BIJ1 gaat de wereld veroveren: ‘We richten een buitenlandstichting op voor internationale activiteiten!’

De radicaal-linkse BLM- en Woke-activisten van BIJ1 gaan internationaal. Want, laten de radicalen geleid door Sylvana Simons weten op Twitter, ze richten een “buitenlandstichting” op. Die moet zich vervolgens gaan inzetten voor “internationale activiteiten.” 

Zo, toe maar!

Het vervelende van communisten en andersoortig extreemlinks gespuis is altijd geweest dat ze niet alleen wilde plannen hadden voor hun eigen land, maar ook voor de rest van de wereld. Dat geldt blijkbaar ook voor Sylvana Simons en haar vrienden. Want Nederland-hatend BIJ1 laat weten dat het internationaal aan de weg gaat timmeren. Er komt een buitenlandstichting die internationale activiteiten moet organiseren. En dat biedt kansen voor andere BLM-communisten, want die stichting moet natuurlijk een bestuur hebben.

Dus hop, internationaal georiënteerde BLM-marxisten, solliciteer!

Als je wilt weten in welke hoek je de “internationale activiteiten” van BIJ1 moet zoeken, nou, daar is nu al voldoende duidelijkheid over. Want ze zullen zich ongetwijfeld hard uitspreken tegen Israël, en er alles aan doen om de joodse natiestaat zwart te maken, terwijl Palestijnse terroristen van Hamas op alle steun kunnen rekenen. Zo rolt BIJ1 immers nu eenmaal. Ik verwacht dan ook heel spoedig nieuws over een pro-Hamas congres, mede-georganiseerd door de terroristenlovers van de altijd camerageile Sylvana Simons.

Dit wordt me wat, zeg. Een congres met Hamas. Een snoepreisje naar Noord-Korea. Een vriendentrip naar Cuba. Want dat zijn natuurlijk het soort regimes waar BIJ1 zich mee verwant voelt. Goddank dat Pol Pot er niet meer zit, anders had die vast ook een uitnodiging gekregen voor één van de “internationale activiteiten” van deze gestoorde gekken.

BIJ1 dat internationaal gaat… Marxistische dictators alle landen verenigt u!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Winfrida

  Een soort EU elite dus. Maar dan BIJ1, wereldwijd. Die durft!

 2. Appelstroop

  Zolang ze het zelf maar betalen, racisme moet je niet sponsoren met belastinggeld maar bestrijden. Deze racistische subsidie zuiger mag wat mij betreft lekker verhuizen naar zo’n marxistisch/communistisch/socialistisch land. Die zit dan binnen een week achter de tralies, zoals alle bruikbare idioten, al heeft ze dat nog niet door waarschijnljk.

 3. Albert Egbert

  ” Goddank dat Pol Pot er niet meer zit, anders had die vast ook een uitnodiging gekregen ”

  Gelukkig weet Michael als een echte journalist in zijn artikelen altijd de perfecte balans te vinden tussen objectieve verslaggeving en prikkelende analyse.

  1. halo1

   Was jij nu vroeger Takma? Waarom doe je dat? Eruit gegooid? Waarom eigenlijk..dit is toch te doorzichtig?

   1. september

    Hallo1,Takma is sinds een paar Dagen. Albert Egberts,en hij moest daarom ook van naam veranderen,en. niet de eerste keer,dat iedereen dit nu weet.Het is Egbert

  2. Wally

   Jij wilt vast al je spaargeld wel bij hun inleveren, plus je huis en ach.. eigenlijk alles. Doen hoor! Want JIJ bent schuldig aan eh… eh…. nou ja, maakt niet uit. Jij bent fout!

  3. Xyz1234

   Ach Takma, Pol Pot en de khmer waren bij wel meer extreem linkse partijen en politici geliefd. Leest u maar eens hoe P. Rosemoller hier over dacht. (En denkt, want hij heeft er nooit afstand van genomen)

  4. ElGuapo

   Kwakma drolletje in de verdediging voor de pleeborstel kwylbanana….niet echt een verrassing.

  5. Poemien Noegien

   Ook hier opnieuw: Het mooie is en zal blijven dat de kelderrukker nóóit meer serieus genomen wordt!

   🙂

  6. Eppo123

   Kim is er nog.

 4. Wally

  Ze wilen dus van IEDEREEN gratis geld. Zeg dat dan.

 5. HD

  Toch jammer dat er geen katoenvelden meer zijn.

 6. Rieks

  De achterliggende bedoeling is natuurlijk dat men een excuus heeft om veel te reizen. Het parlement zal daar wel een potje voor hebben. Van Vietnam naar Tasmanië en van Somalië naar Tasjkent, logerend in 1e klas hotels.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.