VIDEO! Antisemitisch Amsterdam, pal naast Nationaal Monument: 'Auschwitz-Birkenau, dat is waar de Joden thuishoren!'

VIDEO! Antisemitisch Amsterdam, pal naast Nationaal Monument: 'Auschwitz-Birkenau, dat is waar de Joden thuishoren!'

Sedert enige tijd is pro-Israëlactivist Michael Jacobs op de Dam in Amsterdam te vinden, waar hij met zijn bodycam vastlegt hoe inwoners en bezoekers van Amsterdam - waar ooit een trotse Joodse wijk stond - tegenwoordig denken over Joden. Het is niet mals (zie hier, hier en hier). Ook afgelopen week was het weer buitengewoon schokkend. Eén Israëlische vlag is kennelijk voldoende om te roepen dat alle Joden moeten worden afgevoerd naar het concentratiekamp Auschwitz in het Poolse Birkenau.

Het korte bijgevoegde filmpje is van afgelopen woensdag. Ik had geen Israëlische vlag of spandoek bij me. Waarschijnlijk beschouwde de voorbijganger in de video mij daarom als één van Norren's vrienden. Ook dit walgelijke incident laat zien dat de Israël-haters op de Dam met hun Fatah-vaandels en hun anti-Israël posters niet slechts 'protesteren tegen Israël’s beleid', zoals zij en de gemeente Amsterdam beweren, maar dat zij tot haat jegens het volk der Joden oproepen - hetgeen toch echt wettelijk verboden en strafbaar is.

Hoe denken wij antisemitisme te kunnen bestrijden indien wij notabene bij het Nationaal Monument openlijk laten verkondigen dat men Israël moet vernietigen?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties