Kijk! Robert Valentine verdedigt Vrijheid en Simone Kerseboom over de Failed State Zuid-Afrika

Mediaokt 03 2023, 9:00
Gisteravond is er een nieuwe uitzending online gezet van Forum Inside, het populaire internet-programma van Forum voor Democratie, gepresenteerd door Thierry Baudet en Ralf Dekker. De gasten waren dit keer de libertariër Robert Valentijn en FVD-Kamerlid Simone Kerseboom. Wat die laatste te vertellen had over Zuid-Afrika was ronduit schokkend.
Laten we beginnen met Valentijn. Robert is een libertariër, wat eigenlijk betekent een ouderwetse klassiek-liberaal (ik ben daar zelf ook één van). Hij wil dus maximale persoonlijke vrijheid en een heel kleine overheid - of zelfs helemaal geen overheid. Hij legde bij FI uit dat het libertarisme juist nu zo belangrijk is omdat we geleerd hebben dat politici nooit en te nimmer vertrouwd kunnen worden. Ze willen altijd meer macht. En hun macht gaat altijd ten koste van de gewone burger.
Het was heel plezierig om dat een keer te horen en te zien; zoveel ruimte krijgen libertariërs namelijk niet in de media om uit te leggen waar het libertarisme voor staat en waarom eigenlijk alleen libertariërs écht een complete aanval kunnen uitvoeren op het héle systeem.

Simone Kerseboom

Dat was leuk en interessant. Maar het schokkende deel van het gesprek werd gedaan door en met Simone Kerseboom. De FVD-parlementariër heeft namelijk een nieuwe documentaire gemaakt over Zuid-Afrika. Daar komt ze zelf vandaan. Ze heeft dus heel wat kennis.
Wat zij in die documentaire boven water gekregen heeft is ronduit schokkend. Zuid-Afrika wordt gerund door gangster, niets werkt meer. Het hele land is werkelijk kapotgemaakt.
Nee, dat is niet overdreven. Maar liefst 81% van de Zuid-Afrikaanse kinderen jonger dan tien jaar oud kan niet lezen. Ja, dat lees je goed: 8 op de 10 kinderen is analfabeet in Zuid-Afrika. Zelfs onder het Apartheidsregime waren die cijfers veel beter. Zelfs toen werden kinderen beter opgeleid dan nu het geval is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS hebben willen we ten koste van alles voorkomen dat Nederland een tweede Zuid-Afrika wordt. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig, want het kartel doet er alles aan om het DDS-geluid in de kiem te smoren. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden voor de toekomst van ons mooie land en volk!
Wat er in Zuid-Afrika gaande is, is ronduit schokkend. Het land is compleet gesloopt. In de jaren 90 zou het zogenaamd een hemel op aarde worden. Nelson Mandela kwam immers aan de macht! Ja, dat zou wat worden! Geweldig! Alle Menschen werden Brüder!
Alleen ging dat dus heel anders. Zuid-Afrika is totaal in elkaar gestort. Blanke Boeren worden in elkaar geslagen, gemarteld en vermoord... kinderen kunnen nauwelijks tot niet lezen... en gewelddadige overvallen zijn aan de orde van de dag in de grote steden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten