shutterstock 87396635

Alarmerende stijging zelfmoorden onder jongvolwassenen: kabinet en Woke-agenda falen onze jeugd

Binnenlandmrt 26 2023, 14:00
In een schokkend rapport van Nu.nl wordt onthuld dat het aantal zelfmoorden onder jongvolwassenen tot dertig jaar in februari opnieuw is gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Het is duidelijk voor iedereen met ook maar een beetje gezond verstand dat deze tragedie het directe resultaat is van het destructieve Woke-beleid van het kabinet en de giftige invloed van de hedendaagse cultuur.
In plaats van af te vlakken of te dalen, blijft het aantal zelfmoorden onder jongeren toenemen. Volgens 113 Zelfmoordpreventie lag het gemiddelde aantal zelfdodingen onder jongeren tot dertig jaar een jaar geleden iets boven de twintig per maand. Nu zien we echter steeds vaker maanden waarin dit getal boven de dertig uitkomt.
Het is alarmerend dat deze toename veel groter is dan verwacht. Het is overduidelijk dat dit een gevolg is van de verstikkende Woke-agenda die onze jeugd overspoelt en hun mentale gezondheid aantast. Deze onheilspellende cijfers zijn een schreeuw om hulp tegen het verstikkende web van politieke correctheid en identiteitspolitiek.
Het feit dat 40 procent van degenen die zelfmoord plegen, bekend was bij de geestelijke gezondheidszorg (ggz), toont aan dat het huidige beleid en de geestelijke gezondheidsinfrastructuur tekortschieten. Het is tijd dat we stoppen met het blindelings volgen van deze destructieve ideologie en ons richten op het daadwerkelijk ondersteunen van jongeren die worstelen met depressie, eenzaamheid en suïcidale gedachten.
De doorgeslagen reactie van de overheid op de pandemie speelde ook een rol in de toename van zelfmoorden onder jongvolwassenen, maar het is verontrustend dat de cijfers niet dalen nu dit een minder ingrijpende factor is geworden. Dit bewijst eens te meer dat de problemen in de ggz en de giftige invloed van de Woke-cultuur ook serieuze oorzaken zijn van deze crisis. We krijgen te horen dat Woke onze kinderen gelukkiger zal maken, meer 'zichzelf zal helpen zijn,' maar in de praktijk is dat onzin. Hoe Woker de samenleving, hoe depressiever de jeugd.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is tijd dat we ingrijpen en in actie komen om iets te doen aan het falen van het kabinet en de culturele elites om de mentale gezondheid van onze jongeren te beschermen. Sterker nog, ze breken die gezondheid systematisch áf. Hoe Woker de cultuur, hoe meer jongeren geïndoctrineerd worden met Woke en Deugen, hoe depressiever ze worden, en dus hoe vaker ze op jonge leeftijd uit het leven stappen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten