-Michel Mulder- 'Jesse Iskariot'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Jesse Iskariot'

"Nu doorpakken en afhameren, voordat ze zien wat er echt instaat."

Zou u een koopcontract tekenen voor een auto, als de verkoper dit tegen zijn collega zou zeggen?

Zou u een hypotheekcontract tekenen, als uw hypotheekadviseur dit tegen de makelaar van de verkopende partij zou zeggen?

Zou u een behandeltraject ingaan, als u wist dat uw behandelend arts dit tegen zijn assistent zou zeggen?

Ik vermoed dat u - zeer terecht - op alle drie de vragen met een keihard 'nee' zou antwoorden.

Ordinaire verkooptrucjes, dat is wat er van de Haagse volksvertegenwoordiging is overgebleven, met als overtreffende trap van arrogantie het betoog - bij openbaring van de leugen - dat wij, het domme volk, hun woorden verkeerd interpreteren.

Het bedrog, de leugen, het volksverraad regeert in het Haagse, en dit kankergezwel heeft een links klimaatactivistische oorsprong met partijen als D666, GroenSlinks en de Partij voor de Allochtonen als pleitbezorgers.

Hoe vaak hebben wij eikeltjespyjama Jesse Iskariot niet zien oreren over normen en waarden, over het inhoudelijke debat en het staatsgevaarlijke gehalte van extreemrechts?

Hoe vaak hebben wij zijn moraliserende vingertje niet uitgestoken gezien naar - ware - volksvertegenwoordigers die het niet eens zijn met de enge klimaatreligie van fanaticus Klaver?

De morele verontwaardiging van de man is acteerwerk van - ook nog - een bedenkelijk niveau, zoals wel vaker te zien is bij klimaatacteurs als Paternotte, De Groot, Sjoerdsma en Kuiken. Voor de bühne is het bont, maar achter de schermen is het stront.

Huichelaars als Klaver staan aan de basis van de degeneratie van ons parlement, hun volks- en landsverradende karakter is de betonrot die steeds meer zichtbaar wordt aan de fundering van onze - eens - democratische rechtsstaat.jesse kl

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties