor mij is hij op veel punten veel te conservatief. Een soort van relie-gekkie zelfs.

 3. ikweetwatikwil

  Trump laat zijn kiezers niet zomaar vallen.

  1. Antihedo

   Trump vraagt zijn kiezers om te doneren om de rechtzaken aan te spannen. In de kleine lettertjes staat dan dat 50% van de donaties wordt gebruikt om schulden in te lossen. Lekker bezig die Trump.

   1. Ernest Stern

    Voor Trump is het presidentschap een businessmodel en een manier om uit de gevangenis te blijven.

 4. Meriadoc Brandebok

  Dit is ronduit griezelig: de zittende regering wil doorregeren, terwijl het volk zich tegen een voortzetting van de zittende regering heeft uitgesproken. En dat niet alleen: de zittende president heeft de verkiezingen gesaboteerd en een op niets gebaseerd onderzoek laten starten, die de hoogste ambtenaar van de commissie heeft doen aftreden.

  Als de regering-Trump dit ondemocratische wangedrag voortzet, mogen we serieus vrezen voor een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog. De Amerikaanse staat is in gevaar.

  1. Vriend

   De Amerikaanse staat is in gevaar door de smerige fraudepraktijken van de maffia-dems, ouwe overheidstr0l.

   1. Meriadoc Brandebok

    Er is geen enkele aanwijzing voor fraude. Het is een leugen van Trump die eindeloos door zijn aanhangers wordt herhaald. Trump heeft de presidentsverkiezingen wel gesaboteerd, dat staat nu wel als een paal boven water.

    1. Vriend

     Dit fluttekstje uit je dikke duim heb je gisteren, eergisteren en de dag daarvoor al tig keer grijsgedraaid en heeft echt geen enkel effect meer.

     Al maanden geleden schetsten diverse sites het scenario dat zich nu voltrekt: de media roepen Biden tot winnaar uit en dat wordt als een voldongen feit gepresenteerd.

     De hysterische manier waarop jij al dagenlang gilt, lijkt er op te duiden dat jij je ook helemaal niet gerust voelt.

     En terecht!

    2. Ja man

     h…s://youtu.be/g9_SgYJnbKo

     Lekker verder slapen

   2. Jack Flash

    Ik dacht dat Brandebock in feestvreugde was.Nou vindt hij het ineens griezelig.
    Tis wat.

    1. Gerda2

     Jack Flash@Ik dacht dat Brandebock in feestvreugde was.

     Dat is precies wat ik dacht.
     Als Trump al gewonnen zou hebben, zou ik me echt niet meer druk maken om wat je “tegenstanders” zouden zeggen.
     Geeft te denken, ik krijg de indruk dat de linkse jongens toch wat minder zeker van hun zaak zijn dan als ze ons willen doen geloven.

     1. Gerda2

      Laatste zin zonder als.

     2. Beukman

      Verstandige jongens en meiden zijn bang dat Trump de verkiezingen van Biden zal stelen, Gerda, en dat hij in the process met zijn haatcampagne veel schade gaat aanrichten aan het land.

     3. Thant Dolph

      De macht van het grootkapitaal reikt ver.

     4. Gerda2

      Beukman, ik denk dat het eerder andersom zal gaan en is gegaan.
      Vanaf het begin hebben de democraten geprobeerd Trump weg te werken. En kom maar niet aan met Rusland etc., die riedel kennen we zo langzamerhand wel.
      Wat betreft het stelen van de verkiezingen: voorbarig geneuzel, de verkiezingen zijn nog niet beslist.

     5. Beukman

      Ik kom wél aan met Rusland, Gerda. Meer dan een dozijn van Donalds companen zijn achter de tralies verdwenen. Mueller heeft contact aangetoond tussen hooggeplaatste Russen en diezelfde companen. Mueller heeft ook aangetoond dat de Russen hebben geprobeerd de verkiezingen beïnvloeden.
      We kennen maar een klein deel van het Mueller-rapport, aangezien Barr het grootste deel heeft gecensureerd.

     6. Gerda2

      Beukman, kijk even na waarvoor de companen van Trump achter de tralies zijn verdwenen.

     7. homefront

      Biden is veel slechter..

   3. Beukman

    Onzin.
    Wat weet jij daar trouwens van als marxist-leninist?

    1. vandaag

     weer zo een fantastische inhoudelijke reactie van de man met de kapotte glazen bol

     1. Thant Dolph

      Kijk naar je eigen reactie, strandvlok

     2. vandaag

      maak ik zelf wel uit stront vlek , kma

  2. Willem Bever

   Je onnozelheid is schokkend wat begrijp jij nou niet aan het woord officieel
   En de machts-overdracht is ergens in januari en tot die tijd is Trump president
   Het is griezelig dat jij zover van de realiteit staat

   1. Meriadoc Brandebok

    Pompeo zegt dat hij na de machtsoverdracht wil doorregeren, Bever, ook al heeft de kiezer in grote meerderheid Biden aangewezen als nieuwe president. Dt grenst aan een staatsgreep.

    1. Stanly2000

     Guus, lees het artikel nog eens! Volgens mij gaat Pompeo ervan uit dat Trump blijft zitten.
     “There will be a smooth transition to a SECIND Trump administration.”

     1. Stanly2000

      SECIND = uiteraard SECOND

  3. Augustus

   > terwijl het volk zich tegen een voortzetting van de zittende regering heeft uitgesproken

   Nee, daar hebben de stemcomputers zich tegen uitgesproken. Statistische en software analyse heeft al aangetoond dat hier onjuistheden in zitten. Het is nu de bedoeling om op een valide manier alles na te tellen met de hand, en niet met een closed source computer systeem.

   Al in één dag zijn er zo’n 30.000 stemmen gevonden die dubbel zijn gemaakt omdat er geen audit heeft plaatsgevonden tussen de verschillende staten. Het is nu aan een handmatige telling of dat ook echt het geval is. Grote kans dat Biden wint, maar dat is niet gegarandeerd. Vandaar ook dat de wetkantoren de kans van een Trump overwinning nu al naar ~15% hebben opgeschroefd. Waar de NOS, e.d. aan doen is geen journalistiek maar volksverlakkerij.

   1. Meriadoc Brandebok

    Je bent een fantast, Augustus, dat moet ik je eerlijk nageven. Je hebt een levendige verbeelding. Maar aan bedachte verhaaltjes hebben we hier niets.

 5. Beukman

  Trump brulde vier jaar geleden ook al dat er gefraudeerd werd. En toen Hillary the popular vote had gewonnen met maar liefst 3 miljoen stemmen verschil, schreeuwde hij eveneens dat er fraude in het spel was.

  Dit werd vervolgens onderzocht en wat denk je? Geen spoortje fraude gevonden.
  Als Donald een vent was geweest, had hij toegegeven dat hij zich had vergist en zijn excuses aangeboden.
  Hij zwijgt er echter al vier jaar over in alle talen. Hij kan het gewoon niet hebben dat er iemand van hem wint.
  Waarom zou het nu anders zijn? Lees een boek over Trump. Gedurende zijn carriere heeft hij rechtszaken gevoerd in zaken waarin hij geen gelijk had. Hij heeft zijn tegenstanders kapotgeprocedeerd. Hij kan immers duurdere advocaten betalen dan de Jan met de petten die tegenover hem stonden.

  Vijf van de grootste leugens over die zgn verkiezingsfraude doorgeprikt:

  volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/vijf-redenen-waarom-trump-denkt-dat-er-fraude-is-gepleegd-en-waarom-dat-niet-klopt~b91cfb17/

  1. leukeditter

   tja beukie, steeds meer geruchten dat trump wel eens gelijk kan hebben en dan moet je het er nog eens 4 jaar mee doen

   1. Beukman

    Ja, geruchten. Zo was er een mevrouw met een post-it. Haar verhaal bleek niet te kloppen. Else?

  2. evil knievel

   Hey Neukman,pluk n roos,zet m op je hoed etc!😘
   Als na alle onderzoeken blijkt dat die schimmige slinkse t toch fair gespeeld hebben,zal je van mij/ons geen last meer hebben!😜

   1. Beukman

    Hoe gaat het met je abortuspraktijken, dr. knievel? Door die lock down moet er zeker veel zwart gewerkt worden? Zorg dat je tang goed ingevet blijft, want al dat vocht is de pest voor je gereedschap. 🛀

    1. homefront

     aldus beukhol die het bewust vermoorden van baby’s verheerlijkt

  3. Vrijedenkert

   Een of andere link naar de ultra-linkse leugenachtige Azijnbode zal niemand overtuigen…

   1. Beukman

    Ik zou het maar even lezen – als je durft.

    1. Vrijedenkert

     Gelezen en klaar, verhalen en aannames van Trump overtuigen mij niet maar allerlei verhalen van de linkse vooringenomen media over Trump en hun jarenlange hetze tegen Trump ook niet!

     Zoals ik in een andere opmerking al zij, rechtbanken, kiescommisie en Huis van Afgevaardigen bepalen of verkiezingen eerlijk zijn verlopen en wie uiteindelijk winnaar is en niet Trump zelf of de huigelachtige media tegen hem.

     1. Beukman

      De kiezer hoort te bepalen wie de president wordt, denkert, niet juristen. En de ingebouwde contr0lemechanismen doen hun werk goed: er bestaat amper stemfraude in de VS.
      Trump heeft zichzelf afgeserveerd:

      1. omdat hij al maanden van tevoren riep dat er fraude zou worden gepleegd zonder dat hij daarvoor met bewijzen kwam.

      2. omdat hij vier jaar geleden hetzelfde riep, en ook beweerde dat Hillary de popular vote had gewonnen door fraude. Zelfs toen dat vervolgens werd onderzocht en niet waar bleek, heeft Donald geweigerd te erkennen dat hij fout zat.

      Het land wordt op stelten gezet door een pathologische leugenaar die niet tegen zijn verlies kan. Wat is daar moeilijk aan om te begrijpen?

   2. Thant Dolph

    Toch in ieder geval serieuzer van opzet dan het malicieuze Breitbart…

  4. HierBenIk

   De Volkskrant hahahahahaha. Nou die geven een objectief beeld……

 6. Vrijedenkert

  Ook al wordt vaak anders beweerd door extreem links, communisten, progressief-liberalen en media maar de VS zijn nog steeds een democratie en rechtstaat en uiteindelijk bepalen rechtbanken, kiescommissie en Huis van Afgevaardigden wie de winnaars zijn van deze verkiezingen en wie nieuwe president wordt en niet de vooringenomen corrupte linkse media!

  1. Thant Dolph

   Dat is juist, en daar heb ik dan ook het volste vertrouwen in!

 7. Kretoloog

  ‘The shit hits the fan‘.

  Wat vanavond bekend is gemaakt over het geknoei bij het stemmen, ondermijnt het gezag van Biden. En hij is nog niet eens beëdigd.

 8. Ernest Stern

  Interessant om te noteren is overigens dat Biden landelijk (popular vote) al bijna 5,5 miljoen (!) meer stemmen kreeg.
  Daarmee is zijn winst op Trump nog 2 miljoen groter dan die van Hillary Clinton.

  1. Beukman

   Oei!
   Trump kon het 4 jaar geleden al niet hebben dat Hillary 3 miljoen meer stemmen had gekregen en riep, je gelooft het niet, dat het door “fraud” kwam.
   Waarna het werd onderzocht: niks fraude.
   Donald heeft nooit erkend dat hij ernaast zat, want dat is iets wat hij niet kan, waarschijnlijk door zijn getroebleerde psychiatrische opbouw.

   De geschiedenis gaat zich herhalen. Donald zal nooit toegeven dat meer mensen op Joe gestemd hebben dan op hem.

   1. Ernest Stern

    De situatie is overigens wel ernstig, Beukman. Het sombere scenario dat je voorspelde tekent zich af: Trump weigert zich neer te leggen bij zijn verkiezingsnederlaag, de Republikeinen steunen hem daarin in meerderheid en dit slepende conflict zal de komende weken, en mogelijk maanden, zich voortslepen met een totaal verlamd bestuurssysteem en een dolle gefrustreerde president die probeert in zijn laatste maanden zoveel mogelijk schade aan te richten.

    1. Beukman

     Ik vrees het ook, Ernest. Hítler in de Bunker. Het zou me zelfs niet verbazen als hij het justitieel apparaat aan zijn kant krijgt waarna fraude zogenaamd wordt bewezen.

     Goed dat Biden zo voortvarend te werk gaat. Wat een verschil.

     1. Mogguh

      Beukman begint alvast voor te sorteren, wanneer fraude straks is bewezen en Trump heeft gewonnen heeft hij justitie in zijn zak, wat zijn jullie toch een kansloze sukkels in je hysterische Trump haat.

     2. Beukman

      Droom jij wel eens over seks met Donald, Mogguh?

     3. Mogguh

      ‘Droom jij wel eens over seks met Donald, Mogguh?’

      Wat is dit nu weer voor een stompzinnige vraag mafkees, je bent weer eens in de hoek gezet en een verweer van je is ver te zoeken.

      Als ik jou was zou ik eens hulp gaan zoeken want die hysterische Trump haat van je als niet ingezetene van de VS is gewoon niet normaal.

     4. Gerda2

      Inderdaad een opmerking van een k.s.

     5. Gerda2

      Beukman.

     6. Beukman

      Jij zet jezelf steeds in de hoek Mogguh. Je draait als een tierelier om de feiten heen die al die lülverhalen over grootschalige fraude doorprikken.
      Trump brult altijd dat er fraude is gepleegd. Vier jaar terug ook, terwijl daar helemaal geen sprake van was. Deze keer riep hij zelfs al maanden geleden dat er fraude gepleegd zou worden. En al veel eerder dan Biden riep hij zichzelf tot winnaar uit.
      Hoe verklaar je dat? Is Trump behalve een oplichter ook nog een helderziende? Waarom ben jij hier zo blind voor?
      Vandaar mijn vraag: droom jij wel eens van seks met Trump?

     7. Gerda2

      Als Beukman ook nog moet uitleggen waarom hij zo’n fijne opmerking plaatst, wordt het pas echt zielig.

     8. Robert75

      Ja man goed hoor Biden in het Witte huis. Gaan ze weer eindeloze oorlogen voeren in het Midden-Oosten. Je weet gewoon dat dat gaat gebeuren als die fossiel aan de macht komt

  2. Nostradamus

   Trump heeft nu ook meer kiezers dan Hillary bij de vorige verkiezingen. En de winst zit ‘m voornamelijk bij de ‘gekleurde’ Amerikanen! Veel blanke mannen durven door de hetze niet meer op Trump te stemmen en kozen voor politiek correct.

   1. Jack Flash

    Er zijn veel zwarte gemeenschappen die goede betrekkingen hebben met Trump. Verzekeringen ED.
    Dit deel geeft doorslag.

   2. Thant Dolph

    “Veel blanke mannen durven door de hetze niet meer op Trump te stemmen en kozen voor politiek correct.”

    Ja!, want moeder de vrouw stond in hun blanke nek te krijgen of ze wel het goede hokje aankruisten …

    Grote griezels!!!, zo’n kutsmoes heb ik de afgelopen tijd hier nog niet eerder gelezen.

    1. Nostradamus

     Ach, je bent nooit te oud om weer iets nieuws te leren.
     In jouw geval misschien ‘te jong’…

    2. Ernest Stern

     Maar hij is wel,leuk, Thant.

     😂

  3. homefront

   Trump heeft 70.000.000 gekregen..

   1. Thant Dolph

    Dat wisten wij al..

    1. homefront

     Zeker bloemkist

     1. Thant Dolph

      Trio…

     2. homefront

      #michel-letje

     3. Thant Dolph

      Trôllentrio inderdaad

     4. homefront

      michel bloemkist-je

     5. Thant Dolph

      Nee hoor, je liegt zodra je ademt

     6. Thant Dolph

      drie kleine tròlletjes

   2. Ernest Stern

    En Biden 5,5 miljoen stemmen meer.

    1. homefront

     Jij bent simpel

    2. vandaag

     domme stront vlek snapt het Amerikaanse systeem nog steeds niet !

 9. Kretoloog

  Een deskundige legt uit hoe een zittende president de verkiezingen kan verliezen en toch president kan blijven.

  “Een president in de Verenigde Staten kan falen om bij de verkiezingen een meerderheid te krijgen van de stemmen, falen om 270 stemmen te krijgen in het electoral college en toch legaal worden ingezworen als president – zonder nieuwe verkiezingen.

  Het enige wat een president hiervoor moet doen, is weigeren om toe te geven dat hij heeft verloren. CNN-coryfee Van Jones noemt deze mogelijkheid een glitch in het democratische systeem, maar het kan ook worden gezien als een failsafe tegen fraude. Er is geen grondwettelijke vereiste dat de verliezer van de verkiezingen zijn verlies moet toegeven. Dat dit tot nu toe altijd is gedaan, is niet meer dan traditie.

  Volgens de Amerikaanse grondwet is de wedstrijd namelijk na de verkiezingen nog niet voorbij.

  De president wordt in de Verenigde Staten gekozen door de staten. Er is geen grondwettelijke vereiste dat de meerderheid van de stemmen in een bepaalde staat bepaalt voor wie de kiesmannen van het electoral college moeten uitkomen.

  Als er geen vertrouwen is in de verkiezingsresultaten, als er te veel rare dingen zijn gebeurd tijdens het tellen van de stemmen, is het mogelijk dat sommige staten zullen weigeren de verkiezingsresultaten te ratificeren.

  In plaats van kiesmannen voor Joe Biden, kunnen deze staten op 6 januari, wanneer het Congres bijeenkomt om de kiesmannen te tellen, kiesmannen sturen voor Donald Trump. De Democraten zullen dit niet accepteren en voor die staten hun eigen kiesmannen sturen, waardoor er onenigheid ontstaat wie de stemmen van de staten in kwestie krijgt.

  Als het Congres het niet eens kan worden welke kandidaat de steun krijgt van deze staten, kan er een situatie ontstaan dat geen van beide kandidaten voor het presidentschap een meerderheid krijgt van 270 kiesmannen in het electoral college.

  Volgens de Amerikaanse grondwet wordt de vraag wie president moet worden in dat geval door het Huis van Afgevaardigden besloten.

  In het Huis van Afgevaardigden stemmen niet de individuele leden, waar de Democraten een meerderheid hebben, maar wordt er gestemd per staat. De meeste staten in de VS zijn Republikeins: 26 Republikeinse staten, versus 23 Democratische en 1 neutrale staat. Als de Republikeinen er allemaal geen vertrouwen in hebben dat de stemmen eerlijk zijn geteld, zouden ze Donald Trump opnieuw als president kunnen kiezen. Als Trump de uitslag accepteert is dit volledig grondwettelijk en staat hij in zijn recht.

  Van Jones noemt deze methode om president te blijven een machtsgreep. But it takes two to tango. De omstandigheden waarin deze glitch het Donald Trump toestaat om president te blijven, zijn volgens het Trump-team door Democraten zelf gecreëerd:

  * De pauze in het tellen van de stemmen toen Trump voor lag.
  * De plotselinge verschijning na de pauze van tienduizenden stemmen, uitsluitend voor Joe Biden.
  * Het stemmen door doden.
  * Het weigeren van Republikeinse toezichthouders tijdens het tellen van de stemmen op een aantal belangrijke stemlocaties.
  * Oproepen om stemmen voor Donald Trump te vernietigen.

  Hierdoor is het voor velen onmogelijk de verkiezingsresultaten te vertrouwen, zeggen Trump-stemmers. De Amerikaanse grondwet houdt hier rekening mee en laat het laatste woord over de presidentsverkiezingen aan de staten over. Wel is het de traditie dat staten hun steun geven aan wie de meerderheid van de stemmen gewonnen heeft. Het was echter ook de traditie dat de presidentsverkiezingen zonder massale fraude (beschuldigingen) plaatsvinden.

  1. Beukman

   De 5 punten in je verhaal zijn dus stuk voor stuk te weerleggen danwel te verklaren Kreet, maar een Trumpaanhanger zal daar blind voor zijn.

   Verder klopt het wel ja. Een van de manieren waarop Trump de uitslag kan manipuleren is de kiesmannen bewerken die begin januari hun stem moeten uitbrengen. Dat zou geloof ik zonder precedent zijn, maar het is mogelijk.

   1. Jack Flash

    Lukt zelfs zonder de kiesmannen te “bewerken” Beuki.
    🙃

 10. Bon-vivant

  Uiteraard mag Trump alle rechtsmiddelen inzetten om eventuele fraude te bewijzen. Alleen, als hij straks alle rechtszaken heeft verloren, zal hij blijven beweren dat er grootschalige fraude is gepleegd.
  Mark mij words. Hij zal de rechters gaan beschuldigen van partijdigheid en vooringenomenheid. Hier in Nederland hebben we ook zo’n kereltje rondlopen; hij heet Wilders.

  1. Thant Dolph

   De Trump-idolaten hier lijken nog steeds niet te beseffen dat Trump geen grenzen kent, anders gezegd, geen maat kan houden, ongeacht de juridische, laat staan de morele gevolgen.

   1. homefront

    bloemkist

    1. Thant Dolph

     Je liegt fascal/homefront!

 11. ervi

  Wauw. Het is gewoon vermakelijk om te lezen hoe de Trump -haters hier vanavond uit hun plaat gaan, en een beetje op hun bek ,tegenover de beargumenteerde tegenreacties van de echte voorstanders van democratie.

  1. Thant Dolph

   Tja, waar je mee omgaat word je mee besmet….

 12. Meriadoc Brandebok

  Eection officials uit het hele land, van beide partijen, bevestigen nu dat er geen aanwijzing van fraude is.

  De huidige situatie van Trump doet me denken aan DermUntergang.

  1. Vriend

   Zoals Tim al schreef:

   “De Democraten en de media kunnen hoog en laag springen wat ze willen, feit blijft dat Trump volledig in zijn recht staat om dit aan te vechten. De Democraten zouden er juist alle baat bij moeten hebben om Trump dit helemaal uit te laten vechten, want dan kan hij zich ook nergens anders meer op beroepen en dan is het spel écht uit.”

   Dit kan Meriadoc niet opbrengen. Na 4 jaar Trump-bashen is dit kereltje nog steeds niet uitgewoed.

   Wat een haat.

   1. Meriadoc Brandebok

    Hij staat zeker niet in zijn recht. Als er geen aanwijzingen zijn van fraude, en je roept toch dat het zo is, en je start onderzoeken die op niets zijn gebaseerd, saboteer je daarmee de transitie en de verkiezing van de nieuwe president. En dat tijdens een zware economische crisis en panepidemie.

  2. ZWEEDSE K0K

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=TsqNnAkQO4w

 13. LifeBuddy

  Als er straks een uitkomst is, dat de democratische blm/antifada dombo’s fraude hebben gepleegd, komen de dombo’s Nooit meer aan de macht. Dat zal een hele hoop Rust geven in dat land.

 14. Robert75

  Aan alle Trump hatertjes die woedend op Trump zijn omdat die zegt dat de democraten de verkiezingen proberen te stelen zou zijn, en omdat hij zijn verlies niet toegeeft.

  Wat zei Pelosi in augustus?
  Trump zal proberen de verkiezingen te stelen.

  news/world/americas/us-election/trump-pelosi-usps-postal-service-voting-2020-us-election-coronavirus-a9669341.html

  En wat zei Hillary Clinton in augustus?

  Biden moet onder geen enkele voorwaarde toegeven.

  politics/2020-election/hillary-clinton-says-biden-should-not-concede-2020-election-under-n1238156

  1. Mogguh

   Dat zouden die coup plegers wel willen dat the Trump administration op de rug ging liggen en pootjes geven, dat gaat echt niet gebeuren, laat er eerst maar eens duidelijkheid komen in welke mate er is gefraudeerd door dat linkse schorem en afwachten totdat het tellen is voltooid.
   De media en politieke blunderaars zoals Rutte kunnen nu wel eens denken dat Beijing Joe Biden president elect is maar daar is totaal nog geen sprake van!

  2. Beukman

   Ja hehe, Robert. Trump riep zelf al in de zomer dat de Democraten zouden gaan frauderen. Hij beweerde zelfs dat mocht hij verliezen, dit alleen kon komen doordat ze gefraudeerd hadden.

   NYT heeft gewoon eens de election officials van iedere staat gebeld. Wat kwam daar uit:

   The president and his allies have baselessly claimed that rampant voter fraud stole victory from him. Officials contacted by The Times said that there were no irregularities that affected the outcome.
   …top election officials across the country said in interviews and statements that the process had been a remarkable success despite record turnout and the complications of a dangerous pandemic.

   Lees het hele artikel. Als je durft.
   nytimes.com/2020/11/10/us/politics/voting-fraud.html

   1. Mogguh

    “Trump riep zelf al in de zomer dat de Democraten zouden gaan frauderen.”

    Nou dit had the Donald dan goed gezien!

    1. Beukman

     Aldus de man die heeft toegegeven dat hij droomt van seks met Donald.

     1. Mogguh

      Heb je daar ook een citaat van Bukman of verzin je dit geheel zelf? Je bent weer eens in de hoek gezet en verzint dan van alles, smerig stuk menselijk afval dat je bent!

     2. Beukman

      Kom jij eerst maar eens met bewijs dat de Democraten de verkiezingen hebben gestolen, Mogguh.

     3. Mogguh

      Beukman kan niet leveren zoveel is wel duidelijk, je staat voor iedereen grandioos voor löl Bukman met je nonsens, ga lekker linoleum snijden of zo, discussies zijn te hoog gegrepen voor jou, nar!

     4. Gerda2

      Volhouden Beukman.
      Als je het maar vaak genoeg zegt, ga je het zelf geloven. Vuilspuiterij niveau kleuter.

     5. Beukman

      Mögguh loopt weer eens te tröllen. Al dagenlang roept hij in koor met zijn idool dhr Trump dat de Republikeinen de verkiezingen hebben gestolen, maar zelfs na herhaalde verzoeken kan hij dit niet hard maken.
      Hier knül, dit helpt je misschien op weg:

      nytimes.com/2020/11/10/us/politics/voting-fraud.html

     6. Mogguh

      Die löl van een Bukman denkt geloof ik serieus dat ik de bagger uit de NY Times ga lezen, het internet staat vol met aanwijzingen van de grootschalige fraude gepleegd door dat linkse ongedierte waartoe jij ook behoort, dus neem maar eens een kijkje dan zijn we je misschien even kwijt, en kom je nog met dat citaat van je of kunnen we constateren dat je dit parmantig uit je met moslimstront bezoedelde duim zoog?

     7. Mogguh

      “Al dagenlang roept hij in koor met zijn idool dhr Trump dat de Republikeinen de verkiezingen hebben gestolen”

      Je bent rijp voor een psychiater Bukman, je hebt het niet meer op een rijtje….

 15. Ritter

  Het journalistentrucje om in elk nieuwsbulletin de bijzin te vermelden: “Er zijn geen bewijzen voor fraude” gaat in de hoofden van het weinig kritische grote publiek zitten en wordt op die manier vanzelf een waarheid.

  Of er daadwerkelijk op grote schaal gefraudeerd is kan men momenteel nog niet zeggen, maar juist daarom moet er beter dan ooit onderzoek verricht worden. Niet zonder reden heeft de zittende president al maanden voor dit scenario gewaarschuwd en inmiddels duiken dagelijks signalen op van mensen die getuige zijn geweest van op z’n minst dubieuze handelingen. Het is ondenkbaar dat het kamp-Trump zonder een rits concrete bewijzen een rechtbank betreedt om de uitslagen te betwisten, al willen de media ons anders doen geloven.

  Het moment, waarnaar linkse media, Hollywoodacteurs, zangeresjes, deugpolitici en Bekende Nederlanders sinds november 2016 hebben gehunkerd, was op 9 november 2020 eindelijk aangebroken. De kans om Orange Man Bad die voor een nucleaire oorlog zou zorgen, een economische teloorgang van de VS zou veroorzaken en de rechten van vrouwen en miderheden zou inperken, omver te werpen. Althans als men Eva Jinek, Michiel Vos en Charles Groenhuijsen mocht geloven. De gevreesde onrust en chaos in de grote Democratisch bestuurde steden bleef gelukkig uit. Maar het gevecht in de rechtbanken gaat deze week de eerste ronde in. Wordt Biden inderdaad de 46ste president of is dit referendum nog niet beslist?

  De in de afgelopen vier jaar opgebouwde afkeer en haat jegens Trump kon echter niet langer beteugeld worden en de Messias Biden moest en zou nu op het schild worden gehesen. Hetgeen men Trump verweet – te vroeg een overwinning claimen – deed men nu zelf. Overigens een terugkerend fenomeen in de linkse media: water prediken en wijn drinken.

  ht*ps://opiniez.com/2020/11/10/het-trump-referendum-is-nog-steeds-onbeslist/robert-raupach/

 16. Ritter

  Kayleigh McEnany haalde vanavond een stapel van 234 pagina’s met beëdigde verklaringen over fraude tevoorschijn om Amerika te vertellen dat dit het bewijs is van kiezersfraude waar de media steeds naar vragen.

  h*tps://twitter.com/alexsalvinews/status/1326351325106302976

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.