VIDEO! Antisemitisch Amsterdam, pal naast Nationaal Monument: 'Auschwitz-Birkenau, dat is waar de Joden thuishoren!'

Geen categorieapr 15 2019, 15:00
Sedert enige tijd is pro-Israëlactivist Michael Jacobs op de Dam in Amsterdam te vinden, waar hij met zijn bodycam vastlegt hoe inwoners en bezoekers van Amsterdam - waar ooit een trotse Joodse wijk stond - tegenwoordig denken over Joden. Het is niet mals (zie hier, hier en hier). Ook afgelopen week was het weer buitengewoon schokkend. Eén Israëlische vlag is kennelijk voldoende om te roepen dat alle Joden moeten worden afgevoerd naar het concentratiekamp Auschwitz in het Poolse Birkenau.
Het korte bijgevoegde filmpje is van afgelopen woensdag. Ik had geen Israëlische vlag of spandoek bij me. Waarschijnlijk beschouwde de voorbijganger in de video mij daarom als één van Norren's vrienden. Ook dit walgelijke incident laat zien dat de Israël-haters op de Dam met hun Fatah-vaandels en hun anti-Israël posters niet slechts 'protesteren tegen Israël’s beleid', zoals zij en de gemeente Amsterdam beweren, maar dat zij tot haat jegens het volk der Joden oproepen - hetgeen toch echt wettelijk verboden en strafbaar is.
Hoe denken wij antisemitisme te kunnen bestrijden indien wij notabene bij het Nationaal Monument openlijk laten verkondigen dat men Israël moet vernietigen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten