screen shot 2023 08 17 at 144013

DDS X-Space komt eraan! Vrijdag om 14:00 uur: Jan Bennink over politiek, God en schoonheid

Mediaaug 17 2023, 20:00
Bij DDS zijn we bezig met de nieuwe fase van ons bestaan. We publiceren interviews met kritische denkers - denkers die nergens anders ruimte krijgen. Ons eerste interview was met Jan Superjan Bennink... en nu kan ik aankondigen dat we morgen ook speciaal voor onze lezers en X-gebruikers een Space met hem houden op X (voorheen Twitter).
Er zijn mensen die nog niet weten wat een "Space" is, dus daarom even een korte uitleg: een 'Space' is eigenlijk gewoon een live podcast (die ook wordt opgenomen, dus je kunt hem later terugluisteren). Iedereen met een X-account (voorheen Twitter) kan meeluisteren. Sterker nog, luisteraars kunnen duidelijk maken aan de co-hosts (Jan en ondergetekende) dat ze een opmerking en/of een vraag hebben, en dan kunnen zij ook aan het woord gelaten worden.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Blijf op de hoogste van het laatste échte rechtse nieuws en de laatste échte rechtse opinie: word abonnee van de DDS Nieuwsbrief. GRATIS.

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Toen we aankondigden dat we DDS helemaal gaan updaten zeiden we ook: er komen enorme mooie geschreven interviewprojecten aan... én X-Spaces. Nou, de eerste X-Space gaat morgen van start. Om 14:00 uur gaan Jan Bennink (Superjan) en ik samen zitten en praten over alle belangrijke zaken des levens, zowel politiek als prive.
Wat gebeurt er in de politiek? Waarom gebeurt het? Wie of wat is God en hoe ervaart Bennink God in zijn leven? En wat is schoonheid en waarom is het belangrijk? Oh, en dan is er nog de vraag: kunnen moslims en christenen gemene zaak maken tegen Woke?
Dat zijn slechts een paar onderwerpen die we morgen gaan bespreken met elkaar -- en met jou. De Space is ook al aangekondigd op X zelf. Je kunt 'm hier vinden:
Dus doe morgen mee! Om 14:00 uur gaan Jan en ik ervoor zitten. Jij bent méér dan welkom.
En zoals altijd geldt: bij DDS zijn we écht bezig om onze website uit te bouwen en verder op te bouwen. Maar daarvoor hebben we jouw steun nodig. Wil jij meer hoogstaande interviews leven en meer van dit soort Spaces luisteren? Steun ons dan financieel! Dat kan door te doneren via BackMe - een klein bedrag, een groot bedrag... elke euro is welkom. Want alleen met jouw hulp kunnen we DDS 3.0 maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten