Thierry Baudet reageert op goede peilingen voor Macron: 'Gek he, met de hetze tegen Le Pen?'

Buitenlandapr 22 2022, 15:19
FVD-leider Thierry Thierry Baudet vindt het niet vreemd dat Emmanuel Macron opeens uitloopt in de peilingen ten opzichte van Marine Le Pen. Want, zegt Baudet, de media voeren een keiharde hetze tegen de voorvrouw van het Rassemblement National. Dat sorteert effect. 
Waar een paar dagen geleden nog bericht werd door vrijwel alle media dat Marine Le Pen en Emmanuel Macron in een nek-aan-nek strijd met elkaar verkeerden is dat nu anders. Macron loopt uit op zijn rivale. Het was een paar procent verschil, maar nu hebben de media het al over een verschil van 12,4 procentpunt. Macron staat namelijk op 56,2 procent steun terwijl Le Pen genoegen moet nemen met 43,8 procent.

Thierry Baudet: hetze

Enige tijd geleden stond Le Pen nog op ergens rond de 48 procent. Dat verschil is nogal opvallend. Alleen is het helaas geen geheim. Want zoals Thierry Baudet tweet komt dit natuurlijk doordat de media Le Pen de oorlog hebben verklaard. Ze hebben de aanval vol op haar ingezet, terwijl Macron juist opeens opgebouwd wordt alsof ware hij één of andere geweldige held of zelfs verlosser.
"Gek he, dat Macron uitloopt op Le Pen, " schrijft Baudet op Twitter, "nu in de Franse media een hetze gevoerd wordt tegen Le Pen met continu de nadrukkelijke boodschap om niet op haar te stemmen, elke dag weer."
"Tot zover de 'vrije verkiezingen'," concludeert de FVD-leider dan ook.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Hier mogen we vast weer niets van vinden, maar het klopt wél. Zo opereren het mediakartel en het partijkartel al decennia. Als een echte uitdager te dichtbij komt gaan ze totaal los en wordt de oppositie gewoon vernietigd door middel van een enorm PR-offensief. Afgelopen, klaar, race voorbij... en dezelfde mensen die het land al die tijd kapot hebben gemaakt blijven gewoon aan de macht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten