greta thunberg 01

Hart voor Den Haag is Greta Thunberg spuugzat: "Leg onruststoker een Haags gebiedsverbod op!"

Binnenlandjul 10, 9:00
Het geduld is op. Hart voor Den Haag is Greta Thunberg en haar voortdurende verstoringen meer dan zat. De partij roept op om deze klimaatrelschopper een Haags gebiedsverbod op te leggen. Het is tijd dat de stad Den Haag eindelijk wordt beschermd tegen de anarchistische streken van Thunberg en haar handlangers van Extinction Rebellion.
Afgelopen weekend was het weer raak. Thunberg, die geen enkele moeite lijkt te hebben met vliegen ondanks haar klimaatalarmistische retoriek, kwam naar Den Haag om de boel opnieuw op stelten te zetten. Ditmaal eindigde haar actie, zoals gewoonlijk, met een arrestatie. Het is niet de eerste keer dat de 21-jarige Zweedse in aanraking komt met de Haagse politie. In april gebeurde hetzelfde, met herhaalde arrestaties als gevolg.
Hart voor Den Haag-raadsleden Richard de Mos en Rachid Guernaoui zijn klaar met de stelselmatige overtredingen van Thunberg en haar mede-activisten. Ze dienden vorig jaar al een 10-puntenplan in om deze ondermijnende demonstraties te stoppen, maar het lijkt nu tijd voor hardere maatregelen. "Demonstreren mag, binnen de wettelijke kaders. Maar deze illegale wegblokkades moeten hard worden aangepakt," aldus de raadsleden.
De Mos en Guernaoui roepen burgemeester Van Zanen op om bij de minister van Justitie een inreisverbod voor Thunberg aan te vragen. Dit zou de politie enorm helpen, want volgens ACP-woordvoerder Maarten Brink kosten deze illegale demonstraties veel vrije tijd van agenten en blijven reguliere politiewerkzaamheden liggen. Daarnaast verzoeken ze om Thunberg een Haags gebiedsverbod op te leggen, om verdere overlast te voorkomen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
De boodschap is duidelijk: de radicale acties van Thunberg en haar handlangers zijn ongewenst en schadelijk voor de stad Den Haag. Het wordt tijd dat er rigoureuze maatregelen worden genomen om deze ordeverstoorders een halt toe te roepen en de rust in de stad te herstellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten