49203399093 bb26ef0023 c

De ware agenda van Greta Thunberg: Het kapitalistische systeem omverwerpen!

Buitenlandnov 02 2022, 10:30
Als je nog naar de NPO kijkt dan wordt je dood gegooid met de Nationale Klimaatweek. Eén van de boegbeelden van de hysterische klimaatkerk is al jaren Greta Thunberg. Maar de aap is uit de mouw het klimaat redden is helemaal niet de agenda van Thunberg. Nee zij wil het kapitalistische systeem omverwerpen.
Greta Thunberg was afgelopen maandag in Londen om de lancering van haar boek The Climate Book te "vieren". In dit boek ontvouwt Thunberg haar ware politieke agenda. Mensen die denken dat we ooit nog terug gaan naar het oude normaal die komen bedrogen uit. Dit is namelijk de ware agenda van de grote vriendin van Frans Timmermans; "Normaal" was het "systeem" dat ons de klimaatcrisis gaf, een systeem van "kolonialisme, imperialisme, onderdrukking, genocide", van "racistisch, onderdrukkend extractievermogen". Klimaatrechtvaardigheid maakt deel uit van alle rechtvaardigheid; je kunt er geen hebben zonder de anderen. We kunnen er niet op vertrouwen dat de elites die door dit systeem worden geproduceerd, de tekortkomingen ervan onder ogen zien - daarom zal ze, net als Rishi Sunak, dit jaar niet afreizen naar de COP-bijeenkomst in Egypte. COP zelf is weinig meer dan een "zwendel" die "greenwashing, liegen en bedriegen" faciliteert. Alleen omverwerping van 'het hele kapitalistische systeem' zal volstaan volgens Greta Thunberg.

NPO is nu 24/7 de propaganda-arm van de klimaatagenda. Alleen nog maar gedram. Maar welke agenda is dat eigenlijk? Welnu: de vernietiging van de vrije markteconomie en de invoering van socialisme. #mediawet

Michael Shellenberger
Michael Shellenberger
@shellenberger

Greta Thunberg used to say her goal was to protect the planet from climate change but she now admits it's to overthrow "the whole capitalist system," which she says is responsible for "imperialism, oppression, genocide.. racist, oppressive extractionism" unherd.com/thepost/greta-…

1.0K
Reply
Ook Martin Bosma ergert zich groen en geel aan het klimaatgedram op de NPO en twittert: ''NPO is nu 24/7 de propaganda-arm van de klimaatagenda. Alleen nog maar gedram. Maar welke agenda is dat eigenlijk? Welnu: de vernietiging van de vrije markteconomie en de invoering van socialisme.'' De PVV en FVD waarschuwen hier al een tijd voor. Weer een complot dat uitkomt. Het staat nu immers in een boek.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
We kunnen het beestje nu een naam geven het Thunbergisme. Deze stroming gebruikt klimaat als groen rookgordijn om de agenda van het bloedrode socialisme te laten landen. Thunberg en Timmermans willen het kapitalistische systeem de nek omdraaien. Als dit gebeurt zullen wij allen horigen zijn van een grote superstaat. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten