screen shot 2023 04 24 at 142154

Schokkend! NPO legt Omroep ON! boete op van 132.000 euro EN wil dat Uslu erkenning INTREKT

Mediaapr 24 2023, 13:30
De NPO verklaarde Omroep ON! eigenlijk direct nadat de omroep aan zijn werk begon de oorlog. Maar nu is wel héél duidelijk geworden dat de NPO dit als een echte oorlog behandelt; als een strijd waarin er maar één uitkomst wenselijk is, namelijk de totale vernietiging van de tegenstander. Omroep ON! heeft namelijk een derde sanctie opgelegd gekregen. Daarnaast heeft de NPO staatssecretaris Uslu verzocht de terkenning van ON! als omroep in te trekken.
Wat we vandaag zien gebeuren in Nederland is een regelrechte aanval op de persvrijheid en de meningsvrijheid. Nederland wordt gedomineerd, zeker qua NPO, door linkse, woke, deug-omroepen die het allemaal met elkaar eens zijn, en die échte andersdenkenden nooit aan het woord laten.
Er is echt sinds kort één uitzondering. Omroep ON! Maar juist die omroep wordt totaal gesloopt - door de NPO én de politiek.
ON! kreeg eerder al twee keer een sanctie opgelegd van de NPO vanwege de meest belachelijke excuusverhalen. Ze zouden niet goed samenwerken met andere omroepen (dat willen die andere omroepen ook helemaal niet, tenminste, niet op zo'n manier dat ON! tegelijkertijd zichzelf kan blijven). Er zou soms 'verkeerde informatie' gedeeld worden (wat natuurlijk nooit gebeurt bij andere omroepen he?).
Maar nu gaat de NPO nog verder. Een derde boete - een bedrag van 132.000 euro, wat totaal belachelijk is - én wat feitelijk neerkomt op een beroepsverbod. Of eigenlijk: een persverbod. Want de NPO (D66) heeft staatssecretaris Uslu (D66) vriendelijk doch dringend verzocht om de tijdelijke erkenning van Omroep ON! in te trekken.
Natuurlijk vecht Arnold Karskens keihard terug. Hij dringt er bij mensen op aan om juist nu lid te worden en te doneren. 
Raisa Blommestijn denkt daar net zo over:
We kunnen natuurlijk gillen wat we willen, maar als de NPO en D66 ON! echt liever kwijt dan rijk zijn - en dat is zo - dan kunnen we eigenlijk bar weinig doen om ze daarvan te weerhouden. Ik had gedacht dat ze dit nog niet aan zouden durven vanwege de mogelijke volkswoede, maar blijkbaar laat dat D66'ers écht koud. Ze hebben totale lak aan de mening van het volk. Iedereen en alles kan ze gestolen worden.
Het meest enge is dat dit natuurlijk nog maar een opstapje is naar veel meer verboden. Het begint met ON!... maar gaat uiteindelijk verder. Politieke partijen moeten er ongetwijfeld ook aan gaan geloven straks - en zelfs websites. Ja, websites als DDS zullen ook onder vuur komen te liggen.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
We gaan nu zien wat er gebeurt. Hoeveel Nederlanders gaan zich hier luid en duidelijk tegen verzetten? En welke politici en partijen hebben de moed om ON! te verdedigen tegen deze lafhartige aanval op de persvrijheid?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten