screen shot 2022 12 23 at 141931

Jack van Gelder in het oog van de storm: Pleit voor limiet op asielinstroom, raakt zenuw links Nederland

Opinieokt 05 2023, 18:00
Met talloze voetballiefhebbers en het linkse cultuurmarxisme snakkend naar iedere uitspraak die voormalig voetbalcommentator Jack van Gelder doet, heeft de bekende oud radiopresentator zijn hand niet omgedraaid om zijn visie over de controversiële spreidingswet te delen. En jongens, dat is er een die ons midden in de roos raakt!
''Er wordt nog steeds gesproken over de spreidingswet maar kan er ook eindelijk een knoop worden doorgehakt over een gelimiteerde asielinstroom van bijvoorbeeld maximaal 15.000 personen per jaar?'' schoot Van Gelder raak op platform X. Een prikkelende observatie wordt natuurlijk meteen afgestraft door de deugmafia. En zoals altijd zijn ze er als de kippen bij om de meest goedkope, laffe persoonlijke aanvallen te lanceren.
PvdA & GL belichaming Randy Snoyl sloeg onmiddellijk toe op Van Gelder: ''De schande dat iemand van Joodse komaf pleit voor een maximum aantal vluchtelingen. Schaam je Jack!'' Maar natuurlijk, Randy. Iemand met een andere mening dan jou moet zich schamen. Typisch links, altijd met de vinger op een ander wijzen. Van Gelder sloeg snoeihard terug: ''Dag deuger. Ga je schamen. Woonden jouw voorouders hier vanaf de middeleeuwen? En hebben we het niet over onvergelijkbare aantallen in een veel dichter bevolkt land? Succes met je loopbaan en val mij niet meer lastig met je denkbeelden."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de aankomende Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
En zo laten deugers zoals Snoyl zien waar ze echt voor staan: alleen maar tolerant en inclusief als het om hun eigen denkbeelden gaat. Maar wees gerust, zo lang vrije denkers als Jack van Gelder doorgaan met hun strijd, blijft de echte waarheid aan het licht komen. Doorgaan, Jack!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten