portraitfactorynl de dagelijkse standaard 201

BBB'er Van der Plas WOEST na ranzige mediareactie op ONACCEPTABEL gedrag D66'er Tjeerd de Groot

Politiekfeb 10 , 12:30
D66 Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot heeft zich vergrepen aan BBB-leider Caroline van der Plas. Van der Plas had wat dingen gezegd waar De Groot aanstoot aannam. En dus stapte hij buiten de camera op haar af, sprak hij haar dreigend toe, en gaf hij haar zelfs een stoot met zijn elleboog. Ongelooflijk genoeg wordt dit wangedrag goedgepraat door linkse media zoals de Leeuwarder Courant. Want als het om het bestrijden van 'populisten' gaat is alles toegestaan. Nietwaar?
In debat met Tjeerd de Groot viel Van der Plas terecht over de vieze toon die de D66'er aansloeg. Zoals altijd met deze engnek insinueerde hij erop los. Zo gaat deze enge fascist immers altijd te werk. Van der Plas pikte dat niet en sprak hem erop aan:
Maar die enge vent van D66 deed ook nog andere vieze dingen. Zo sprak hij haar bewust buiten de microfoon om aan, probeerde hij haar te intimideren, en werd hij zelfs lichamelijk. Van der Plas pikte dat niet en vertrok. Daarop loog De Groot op Twitter dat het allemaal hartstikke meeviel en dat het juist Van der Plas was die zich misdroeg.
"Mevrouw van de Plas maakt eenzijdige filmpjes waarin zij op de persoon speelt. Ik vroeg haar waarom ze die filmpjes maakt en ze verlaat de vergadering, omdat ze dit onveilig vindt. Aanleiding was dat Van der Plas grote groepen burgers wegzet als ‘tere donkergroene zieltjes’," aldus de ranzige man.

Mevrouw van de Plas maakt eenzijdige filmpjes waarin zij op de persoon speelt. Ik vroeg haar waarom ze die filmpjes maakt en ze verlaat de vergadering, omdat ze dit onveilig vindt. Aanleiding was dat Van der Plas grote groepen burgers wegzet als ‘tere donkergroene zieltjes’’.

BBB BoerBurgerBeweging 🍀🍀🍀
BBB BoerBurgerBeweging 🍀🍀🍀
@BoerBurgerB

‘De halo hangt nog niet boven zijn hoofd. Maar wat hij hier feitelijk doet is mij wel beschuldigen in hele vieze ondertoon en dat zeg ik er maar gewoon even zo bij en daar neem ik afstand van.’ - @lientje1967 tegen Tjeerd de Groot (D66)

874
Reply
Van der Plas had er geen enkele moeite mee om dit wanverhaal te ontkrachten. "De Groot vroeg mij niks," aldus de BBB-leider. "Hij stootte mij hard aan en siste mij toe dat ik op DENK leek met filmpjes op X zetten. In tegenstelling tot De Groot, was mijn betoog in filmpje openbaar. Hij gaat buiten 🎤 om, waardoor ik niet kan reageren. Het is puur pestgedrag en dat gebeurt vaker."

De Groot vroeg mij niks. Hij stootte mij hard aan en siste mij toe dat ik op DENK leek met filmpjes op X zetten. In tegenstelling tot De Groot, was mijn betoog in filmpje openbaar. Hij gaat buiten 🎤 om, waardoor ik niet kan reageren. Het is puur pestgedrag en dat gebeurt vaker

Tjeerd de Groot
Tjeerd de Groot
@TjeerdD66

Mevrouw van de Plas maakt eenzijdige filmpjes waarin zij op de persoon speelt. Ik vroeg haar waarom ze die filmpjes maakt en ze verlaat de vergadering, omdat ze dit onveilig vindt. Aanleiding was dat Van der Plas grote groepen burgers wegzet als ‘tere donkergroene zieltjes’’.

4.4K
Reply

Ranzige mediareactie

Ongelooflijk genoeg reageerden de media hier niet op door het voor haar op te nemen - wat ongetwijfeld wel gebeurd was als zij, zeg, van D66 was en De Groot van, zeg, de PVV of FVD. Nee. De media vielen haar juist aan. De Leeuwarder Courant, bijvoorbeeld. Dat kleine krantje vond het nodig om háár aan te pakken. Want Van der Plas neemt het op voor de boeren en verdient het dus aangepakt te worden. En hard ook.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Steun DDS! Wij staan pal tegen die enge D66'ers. Die ranzige nepdemocraten die ons land willen veranderen in een openluchtgevangenis. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons D66 en andere globalistische engnekken elke dag weer te bestrijden!
Gelukkig is Van der Plas niet op haar mondje gevallen en reageerde ze onmiddellijk op het verhaal in de Friese krant. "Jammer dat [de Leeuwarder Courant] zich slecht laat informeren en kennelijk goedkeurt dat iemand je ongevraagd en ongewenst aanraakt," schrijft ze logischerwijs. "Ik kan me zomaar voorstellen dat als ik anders had geheten en van andere partij was, moord en brand was geschreeuwd over grensoverschrijdend gedrag. De hypocrisie."

Jammer dat @lc_nl zich slecht laat informeren en kennelijk goedkeurt dat iemand je ongevraagd en ongewenst aanraakt. Ik kan me zomaar voorstellen dat als ik anders had geheten en van andere partij was, moord en brand was geschreeuwd over grensoverschrijdend gedrag. De hypocrisie

Image
3.7K
Reply
Dit is precies hoe het altijd gaat in ons land. Een engnek als De Groot kan zich op enorme wijze misdragen. Niet eenmaal, maar duizenden malen. Het maakt werkelijk niet uit wat hij doet. Hij scheldt rechtse journalisten uit voor nazi's, hij doet hetzelfde met andere Kamerleden, hij intimideert erop los... Het maakt allemaal niet uit. Meneer kan álles doen wat hij wil. Want dit monster is lid van... D66. De partij van, voor en door engnekken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten